- 30 Aralık 2023
- 630
- 352
- 18
- 26
Ekledim canım teşekkür ederimSende ekleyebilirsin konusmak yazismak sormak istedigin bisi olursa konusur dertlesiriz
At bakayım bi testiCaniim bence koyulasma var kan testi ver bugün. Benim negatif tek çizgi
At bakayım bi testi
Bekle bakalim kan testini surpriz yapar kimbilirEvet canım adetim bugün ve hiç bir şey hissetmiyorum ne adete dair ne gebeliğe dair ne ilaç yan etkisi hiç bir şey yok. Test tarihim çarşamba. Sen ne yaptın kan vermeye gittin mi
Bekle bakalim kan testini surpriz yapar kimbilir
Yok ben gitmicem kana cumartesi gidicemEvet canım adetim bugün ve hiç bir şey hissetmiyorum ne adete dair ne gebeliğe dair ne ilaç yan etkisi hiç bir şey yok. Test tarihim çarşamba. Sen ne yaptın kan vermeye gittin mi
Yani hayırlısı çok sanmasam da sen dualarimdasin ama Rabbım kavuştursun seniBekle bakalim kan testini surpriz yapar kimbilir
Aminnn kuzum insallah.. dur bakalim bi test günün gelsindeYani hayırlısı çok sanmasam da sen dualarimdasin ama Rabbım kavuştursun seni
Bak iste gordun mu koyulasma var catlatmw falan degil bu tutmus belliki cook sevindimm senin adina yaa
Ya senin kacinci gununde test gunun cumartesiAminnn kuzum insallah.. dur bakalim bi test günün gelsinde
Ben boğayım amaKendim dahil etrafımdaki çoğu kişi başak burcu bir de yavrum olursa tamamdır
Sağol canım bakalım yarınki yükselişe göre aevinicez inşallah yükselir doktorum 2. Kan testinede bakalım dediYüreginden gecen kaderine yazilsin canim benim
Sen naptin kiz artis icin yarin mi vericen kanBen boğayım ama
Yok benim hic olmadi canım doktoruna soyledin mi progestan falan kullaniyo musunMerhaba kızlar ilk testi pozitif çıktıktan sonra kanaması olan oldu mu aranizda
Söyledim kullanıyorum hem iğne hem fitil miktar ve rengini sordu şuan korkulacak birsey yok ama çoğalınca hemen ara Bi tane iğne var onu yaptıracağız dedi bidaha beta için kan verdim artışa bakalicakYok benim hic olmadi canım doktoruna soyledin mi progestan falan kullaniyo musun
Kac cikti ilk kan degerinnSöyledim kullanıyorum hem iğne hem fitil miktar ve rengini sordu şuan korkulacak birsey yok ama çoğalınca hemen ara Bi tane iğne var onu yaptıracağız dedi bidaha beta için kan verdim artışa bakalicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?