Aralık 2023 Transfer olanlarr🧚🏽‍♀️☺️

Eklentiler

• Screenshot_20240108_080244_Gallery.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20240108_080327_Gallery.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 55
Caniim bence koyulasma var kan testi ver bugün. Benim negatif tek çizgi

Daha kan vermedin dur testlerde negatif görüp kanda pozitif cikan insan dolu sabır biraz daha kan günün ne zamndi senin adette bugün du zatenn dimi Mevaneva

Evet canım adetim bugün ve hiç bir şey hissetmiyorum ne adete dair ne gebeliğe dair ne ilaç yan etkisi hiç bir şey yok. Test tarihim çarşamba. Sen ne yaptın kan vermeye gittin mi

Evet canım adetim bugün ve hiç bir şey hissetmiyorum ne adete dair ne gebeliğe dair ne ilaç yan etkisi hiç bir şey yok. Test tarihim çarşamba. Sen ne yaptın kan vermeye gittin mi
Bekle bakalim kan testini surpriz yapar kimbilir

Merhaba kızlar ilk testi pozitif çıktıktan sonra kanaması olan oldu mu aranizda

Yok benim hic olmadi canım doktoruna soyledin mi progestan falan kullaniyo musun
Söyledim kullanıyorum hem iğne hem fitil miktar ve rengini sordu şuan korkulacak birsey yok ama çoğalınca hemen ara Bi tane iğne var onu yaptıracağız dedi bidaha beta için kan verdim artışa bakalicak

Söyledim kullanıyorum hem iğne hem fitil miktar ve rengini sordu şuan korkulacak birsey yok ama çoğalınca hemen ara Bi tane iğne var onu yaptıracağız dedi bidaha beta için kan verdim artışa bakalicak
Kac cikti ilk kan degerinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…