Aralık 2023 Transfer olanlarr🧚🏽‍♀️☺️

Bende kizmamak icin bir daha ki rapor alsam diyorum

Ya
Bilmiyorum ki cnm haber veririm ama sürekli değil ağrı cok şükür ki ara ara geliyor
Çok şükür ayağını sıcak tut suyunu iç bol bol uzat ayaklarını bir de baskı yapmasın karnına karın kasların kasılmasın yanj

Yaaa gözün aydin cnm sağlıklı gebelik olsun inşallah sımsıkı sana tutunsuj meleğin
Amin inşallah canım yaa hala inanamıyorum ben bu sonucu görmek için çok beklemiştim
Ayyy masalllaaaah hadi hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım inşallah darısı sizlerin başına olsun o kadar mutluyum ki napıcağımı bilmiyorum

Amin inşallah canım yaa hala inanamıyorum ben bu sonucu görmek için çok beklemiştim

Amin canım inşallah darısı sizlerin başına olsun o kadar mutluyum ki napıcağımı bilmiyorum
Amin amin canım artık daha sakin biraz daha az stresle bebisi bekleyeceksin hayırlı olsun canımmm kendine dikkat et artık daha çok

Amin amin canım artık daha sakin biraz daha az stresle bebisi bekleyeceksin hayırlı olsun canımmm kendine dikkat et artık daha çok
Hiç bir belirtim de yok aslında sadece sol tarafımda arada ağırlık hissediyordum hatta eşim artık midem bulanmıyor mu başım dönmüyor mu diye dalga geçiyordu canın bir şeyler istemiyor mu filan diyordu ama bize tutunmuş çok şükür. Şuan kliniğim kapalı büyük ihtimalle yarın sonucuma bakıp tekrar isteyecekler.

Evet öyle olur büyük ihtimalle.. Güzellikle gelsin minik bebis sağlıkla keseyi de gör sağlıkla kalp atışını da duy inşallah haberlerini bekliyoruz artık

Senin kaçıncı gündü cnm sen normal test yapmismiydin kan testinden önce

Senin kaçıncı gündü cnm sen normal test yapmismiydin kan testinden önce
Benim 10. Gündü ben kaset testi yapmadım hep kaset test yaptigimda negatif sonuç almıştım bu sefer dedim ki madem dedim nasip kanda öğrenmekse doktor bana kanda öğren dediyse kaset test yapmayacağım direkt kanda bakacağım dedim ve sonucum pozitif çok şükür hiçbir belirtim yok bu süreçte de sadece akşamları bir kaç gün midem yandı onun dışında hiçbir şey hissetmiyorum şu anda hissetmiyorum sadece sol kısımda birazcık böyle dediğim gibi ara ara batmalar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…