ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Sizde en son durum neydi dondurulmuş embriyonuz var sanırım kusura bakmayın kaçırmışım
4 embriyom vardı risk aldım çözürüp Ngs gönderdik 6 tane de yumurtam vardı dölledik toplam 10 tane Ngs gitti haber bekliyorum 15 sinde çıkacak sonuç. Benim genetik sıkıntım var taşıyıcıyım çocuklarım sağlıklı olmuyor malesef eşimin de sprem sıkıntısı var o yüzden bakalım kaç tame sağlıklı gelecek :) umudum çok

Elinizden gelen şeyleri yapmışsınız temkinli davranıyorsunuz bence çok daha kolay ilerler süreciniz inşallah sağlıklı olarak gelir sayı olarak da sıkıntı yok maşallah

Aynen öyle ben bugün adet oldum yarın kan verip başlicam siz
Bende dün oldum pazartesi çağırdı randevum var detaylar o zaman konusulacak süreçten önce genetik test vermiştik bizde bugün yarın çıkması lazımdı gittiğimde net olur diye düşünüyorum 21 iş günü demişlerdi.
1 tane kızım var şükür. Sonrasında 2 tane düşüğüm oldu tüpe bu ay başladık daha genetikle başlayalım yola dedi Dr şimdilik böyle gerisi ya nasip diyoruz

Hayırlı sonuçlar gelsin inşallah maşallah bir tane çocuğun var en azından ne güzel :)

Hayırlı sonuçlar gelsin inşallah maşallah bir tane çocuğun var en azından ne güzel :)
Çok teşekkür ederim hepimize inşallah
Evet çok şükür çatlatma iğnesi tedavisiyle olmuştu kızımda ama kızımdan sonra yaklaşık 4 senedir istiyoruz deniyoruz bidaha nasip olmamıştı 2 düşükte olunca tüpe başladık

Merhaba ben de dün itibariyle 2. kez tedaviye başladım.Sali kontrolüm var. Gonalf ve klomen kullanıyorum. Kendimi hazır hissetmiyodum ama zaman da kaybetmek istemiyorum.Hayirlisi bakalım.Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın

Merhabalar size birşeyler sormak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…