- 31 Ocak 2025
- 584
- 882
- 18
- 34
Bi defa geldi şimdilik, İnşallah en yakın zamanda hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimiziNe kadar süre devam etti?
Yok be sanmiyorum yaYa ben dün kaynattim da eşim gece balkona bırakmış tüm gün balkonda kaldı bende sabahtan çıktım diye unuttum bozulmuştur o diyor
Tahriş olunca pembe kahverengi olur demişlerdi ama kırmızı olunca korktum birazGenelde tahriş olabiliyor ve zaten Trasnferden sonra uyarıyorlar bi kaç gün lekelenmeniz olabilir kanama rengi olmadığı sürece korkmayın diye. İçini ferah tut inşallah tutacak
Ahahah yesinler onuİyiyim canım bugün fetal dna testi için kan verdim. Bebiş de iyi, geçen hafta zıplıyordu bugün de döndü durdu. Doğru dürüst fotoğraf çekmedik yahu
Ahaha yaptır yaptırBenimkide herşeyi yapıyor Allah razı olsun içim durmuyo benimde alışmışız ruhumuzda kölelik var sonra dur diyorum yapma tut kendini yaptirt
Amin canım. Ben çok kabız oluyorum ilaclardan galiba o yüzden bağırsak ağrım oluyorKıyamam ya bazıları zor geçiriyor rabbim kolaylaştırsın
Sen uzan, progestan kullanmaya devam et bir şeycik olmazBi defa geldi şimdilik, İnşallah en yakın zamanda hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Ayy inşallah yaaSen uzan, progestan kullanmaya devam et bir şeycik olmaz
Keşke bi arpalı yoğurt çorbası yapsan hergün iç varya ne işe yarar mükemmelAmin canım. Ben çok kabız oluyorum ilaclardan galiba o yüzden bağırsak ağrım oluyor
Kayısı hoşafı yaptım bayağı fazla onu yiyorum gün içinde duphalac almak istemedim ilaç sonuçta dedimKeşke bi arpalı yoğurt çorbası yapsan hergün iç varya ne işe yarar mükemmel
Canım lekelenme olabilir normal diyorlar zaten korkmaKırmızı rengi yaAma pıhtılı değill
Doktor kullanın diyor ama ben cesaret edemiyorum parola bile sanırım psikolojik olarak kendimi suçlamamak için sende öylesinKayısı hoşafı yaptım bayağı fazla onu yiyorum gün içinde duphalac almak istemedim ilaç sonuçta dedim
Evet canım bende öyleyim şuan kabız olmaktan da korkuyorum ikinmamak gerekiyor inşallah olmam almamaya çalışıyorum eşim dedi emilmiyor al ama ben almak istemediDoktor kullanın diyor ama ben cesaret edemiyorum parola bile sanırım psikolojik olarak kendimi suçlamamak için sende öylesin
Ama fazla kabızda zararlı. Kullan öyle durum olursaEvet canım bende öyleyim şuan kabız olmaktan da korkuyorum ikinmamak gerekiyor inşallah olmam almamaya çalışıyorum eşim dedi emilmiyor al ama ben almak istemedi
Evet geçen progestan dex kullandığımda çok kabız oldum ondan korkuyorumAma fazla kabızda zararlı. Kullan öyle durum olursa
Evet progestan gebelik hormonu olduğundan çok fazla kabız yapıyor malesefEvet geçen progestan dex kullandığımda çok kabız oldum ondan korkuyorum
Ayy inşallah canım yaaCanım lekelenme olabilir normal diyorlar zaten korkma
Ben içtim valla canım bi kaç defa duphalacDoktor kullanın diyor ama ben cesaret edemiyorum parola bile sanırım psikolojik olarak kendimi suçlamamak için sende öylesin
İlaçlar çok etkiliyor neredeyse hepsi kabuz yapıyor malesefBen içtim valla canım bi kaç defa duphalacSanırım stresten bağırsaklarımız kötü oluyo
Evet ya sürekli karnım gur gur geziyorum etraftaİlaçlar çok etkiliyor neredeyse hepsi kabuz yapıyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?