- 6 Mart 2024
- 11.276
- 21.739
- 318
Öyle yapcamBelirtisiz gebelik işte ne güzel kız tadını çıkar
Sayfada bir değişiklik mi oldu ben msjlari göremiyorum da sende de öylemiÖyle yapcamçok nazlanmak istiyordum ona da izin vermediler
13 ocağa gitmiş sayfaSayfada bir değişiklik mi oldu ben msjlari göremiyorum da sende de öylemi
Ben burdayım aynen giremedim bende yaKızlar burdamisiniz ses verin ne oldu
Aynen bende de son mesajlarimiz yok ya13 ocağa gitmiş sayfa470 Li sayfalardan 400 lere dönmüşüz
Neyse insanla daha iyi olur zaten bir problem vardi sitedeSayfada bir değişiklik mi oldu ben msjlari göremiyorum da sende de öylemi
Nasıl olmuş zaman geriye mi akmış yani ,,13 ocağa gitmiş sayfa470 Li sayfalardan 400 lere dönmüşüz
Evet öyle olmuşNasıl olmuş zaman geriye mi akmış yani ,,
Ben bende sorun var sandım kızlar nerde diyorum kayboldular birden aaa çok korkmuştum alıştım galiba yaNeyse insanla daha iyi olur zaten bir problem vardi sitede
Sabaha kadar düzelir bence ya uzun sürmez geçen yine olmuştuBen bende sorun var sandım kızlar nerde diyorum kayboldular birden aaa çok korkmuştum alıştım galiba ya
Evet ya bu ara sık oluyor bnce bu sayfa sıkıntısıNeyse insanla daha iyi olur zaten bir problem vardi sitede
Ayy canım sen yarın transfere gidiyorsun nasılsın nasıl hissediyorsun ster yok sıkıntı yok tamammi mutlu huzurlu bir şekildeSabaha kadar düzelir bence ya uzun sürmez geçen yine olmuştu
Evet canım 13.30 da gidiyorum stresim yok çok şükür ama çok heyecanlıyım niye bilmiyorum içim kıpır kıpır yerimde duramıyorum sabahtandir oturamadimAyy canım sen yarın transfere gidiyorsun nasılsın nasıl hissediyorsun ster yok sıkıntı yok tamammi mutlu huzurlu bir şekildecivcivimizi alıp gel
Herkeste aynı korkmaAynen bende benden kaynaklı sandım ulaşamıyorum kaç saattir sizee
Pozitifleri görelim sarılırızAslında iyi anlaştıklarımızla watshap grubu kursak
Evet duymuştum iyi geldiğini yap ye bence sağlıklı hem inşallah faydasını görürsünEvet canım 13.30 da gidiyorum stresim yok çok şükür ama çok heyecanlıyım niye bilmiyorum içim kıpır kıpır yerimde duramıyorum sabahtandir oturamadimgittim paça aldım bugün asla yemem diyordum 3 saattir kaynıyor ocakta biri faydası oluyor tutunmaya demişti burda kimdi bilmiyorum faydası olsunda herşeyi yerim demistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?