Aynen öyle bende senin testi bekliyorum meraklaaBen bugün atmistim bi tane erken gebeliği ama çatlatma etkisi vardir diye düşünüyorum bilemedim.o yüzden yarın 1 tane daha yapicam eger koyulursa umutlanirim
Sen sorma ben neler nelerr ogrendim her soruya cevabim varYa var ya gerçekten google a baka baka tüp bebek uzmanı olduk neler öğrendik nelertamam şimdi ilk gelen tuvaletimi yapıyorum sonra tutuyorum suyu atayım
Bende merak ediyorum valla kaset testte 2 günde koyulasma çıktı ama bugun baska marka kaset yaptim az koyulasmis o yuzden bi tanede erken yaptimAynen öyle bende senin testi bekliyorum meraklaa
Test sabahtan aksama kadar bile farkediyo benim bi gun arayla feci netlestiİnşallah koyulasir ama bana hizli koyulasiyor gibi gelmedi kaset testtende bakinca bilmiyorum bakalim hayırlısı
Benim beklediğim gibi netlesmedi iste o bende soru isaret bıraktı testinde markasi farkliydi mesle 2saat sonra baktigimda daha belirginlesmisti ama kuruma durmuyor meselaTest sabahtan aksama kadar bile farkediyo benim bi gun arayla feci netlesti
Kaset testte daha zor değil mi zaten bugün yakın arkadaşımla konuştum o kanda öğrenmişti ilk tesadüfen doğal gebelikti onun ki emara girecekti o yüzden yaptılar 40 çıkmıştı bir hafta sonra ani olsun diye kaset test yapmış negatif çıkmış bugün anlattıİnşallah koyulasir ama bana hizli koyulasiyor gibi gelmedi kaset testtende bakinca bilmiyorum bakalim hayırlısı
Bugün ya da sabah hayalet çizgi bile çıksa kan vereceğim hemen zaten çarşamba test günüm normalde yarın veririm napiyimTest sabahtan aksama kadar bile farkediyo benim bi gun arayla feci netlesti
Ben de herseyi eşime anlatıyorum gerçi boşa anlatıyorum her seferinde o neydi diyorSen sorma ben neler nelerr ogrendim her soruya cevabim var
Aynen bi test sana fikir versin de ona gore hareket edersin canimm bekliyrm sonucu senindeeBugün ya da sabah hayalet çizgi bile çıksa kan vereceğim hemen zaten çarşamba test günüm normalde yarın veririm napiyim
Dur baklim sen bidaha yap yarin ona bakalim bugun yaptiginla yanyana koyarsin bi atarsinBenim beklediğim gibi netlesmedi iste o bende soru isaret bıraktı testinde markasi farkliydi mesle 2saat sonra baktigimda daha belirginlesmisti ama kuruma durmuyor mesela
Aynen öyle yapicam sence catlatma etkisi olabilir mi erkendekiDur baklim sen bidaha yap yarin ona bakalim bugun yaptiginla yanyana koyarsin bi atarsin
Tamam caniim atacağım inşallahAynen bi test sana fikir versin de ona gore hareket edersin canimm bekliyrm sonucu senindee
Senin attigin iki tane kaset test varya ona baktim simdi. İlkinde bisey yok ikincisinde cizgi hafif belirmis. Catlatma etkisi olsa ilk yaptigindada cikardi. Ben catlatma etkisi oldugunu düşünmuyorumAynen öyle yapicam sence catlatma etkisi olabilir mi erkendeki
Hatta daha net cikardi cizgi ilkinde çatlatma olsaSenin attigin iki tane kaset test varya ona baktim simdi. İlkinde bisey yok ikincisinde cizgi hafif belirmis. Catlatma etkisi olsa ilk yaptigindada cikardi. Ben catlatma etkisi oldugunu düşünmuyorum
Ben 3 kere kan verdim hala inanmiyorumBen de öyle düşünüyorum ama kan verene kadar inanmayacak
Senin attigin iki tane kaset test varya ona baktim simdi. İlkinde bisey yok ikincisinde cizgi hafif belirmis. Catlatma etkisi olsa ilk yaptigindada cikardi. Ben catlatma etkisi oldugunu düşünmuyorum
Ben de öyle düşünüyorum ama kan verene kadar inanmayacak
Aynen valla acaba mi ki diyorum sorguluyorum.. ilk attigimdada var çizgi ama hayalet sekildeHatta daha net cikardi cizgi ilkinde çatlatma olsa
Bu kadar artışa neden kese gözükmedi ki bence gözükür yarın ya kese de geç oluşabiliyor mu?Ben 3 kere kan verdim hala inanmiyorumkeseyi gorememk beni uzdu yarin baska bir doktora gidicem
Unuttum canım ya senin test günün ne zamandi kan içinAynen valla acaba mi ki diyorum sorguluyorum.. ilk attigimdada var çizgi ama hayalet sekilde
Cumartesi cnmUnuttum canım ya senin test günün ne zamandi kan için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?