Aralık 2023 Transfer olanlarr🧚🏽‍♀️☺️

Bugün transfer günüm dahil 6. Günüm kaset gebelik testinde çıkar mı bilen var mı kızlar?

Bekle canım senin için nasıl rahat edecekse şimdi nöbetçi eczane de bulamam elimde ovulasyon testi vsr yapsam mı acaba

Bekle canım senin için nasıl rahat edecekse şimdi nöbetçi eczane de bulamam elimde ovulasyon testi vsr yapsam mı acaba
Bak ben ovulasyonda yapmistim atayimmi sama dün gece yaptım birde cuma günü yapmistim gece

Çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı gün yaptın testi canım
Bugün yaptim erken gebeliği cnm da inşallah Catlatma etkisi değildir bakalim daha emin olamiyorum.. adet ağrısı gibi siddetli ağrı geliyor korkuyorum

Bugün yaptim erken gebeliği cnm da inşallah Catlatma etkisi değildir bakalim daha emin olamiyorum.. adet ağrısı gibi siddetli ağrı geliyor korkuyorum
İnşallah bebeğinin çift çizgisidir ben 2020 yılında 5.gün aa kalite dondurulmuş embriyo transferinde 5.gün çift çizgi gördüm kızımı sağlıkla aldım kucağıma şimdi kardeşi için uğraşıyoruz 4.günde negatif çıktı dayanamıcam pazartesi kan vericem

İnşallah cnm.. Dondurulmus mu taze mi senin ve 4. Gun cok erken belli olmaz yani belki bu sefer daha gec ogrenecksindir

Tamam beklemedeyim
Ovulasyon testim bu şekilde yani çok çok silik çizgi gebelik testinde zaten çizgi yok sıfır. Benim yine umutlar tükeniyor sanırım

Eklentiler

• 17046251309223033118842182804063.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 42
Ovulasyon testim bu şekilde yani çok çok silik çizgi gebelik testinde zaten çizgi yok sıfır. Benim yine umutlar tükeniyor sanırım
Yaa lg bakarak sonuç söylemek doğru değil ki zaten kaset testlerde cikmayip pozitif gören dünya kadar insan var o yüzden kan verene kadar umudunu tüketme

İlla ki vereceğim kan ama adet olacağım hissi daha çok var. Bilmiyorum ama artık uğraşmam eşime de söylemiştim bu son benim için o kadar işlemden bir daha geçemem. Olursa kendiliğinden olsun yoksa tamam artık o kadar para zaman umut çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…