ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Hayırlı olsun inşallah güzel geçer taze trasnfer mi olacaksınız

Hamileliğimi adet oldum zannederek öğrendim, ilk adet günüm kahvemdi sulu bir şekilde geldi sonra dedim zaten bebek düşünüyorum doktora gideyim hormon testi yaptırayım diye gittim ama hamile olduğumu öğrendim değerim 30 doktor bakalım bi dedi değerine 3 gün sonra 126 4 gün sonrada 586 ya çıktı doktor değerlerin güzel dedi ama dün Progesteronum 0,6 çıktı doktor bu değere bir şey demedi sadece kanaman olursa doktora gel dedi çarşamba keseye çağırdı ama ben pazartesiden doktora gideceğim sizce dış gebelik var mıdır dünden beri kötüyüm gerçekten de

Başka başlıklarda da yazmışsınız zaten gördüm ama bu soruya ben dahil kimse net bir cevap veremez. Ben dış gebelik yaşamadım, ancak araştırdığım zaman dış gebelikte progesteron hormonunun artması gerektiği gibi artmadığı bilgisine ulaşıyorum. Dış gebelik değilse zaten doktor progesteron içerikli ilaç veya iğne verir ve takip eder. Bunu da doktora gitmeden öğrenmeniz çok zor. Yani bence sorunuzun cevabı burda değil. Pazartesi günü doktor ultrason ile bakıp net bilgiyi verecektir.

Merhaba kızlar transfer hazırlığındaydım biraz ara verdim buralara 2 ocakta transferimi olmuştum bugün pozitif sonucu aldım biliyorsunuz ilk denemem negatif çıkmıştı yani hala rüyada gibiyim allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın sakın olumsuz düşünmeyin ilk transferin negatif olmasından sonra ilk iki gün berbat bi durumdaydım ama sonra kendimi topladım bol dua bol pozitif düşünce Allah’a şükürler olsun sağlıkla sıhhatle devam eder inşallah espressoc akrephanim siyasmin uniq12

Ayyyyyyyyy canım benim çooook çok sevindim çok mutlu oldum senin adına inşallah sürecin çok güzel devam eder sağ salim inşallah diğer kızlardan da bu güzel haberi alalım en kısa zamanda

İnşallah rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu İnan ben hala rüyada gibiyim
Tahmin ederim yaaa nasıl heyecanlısıdır şimdi ama sakın belirti aramaya kalkma erkenden tadını çıkar, ama kendini yorma gözünü seveyim her fırsatta dinlen, uzan, bol su iç kese kalp haberlerini de bekliyorum

İnanır mısın geçen transferimde o kadar belirti yaşadım ki bu transferde asla belirtim yoktu hatta eşime sürekli neden benim kasığım ağrımıyor göğsüm şişmiyor diyordum belirti olmayınca da aslında acaba pozitif mi diye aklımdan geçiriyordum şükürler olsun canım sadece iki gündür ayaklarım ellerim buz ne yapsam ısınmıyor

Ayy çiçeğim benim senin adına çok çok çok sevindim inşallah gebeliğin çok güzel geçer sağlıcakla kucağına alırsın. Benimde negatif oldu ara ara hâlâ uxuluy ağlıyorum. Yeniden başlayacak gücü bulur muyum bilmiyorum kafam çok karışık eşimle ara vermeyi düşündük ama ben şimdi kendimi biraz toparlanmış hissediyorum yeni reglle başlama konusunda kararsızım senin için çok sevindim

Ellerini değil de ayaklarını sıcak tut kuzum regl ağrıların minimum olur o zaman. Bu süreçte hafif regl ağrıların olursa şaşırma, ayaklar soğuk olunca biraz fazla ağrılı oluyor.ki kat çorap giy olmazsa

Bol dua et kuzum bol Meryem suresi dinle pozitif düşün dualarım seninle inan bana herşey çok güzel olucak güzel haberlerini bekliyor olucam

Çok sevindimsağlıkla kucağına alırsın inşallah her karanlık gecenin bir aydınlık sabahı vardır

espressoc darısı sana inşallah canım sağlıkla mutlulukla en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım hayırlısıyla böyle biraz ara verelim dinlenelim dedim ama bir yandan da daha ertelemek istemiyorum önümüzdeki reglle yeniden başlamak istiyorum sanki

espressoc darısı sana inşallah canım sağlıkla mutlulukla en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım hayırlısıyla böyle biraz ara verelim dinlenelim dedim ama bir yandan da daha ertelemek istemiyorum önümüzdeki reglle yeniden başlamak istiyorum
Bol dua et kuzum bol Meryem suresi dinle pozitif düşün dualarım seninle inan bana herşey çok güzel olucak güzel haberlerini bekliyor olucam
Dinliyorum canım elimden geldiğince okuyorum da. İnşallah hayırlısıyla haber veririm sizlere

İnşallah canım hayırlısıyla böyle biraz ara verelim dinlenelim dedim ama bir yandan da daha ertelemek istemiyorum önümüzdeki reglle yeniden başlamak istiyorum sanki
Hep pozitif ol pozitif düşün canım Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur unutma hepimizin zamanı var önemli olan doğru zamanda olması

Hep pozitif ol pozitif düşün canım Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur unutma hepimizin zamanı var önemli olan doğru zamanda olması
Evet canım pozitif olmaya çalışıyorum süreç içerisinde çok duygusal değildim ama süreç bitince biraz psikolojim bozuldu sanırım

Kızlar tedaviye yeniden başlamak için ne kadar süre gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…