- 23 Temmuz 2018
- 169
- 182
- 103
- 32
Opu olduysan ve yeniden opu olacaksan 3 ay bekletiyorlar en az. Ancak dondurulmuşsa bence hiç beklemene gerek yokKızlar tedaviye yeniden başlamak için ne kadar süre gerekli
Canım şimdiden belirti arama. Çünkü belirti olsa hamilesin olmasa hamilesin diye bişey yok. Bazen hiç bişey yokken hamile olunuyor bazen kramplarla. Suan sana bu belirtiyle oldum diyenle sende aynı değilsin. Anlıyorum çaresizlikten bişey arıyorsun ama bu seni strese sokar. Belirti aramana şimdiden gerek yok. Zaten ilk 3 gün daha tutunuyorSlm kızlar saat itibariyle transferin 4. Günündeyim 2. Günü yoğun bel ağrım oldu gecesi geçti. 3 günü de anlık sızı mi desem bıçak batar gibi kramp gibi ağrılar oldu. Çok merak ediyorum sizce belirti sayılabilir mi belirti aramanın saçma olduğunu da biliyorum belirtisiz de pozitif olabilecegini de ama merak işte .
Aranızda bu belirtileri yaşayan oldu mu?
Hayırlı sonuçlar al inşallahKızlar merhaba opu geçti regli oldum şimdi transfer hazırlanıyorum Rabbım hepimizin yardımcısı olsun takipteyiz şu anda pazartesi makrofaj için kan vermeye gideceğim merkeze
Yavrum bekleme süren yok suan senin. Çünkü kürtaj olmadın. Kendini ne zaman hazır hissedersen başla ki bence geciktirme beklemek herseyden stresli. Doktoruna karar verip görüşmeni de yap ki adette gidince baştan konuşmaKızlar tedaviye yeniden başlamak için ne kadar süre gerekli
Evet canım negatif gördüğüm adetimle hemen başladım çok şükür hep dualarımdasınız Allah size de göstersintatluboncuk canım hayırlı olsun çok sevindim dün aklıma geldin ama bi türlü adını hatırlamadım. Adetle beraber tekrar başlayacağını hatırlıyordum
Gözün aydın cnm çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bekleyen bütün arkadaşlarım ve bnm başıma inşallahEvet canım negatif gördüğüm adetimle hemen başladım çok şükür hep dualarımdasınız Allah size de göstersin
Canım ben sıfırdan başlayacağım ya ilaçlara falan geride embriyom yokYavrum bekleme süren yok suan senin. Çünkü kürtaj olmadın. Kendini ne zaman hazır hissedersen başla ki bence geciktirme beklemek herseyden stresli. Doktoruna karar verip görüşmeni de yap ki adette gidince baştan konuşma
Canım ben sıfırdan başlayacağım ya ilaçlara falan geride embriyom yokYavrum bekleme süren yok suan senin. Çünkü kürtaj olmadın. Kendini ne zaman hazır hissedersen başla ki bence geciktirme beklemek herseyden stresli. Doktoruna karar verip görüşmeni de yap ki adette gidince baştan konuşma
Evet opu oldum tek Embriyo kalmıştı transfer oldum ama negatif oldu. Tüm sürece yeniden başlayacağım 2. Reglle gel dediler de hemen mi tedavi başlayacak bilemedim evet 3 ay en az beklemek gerekiyor yazıyor bazı yerlerdeOpu olduysan ve yeniden opu olacaksan 3 ay bekletiyorlar en az. Ancak dondurulmuşsa bence hiç beklemene gerek yok
Doktorun 2. Regl ile gel dediyse başlatacak demekki. Yaşın kaçtı? Belki çok ara vermene gerek de olmaz durumuna bakarlarCanım ben sıfırdan başlayacağım ya ilaçlara falan geride embriyom yok
Evet opu oldum tek Embriyo kalmıştı transfer oldum ama negatif oldu. Tüm sürece yeniden başlayacağım 2. Reglle gel dediler de hemen mi tedavi başlayacak bilemedim evet 3 ay en az beklemek gerekiyor yazıyor bazı yerlerde
Bende hep sıfırdan başladım 4 defa üst üste opu oldum ngse gidiyor toplu göndereyim diye 4 adet üst üsteCanım ben sıfırdan başlayacağım ya ilaçlara falan geride embriyom yok
Amiiin kuzum Dualarım sizinle rabbim en kısa zamanda size de yaşatsın bu mutluluğuGözün aydın cnm çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bekleyen bütün arkadaşlarım ve bnm başıma inşallah
26Doktorun 2. Regl ile gel dediyse başlatacak demekki. Yaşın kaçtı? Belki çok ara vermene gerek de olmaz durumuna bakarlar
Yaşın çok iyiymiş erken başladığın şanslısın, inşallah bu sefer pozitifi görürsün
Merhaba, ben ilk opum sonrasi ikinci adetimle tekrar yumurta buyutme surecine girdim. Doktorum iki adetin yeterli oldugunu soyledi. Belki fikir olur size diye yazmak istedim :)Canım ben sıfırdan başlayacağım ya ilaçlara falan geride embriyom yok
Evet opu oldum tek Embriyo kalmıştı transfer oldum ama negatif oldu. Tüm sürece yeniden başlayacağım 2. Reglle gel dediler de hemen mi tedavi başlayacak bilemedim evet 3 ay en az beklemek gerekiyor yazıyor bazı yerlerde
hayırlı olsun aşılama arkadaşımAmiiin kuzum Dualarım sizinle rabbim en kısa zamanda size de yaşatsın bu mutluluğu
Teşekkür ederim canım amiiin sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallahhayırlı olsun aşılama arkadaşımçok sevindim senin adına Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin
Nick değiştirdim eskisi papatya insan dı
Merhaba teşekkür ederim yazdığınız için. Peki opuda yumurta sayınizda değişim oldu mu ? İlkinde kaç ikincide kaç toplandı ? Ağrınız falan arttı mı daha fazla oldu mu yani süreçler cok yakın yaMerhaba, ben ilk opum sonrasi ikinci adetimle tekrar yumurta buyutme surecine girdim. Doktorum iki adetin yeterli oldugunu soyledi. Belki fikir olur size diye yazmak istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?