- 30 Aralık 2023
- 630
- 352
- 18
- 26
Bekle canım senin için nasıl rahat edecekse şimdi nöbetçi eczane de bulamam elimde ovulasyon testi vsr yapsam mı acabaYa ben beklicem israrla bilmiyorum sonuç ne olacak belkide testler hatali veya çatlatmadan kaynakli onuda bilmiyorum aşırı koyuda çıkmıyor suan koyulugu hani yada testin algilamsindan kaynakli onuda bilmiyorum rabbim neyi yazdiysa yasicaz er ya da geç o yüzden beklicem bakalim
Bak ben ovulasyonda yapmistim atayimmi sama dün gece yaptım birde cuma günü yapmistim geceBekle canım senin için nasıl rahat edecekse şimdi nöbetçi eczane de bulamam elimde ovulasyon testi vsr yapsam mı acaba
Aaa at bakayımBak ben ovulasyonda yapmistim atayimmi sama dün gece yaptım birde cuma günü yapmistim gece
Benim transferden sonra ki 4. Günde sanki yumurtlama var gibiydi dedim çatlatma in etkisi duruyor 6. Gün yaptım sıfır çizgiAaa at bakayım
Çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı gün yaptın testi canımErken gebelik yaptim
Aaa at bakayım
Bugün yaptim erken gebeliği cnm da inşallah Catlatma etkisi değildir bakalim daha emin olamiyorum.. adet ağrısı gibi siddetli ağrı geliyor korkuyorumÇok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı gün yaptın testi canım
8. Gün cnm pardon yazmamisim transfer günü hariçÇok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı gün yaptın testi canım
İnşallah bebeğinin çift çizgisidir ben 2020 yılında 5.gün aa kalite dondurulmuş embriyo transferinde 5.gün çift çizgi gördüm kızımı sağlıkla aldım kucağıma şimdi kardeşi için uğraşıyoruz 4.günde negatif çıktı dayanamıcam pazartesi kan vericemBugün yaptim erken gebeliği cnm da inşallah Catlatma etkisi değildir bakalim daha emin olamiyorum.. adet ağrısı gibi siddetli ağrı geliyor korkuyorum
At bakayim sende bi nasildiBenim transferden sonra ki 4. Günde sanki yumurtlama var gibiydi dedim çatlatma in etkisi duruyor 6. Gün yaptım sıfır çizgi
İnşallah cnm.. Dondurulmus mu taze mi senin ve 4. Gun cok erken belli olmaz yani belki bu sefer daha gec ogrenecksindirİnşallah bebeğinin çift çizgisidir ben 2020 yılında 5.gün aa kalite dondurulmuş embriyo transferinde 5.gün çift çizgi gördüm kızımı sağlıkla aldım kucağıma şimdi kardeşi için uğraşıyoruz 4.günde negatif çıktı dayanamıcam pazartesi kan vericem
Seninkiler baya belirgin ben attım testi şimdi tekrar yaparım yeni bir şeyler atıştırdım yapınca atayımAt bakayim sende bi nasildi
Tamam beklemedeyimSeninkiler baya belirgin ben attım testi şimdi tekrar yaparım yeni bir şeyler atıştırdım yapınca atayım
Ovulasyon testim bu şekilde yani çok çok silik çizgi gebelik testinde zaten çizgi yok sıfır. Benim yine umutlar tükeniyor sanırımTamam beklemedeyim
Yaa lg bakarak sonuç söylemek doğru değil ki zaten kaset testlerde cikmayip pozitif gören dünya kadar insan var o yüzden kan verene kadar umudunu tüketmeOvulasyon testim bu şekilde yani çok çok silik çizgi gebelik testinde zaten çizgi yok sıfır. Benim yine umutlar tükeniyor sanırım
İlk artigin testlerde sanki ilk yaptiginda yoktu digerinde hafif vardi. Catlatma etkisi oyle olur mi sanmamInsallah cnm inşallah vardir benimledir çatlatma etkisi falan değildir inşallah.. Sen yapmadin mi test
Kacinci gunundu 5.gun embriyosu muOvulasyon testim bu şekilde yani çok çok silik çizgi gebelik testinde zaten çizgi yok sıfır. Benim yine umutlar tükeniyor sanırım
3. Gün embriyosu 9. Günüm bugunKacinci gunundu 5.gun embriyosu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?