Aralık 2023 Transfer olanlarr🧚🏽‍♀️☺️

Benim 12. Gun istedi ama degerin güzel simdi umarim güzel artar. Sana karşı pozitif düşünüyordum zaten ben
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Yarın bakalım kliniğim ne diycek çok merak ediyorum.
Evet I ikizbebeklerimgelsin den ben de olumlu bekliyordum şuan herkesten olumlu bekliyorum gerçi ben
Sağol canım rabbim hepimize nasip etsin eylülde şöyle bi doğum yapalım şakır şakır embriyoloğum zaten çok başarılı bir transferdi bizim için demişti. Çok şükürde oldu

Kendim dahil etrafımdaki çoğu kişi başak burcu bir de yavrum olursa tamamdır

Yüreginden gecen kaderine yazilsin canim benim

Kızlar rahminde çok az Sıvı görünüp transfer olan pozitif sonuç alan var mı?

Benim doktorum sivi falan görürsek transfer erteleriz gibi bi cümle kurmuştu. Opu dan sonra oluşma ihtimali oluyormus galiba sıvının dimi

Benim doktorum sivi falan görürsek transfer erteleriz gibi bi cümle kurmuştu. Opu dan sonra oluşma ihtimali oluyormus galiba sıvının dimi
Evet canım rahim ve vücut yorulduğu için oluyormuş benim doktorum seçenek sundu 4 embriyomuz vardı istersen 2 ay bekleyelim dinlen istersen de birini deneyelim dedi denemeyi seçtim

Ya benim embriyoya biri orta biri iyi dediler 2 tane verildi ama 5aa 4ab ne hic bilmiyorum bana oule bisey denmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…