Amin canım hayırlısı olsunMerhaba ben bugün opu oldum 11 yumurta toplanmış bu hafta embriyo takibi yapacağız inşallah sağlıklı güzel embriyolarım olur ilk adetle transfer olacak Allahın izni ile inşallah ilk seferde sağlıklı tutunma olur
Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla inşallahMaşallah canım çok güzel bir ayıinşallah kucağına da alırsın transferin ne zaman
Benim de kocaman morluklar oluştu acıyorda hemşireler normal diyor ama yer kalmadıHergun yeni iğne açıyorum hava da kalmıyor
İğnenin havasını almayınca morarıyormuşBenim de kocaman morluklar oluştu acıyorda hemşireler normal diyor ama yer kalmadı
İnanının alıyoruz her seferinde de dikkat ediyoruzİğnenin havasını almayınca morarıyormuş
Canım iğneyi yaparken hızlı boşaltıp ardından sallamdan sadece bastırmalısın bir dakika işe yaradığını göreceksinİnanının alıyoruz her seferinde de dikkat ediyoruz
Ay hadi bakalımÇok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla inşallahpazartesi randevum var o zaman konuşacağız sanırım ama tahmini ayın 29 30 u olur gibi
Ayy hadi inşallah böyle aynı zamandan aynı süreçten geçerken haberleşmek güzel yaAy hadi bakalımbenim de o zamanlara denk gelecek bende bi iki güne adet olurum
Sizde en son durum neydi dondurulmuş embriyonuz var sanırım kusura bakmayın kaçırmışımAy hadi bakalımbenim de o zamanlara denk gelecek bende bi iki güne adet olurum
4 embriyom vardı risk aldım çözürüp Ngs gönderdik 6 tane de yumurtam vardı dölledik toplam 10 tane Ngs gitti haber bekliyorumSizde en son durum neydi dondurulmuş embriyonuz var sanırım kusura bakmayın kaçırmışım
Aynen öyleAyy hadi inşallah böyle aynı zamandan aynı süreçten geçerken haberleşmek güzel ya
Elinizden gelen şeyleri yapmışsınız temkinli davranıyorsunuz bence çok daha kolay ilerler süreciniz inşallah sağlıklı olarak gelir sayı olarak da sıkıntı yok maşallah4 embriyom vardı risk aldım çözürüp Ngs gönderdik 6 tane de yumurtam vardı dölledik toplam 10 tane Ngs gitti haber bekliyorum15 sinde çıkacak sonuç. Benim genetik sıkıntım var taşıyıcıyım çocuklarım sağlıklı olmuyor malesef eşimin de sprem sıkıntısı var o yüzden bakalım kaç tame sağlıklı gelecek :) umudum çok
Bende dün oldum pazartesi çağırdı randevum var detaylar o zaman konusulacak süreçten önce genetik test vermiştik bizde bugün yarın çıkması lazımdı gittiğimde net olur diye düşünüyorum 21 iş günü demişlerdi.Aynen öyleben bugün adet oldum yarın kan verip başlicam siz
Hayırlı sonuçlar gelsin inşallahBende dün oldum pazartesi çağırdı randevum var detaylar o zaman konusulacak süreçten önce genetik test vermiştik bizde bugün yarın çıkması lazımdı gittiğimde net olur diye düşünüyorum 21 iş günü demişlerdi.
1 tane kızım var şükür. Sonrasında 2 tane düşüğüm oldu tüpe bu ay başladık daha genetikle başlayalım yola dedi Dr şimdilik böyle gerisi ya nasip diyoruz
Evet elimden geleni yapıyorum gerisi Allah’a kalmışElinizden gelen şeyleri yapmışsınız temkinli davranıyorsunuz bence çok daha kolay ilerler süreciniz inşallah sağlıklı olarak gelir sayı olarak da sıkıntı yok maşallah
Bende Şubat ın 2-3 ü gibi tekrar başlıycam inşAllahAy hadi bakalımbenim de o zamanlara denk gelecek bende bi iki güne adet olurum
Çok teşekkür ederim hepimize inşallahHayırlı sonuçlar gelsin inşallahmaşallah bir tane çocuğun var en azından ne güzel :)
Ben inanıyorum sonu güzel olacak rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallahEvet elimden geleni yapıyorum gerisi Allah’a kalmış
Gebelik oluşumunda ve sürdürülmesinde önemli bir rol oynayan progesteron hormonu, normalden az salgılandığı durumda gebe kalmakla ilgili sorunlar oluşturabilir. Vücutta yeterince progesteron bulunmadığında, rahim duvarı hamileliğe hazırlanacak şekilde kalınlaşamaz ve döllenme gerçekleşse bile, oluşan embriyo rahim duvarına tutunamayacağı için hamilelik gerçekleşemez. İşte bu durumda anne adayının hekim kontrolünde progesteron hormonu takviyesi alması hamileliğin sağlıklı bir şekilde gelişmesine destek verecektir.
Progesteron kullanımı özellikle daha önceki hamileliklerinde düşük yapan anne adaylarının sağlıklı bir doğum ve hatta lohusalık süreci
Merhabalar size birşeyler sormak istiyorumGebelik oluşumunda ve sürdürülmesinde önemli bir rol oynayan progesteron hormonu, normalden az salgılandığı durumda gebe kalmakla ilgili sorunlar oluşturabilir. Vücutta yeterince progesteron bulunmadığında, rahim duvarı hamileliğe hazırlanacak şekilde kalınlaşamaz ve döllenme gerçekleşse bile, oluşan embriyo rahim duvarına tutunamayacağı için hamilelik gerçekleşemez. İşte bu durumda anne adayının hekim kontrolünde progesteron hormonu takviyesi alması hamileliğin sağlıklı bir şekilde gelişmesine destek verecektir.
Progesteron kullanımı özellikle daha önceki hamileliklerinde düşük yapan anne adaylarının sağlıklı bir doğum ve hatta lohusalık sürecini destekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?