Gec gorenler olmus evet daha kucuk olabilir testim bile 10. Gun netlesti yarin bi gideyim yine yazarim. Test yaptin miBu kadar artışa neden kese gözükmedi ki bence gözükür yarın ya kese de geç oluşabiliyor mu?
Hatırladım evet ileri tarih vermişti sana doktor. Sen o günü bekleme bence 28 mi 29 mu senin transfer tarihin aynı gunmuyduk bizCumartesi cnm
Yok canım yapmadım eşim geç gelecekmiş 12 gibi gelir herhalde sabah yaparım sanırımGec gorenler olmus evet daha kucuk olabilir testim bile 10. Gun netlesti yarin bi gideyim yine yazarim. Test yaptin mi
Kizz sen kac tane gruba yazdin hatlari karistirdinHatırladım evet ileri tarih vermişti sana doktor. Sen o günü bekleme bence 28 mi 29 mu senin transfer tarihin aynı gunmuyduk biz
Bütün Aralık 3. Gün embriyosu ne bulduysam yazdımKizz sen kac tane gruba yazdin hatlari karistirdinben 30 unda oldum senden 1 gün sonra. Ben beklicem test gününü
Yok kafam karismadi iste sen benden 1 gün öndesin tarsnferde ilk sen oldun sonra ben demek istedim yaniBütün Aralık 3. Gün embriyosu ne bulduysam yazdımama senin de kafan karışmış bak benim 29u transfer
He pardon kendime arkadaş arıyordum tühYok kafam karismadi iste sen benden 1 gün öndesin tarsnferde ilk sen oldun sonra ben demek istedim yani
He pardon kendime arkadaş arıyordum tühyine ilaçlara suç bulacağım ama cidden kafam çok bulanık
Insaah inşallah şey geldi aklıma duzelicez inşallah beenetleşir yakında dur bakalım az kaldi
Insaah inşallah şey geldi aklıma duzelicez inşallah bee
Yapacak misin bu geceGeldi eşim şimdi sıkışmayı bekleyeceğim
Bilmiyorum ki 12 de yatıyorum ben sıkışırsam o zamana kadar yaparım yoksa uyurum sabah artık ya da gece wc ye kalktığımdaYapacak misin bu gece
Elif beni 2 günde tanıdı bakDuramazz eminimm
Valla aynen ekleyin eliffbindasElif beni 2 günde tanıdı bakbu topikte 3 muz takılıyoruz galiba buyurun insta dan ekleselim
Sağol canım Allah razı olsun benim taze 3. Gün embriyosuydu 10. Gün test istemişti doktorumCanimm hayirli ugurlu olsun insallah kat kat artarr kacinci günündu
Benim 12. Gun istedi ama degerin güzel simdi umarim güzel artar. Sana karşı pozitif düşünüyordum zaten benSağol canım Allah razı olsun benim taze 3. Gün embriyosuydu 10. Gün test istemişti doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?