Aralık 2023 Transfer olanlarr🧚🏽‍♀️☺️

Test sabahtan aksama kadar bile farkediyo benim bi gun arayla feci netlesti
Benim beklediğim gibi netlesmedi iste o bende soru isaret bıraktı testinde markasi farkliydi mesle 2saat sonra baktigimda daha belirginlesmisti ama kuruma durmuyor mesela

İnşallah koyulasir ama bana hizli koyulasiyor gibi gelmedi kaset testtende bakinca bilmiyorum bakalim hayırlısı
Kaset testte daha zor değil mi zaten bugün yakın arkadaşımla konuştum o kanda öğrenmişti ilk tesadüfen doğal gebelikti onun ki emara girecekti o yüzden yaptılar 40 çıkmıştı bir hafta sonra ani olsun diye kaset test yapmış negatif çıkmış bugün anlattı

Benim beklediğim gibi netlesmedi iste o bende soru isaret bıraktı testinde markasi farkliydi mesle 2saat sonra baktigimda daha belirginlesmisti ama kuruma durmuyor mesela
Dur baklim sen bidaha yap yarin ona bakalim bugun yaptiginla yanyana koyarsin bi atarsin

Aynen öyle yapicam sence catlatma etkisi olabilir mi erkendeki
Senin attigin iki tane kaset test varya ona baktim simdi. İlkinde bisey yok ikincisinde cizgi hafif belirmis. Catlatma etkisi olsa ilk yaptigindada cikardi. Ben catlatma etkisi oldugunu düşünmuyorum

Senin attigin iki tane kaset test varya ona baktim simdi. İlkinde bisey yok ikincisinde cizgi hafif belirmis. Catlatma etkisi olsa ilk yaptigindada cikardi. Ben catlatma etkisi oldugunu düşünmuyorum
Hatta daha net cikardi cizgi ilkinde çatlatma olsa

Ben de öyle düşünüyorum ama kan verene kadar inanmayacak
Hatta daha net cikardi cizgi ilkinde çatlatma olsa
Aynen valla acaba mi ki diyorum sorguluyorum.. ilk attigimdada var çizgi ama hayalet sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…