Amin canım Allah razı olsun üzme kendini nasibi yokmuş inşallah diğer transferin tutarÇok teşekkürler Allah sizlere yaşatmasın en hayırlısından inşallah en sağlıklısından nasip etsin canım
Günaydın canım evet bir buçukta inşallahGünaydın, bugün transfer günün müydü ben yanlış mı hatırlıyorum canım
Ben bile heycanlandım seni adınaaGünaydın canım evet bir buçukta inşallahdün gece çok heyecanlıydım biraz uyudum uyandım sakinleştim
Geçen defa ders arasında gidip transferimi olmuştum heyecan değil stres vardı şimdi çok heyecanlıyım sanki ilk transferil gibiBen bile heycanlandım seni adınaaçok güzel geçsin Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah, dualarım seninle bugün
Kızlar merhaba dün kontrole gittiğimde bebeğimin bir gün önce filan kalbinin durduğunu öğrendim akşama doğru kürtaj oldum maalesef 9.haftada kalbi durduiki embriyom vardı biri transfer olmuştu genetiğe göndermemiştim acaba dondurulduktan sonra genetiğe gönderen var mı aranızda tüp bebek doktorum çözdürüp göndeririz dedi bir sakınca görmedi
benim doktorum heyecan iyidir stres yapma diyordu hep. stres yapma yeterki herşey çok güzel olacak inşallahGeçen defa ders arasında gidip transferimi olmuştum heyecan değil stres vardı şimdi çok heyecanlıyım sanki ilk transferil gibiteşekkür ederim bolca dua ihtiyacımız var
Stresim yok daha önce tecrübe ettiğim için sadece heyecanliyimnbenim doktorum heyecan iyidir stres yapma diyordu hep. stres yapma yeterki herşey çok güzel olacak inşallah
Günaydın canım alacağım inşallah
Sımsıkı sarılın birbirinizeGünaydın canım alacağım inşallahbirkaç saate kavuşacağız
İnşallah canım mübarek günde kavuşacağızSımsıkı sarılın birbirinize
İnşallah canım sağ ol Allah senden de razı olsunAmin canım Allah razı olsun üzme kendini nasibi yokmuş inşallah diğer transferin tutar
Güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın canım evet bir buçukta inşallahdün gece çok heyecanlıydım biraz uyudum uyandım sakinleştim
Çok geçmiş olsun canım. Benim arkadaşım çözdürüp genetiğe gitti bi sorun olmadı ama doktoru çözdürdügümüz zaman bozulma riski her zaman var demiş. 2 kere çözüleceğini için daha riskliymis ama arkadasimda bi sorun olmadı. Risk alıp gönderebilirsin inşallah hersey gönlünce olurKızlar merhaba dün kontrole gittiğimde bebeğimin bir gün önce filan kalbinin durduğunu öğrendim akşama doğru kürtaj oldum maalesef 9.haftada kalbi durduiki embriyom vardı biri transfer olmuştu genetiğe göndermemiştim acaba dondurulduktan sonra genetiğe gönderen var mı aranızda tüp bebek doktorum çözdürüp göndeririz dedi bir sakınca görmedi
Öyle yapcm inşallah bir sorun olmaz çok teşekkürler Allah sizlere yaşatmasınÇok geçmiş olsun canım. Benim arkadaşım çözdürüp genetiğe gitti bi sorun olmadı ama doktoru çözdürdügümüz zaman bozulma riski her zaman var demiş. 2 kere çözüleceğini için daha riskliymis ama arkadasimda bi sorun olmadı. Risk alıp gönderebilirsin inşallah hersey gönlünce olur
Amin canım. Allah yardımcın olsun inşallah kalan embriyon sağlıklı gelirÖyle yapcm inşallah bir sorun olmaz çok teşekkürler Allah sizlere yaşatmasın
Rabbim içinize ferahlık versin hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahÖyle yapcm inşallah bir sorun olmaz çok teşekkürler Allah sizlere yaşatmasın
Sana sezen aksu dan aç kalbini ben geldim tut sıkı sıkı bırakma şarkısını armağan ediyorum cuma saatinin yüzü suyu hürmetine rabbim merhamet etsin insallahKızlar bebişimi aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?