Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Yarın bakalım kliniğim ne diycek çok merak ediyorum.Benim 12. Gun istedi ama degerin güzel simdi umarim güzel artar. Sana karşı pozitif düşünüyordum zaten ben
Sağol canım rabbim hepimize nasip etsin eylülde şöyle bi doğum yapalım şakır şakırEvet I ikizbebeklerimgelsin den ben de olumlu bekliyordum şuan herkesten olumlu bekliyorum gerçi ben
Kendim dahil etrafımdaki çoğu kişi başak burcu bir de yavrum olursa tamamdırÇok teşekkür ederim Allah razı olsun. Yarın bakalım kliniğim ne diycek çok merak ediyorum.
Sağol canım rabbim hepimize nasip etsin eylülde şöyle bi doğum yapalım şakır şakırembriyoloğum zaten çok başarılı bir transferdi bizim için demişti. Çok şükürde oldu
Yaaa benimde 3 biri öldü
Bende başakkKendim dahil etrafımdaki çoğu kişi başak burcu bir de yavrum olursa tamamdır
Yüreginden gecen kaderine yazilsin canim benimÇok teşekkür ederim Allah razı olsun. Yarın bakalım kliniğim ne diycek çok merak ediyorum.
Sağol canım rabbim hepimize nasip etsin eylülde şöyle bi doğum yapalım şakır şakırembriyoloğum zaten çok başarılı bir transferdi bizim için demişti. Çok şükürde oldu
Benim doktorum sivi falan görürsek transfer erteleriz gibi bi cümle kurmuştu. Opu dan sonra oluşma ihtimali oluyormus galiba sıvının dimiKızlar rahminde çok az Sıvı görünüp transfer olan pozitif sonuç alan var mı?
BenKızlar rahminde çok az Sıvı görünüp transfer olan pozitif sonuç alan var mı?
Yok rahim hazirligi sirasindada oluyo estrofemden benim olduBenim doktorum sivi falan görürsek transfer erteleriz gibi bi cümle kurmuştu. Opu dan sonra oluşma ihtimali oluyormus galiba sıvının dimi
Ya umutlandırdın canım kaçıncı gün embriyosuydu
3 dondurulmus canımYa umutlandırdın canım kaçıncı gün embriyosuydu
Evet canım rahim ve vücut yorulduğu için oluyormuş benim doktorum seçenek sundu 4 embriyomuz vardı istersen 2 ay bekleyelim dinlen istersen de birini deneyelim dedi denemeyi seçtimBenim doktorum sivi falan görürsek transfer erteleriz gibi bi cümle kurmuştu. Opu dan sonra oluşma ihtimali oluyormus galiba sıvının dimi
Benim 5. Gün 5aa kalitede transfer edildi. Dua eder misin canım 2 ocakta transfer oldum sonuç bekliyorum3 dondurulmus canım
Benim bi sözüm var. Yüreğindeki kaderine yazilsin canim benim.Benim 5. Gün 5aa kalitede transfer edildi. Dua eder misin canım 2 ocakta transfer oldum sonuç bekliyorum
Canim sende eklesene instadanBenim doktorum sivi falan görürsek transfer erteleriz gibi bi cümle kurmuştu. Opu dan sonra oluşma ihtimali oluyormus galiba sıvının dimi
AMİN çok teşekkür ederim çok güzel bir sözBenim bi sözüm var. Yüreğindeki kaderine yazilsin canim benim.
Sende ekleyebilirsin konusmak yazismak sormak istedigin bisi olursa konusur dertlesirizAMİN çok teşekkür ederim çok güzel bir söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?