Bende kizmamak icin bir daha ki rapor alsam diyorumBen geçen yıl çalışıyordum asıl mesleğim arkeoloji okudum ama bir okulda memurluk yapıyordum. Bu sene çalışmıyorum. Çalışırken transfer olmuştum o karda işe gitmek zorunda kaldım bebek tutmadı çok kızmıştım kendime. Okul kapandı ben de çıktım işten
Ya ara ara geliyo bazen siddetli giriyor ama uzun sürmüyorAra ara agri banada giriyodu birden girip sonra kesiliyosa pek takma uzun sureli siddetli agrilar tehlikeli oluyj diye biliyorumm
Bence rapor alBende kizmamak icin bir daha ki rapor alsam diyorum
Çok şükür ayağını sıcak tut suyunu iç bol bol uzat ayaklarını bir de baskı yapmasın karnına karın kasların kasılmasın yanjYa
Bilmiyorum ki cnm haber veririm ama sürekli değil ağrı cok şükür ki ara ara geliyor
Bence al sizin işler biraz ağır çünkü. Ben masa başıydim ama yine de yola çık in bin yürü bir de merdiven in çık yine de zorunlu şeyler oluyorduBende kizmamak icin bir daha ki rapor alsam diyorum
Evet evet yatiyorum 2 gündür cok su da icmedim oda mi yapti kiÇok şükür ayağını sıcak tut suyunu iç bol bol uzat ayaklarını bir de baskı yapmasın karnına karın kasların kasılmasın yanj
Yaaa gözün aydin cnm sağlıklı gebelik olsun inşallah sımsıkı sana tutunsuj meleğinhanımlar bugünkü test sonucum geldi sizce
Ayyy masalllaaaah hadi hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinhanımlar bugünkü test sonucum geldi sizce
Çok ilaç içiyorum su içmeden olur mu Bol bol icE
Evet evet yatiyorum 2 gündür cok su da icmedim oda mi yapti ki
Amin inşallah canım yaa hala inanamıyorum ben bu sonucu görmek için çok beklemiştimYaaa gözün aydin cnm sağlıklı gebelik olsun inşallah sımsıkı sana tutunsuj meleğin
Amin canım inşallah darısı sizlerin başına olsun o kadar mutluyum kiAyyy masalllaaaah hadi hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin amin canım artık daha sakin biraz daha az stresle bebisi bekleyeceksin hayırlı olsun canımmm kendine dikkat et artık daha çokAmin inşallah canım yaa hala inanamıyorum ben bu sonucu görmek için çok beklemiştim
Amin canım inşallah darısı sizlerin başına olsun o kadar mutluyum kinapıcağımı bilmiyorum
Hiç bir belirtim de yok aslında sadece sol tarafımda arada ağırlık hissediyordum hatta eşim artık midem bulanmıyor mu başım dönmüyor mu diye dalga geçiyordu canın bir şeyler istemiyor mu filan diyordu ama bize tutunmuş çok şükür. Şuan kliniğim kapalı büyük ihtimalle yarın sonucuma bakıp tekrar isteyecekler.Amin amin canım artık daha sakin biraz daha az stresle bebisi bekleyeceksin hayırlı olsun canımmm kendine dikkat et artık daha çok
Evet öyle olur büyük ihtimalle.. Güzellikle gelsin minik bebisHiç bir belirtim de yok aslında sadece sol tarafımda arada ağırlık hissediyordum hatta eşim artık midem bulanmıyor mu başım dönmüyor mu diye dalga geçiyordu canın bir şeyler istemiyor mu filan diyordu ama bize tutunmuş çok şükür. Şuan kliniğim kapalı büyük ihtimalle yarın sonucuma bakıp tekrar isteyecekler.
Senin kaçıncı gündü cnm sen normal test yapmismiydin kan testinden önceHiç bir belirtim de yok aslında sadece sol tarafımda arada ağırlık hissediyordum hatta eşim artık midem bulanmıyor mu başım dönmüyor mu diye dalga geçiyordu canın bir şeyler istemiyor mu filan diyordu ama bize tutunmuş çok şükür. Şuan kliniğim kapalı büyük ihtimalle yarın sonucuma bakıp tekrar isteyecekler.
Benim 10. Gündü ben kaset testi yapmadım hep kaset test yaptigimda negatif sonuç almıştım bu sefer dedim ki madem dedim nasip kanda öğrenmekse doktor bana kanda öğren dediyse kaset test yapmayacağım direkt kanda bakacağım dedim ve sonucum pozitif çok şükür hiçbir belirtim yok bu süreçte de sadece akşamları bir kaç gün midem yandı onun dışında hiçbir şey hissetmiyorum şu anda hissetmiyorum sadece sol kısımda birazcık böyle dediğim gibi ara ara batmalar varSenin kaçıncı gündü cnm sen normal test yapmismiydin kan testinden önce
Hayır canım henüz yapmadım eşim gelmedi daha bekliyorumMevaneva cnm naptin test yaptinmi
Heyecanli bekleyişHayır canım henüz yapmadım eşim gelmedi daha bekliyorum
Ay evet sormaHeyecanli bekleyiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?