Ya ben dün kaynattim da eşim gece balkona bırakmış tüm gün balkonda kaldı bende sabahtan çıktım diye unuttum bozulmuştur o diyorKemik suyu corba için kızlar biyerde okudum çok faydası varmış özellikle transfer sonrasi
Evet canım zaten benim daha opu ağrılarım bile geçmemişti lekelenmem bileEvet sen hassasın bazı kadınlar muayene sonrası bi kaç gün ağrı çekiyor. İnşallah pozitif alcaz
Aynen 12.13. Güne kadar etkisi devam ediyorHe evett geçen hafta çarşamba yapmistim️ bak oda olabilir doğru ya 10 gün önce yapmışım ovitrelle
Benim de yarım saatir falan belimin altı ağrıyor hafiftenEvet canım zaten benim daha opu ağrılarım bile geçmemişti lekelenmem bile
Ay transferin olmuuuşşşşAmin canım inşallahkızlar ne kadar yattiniz transfer sonrası benim hiç kalkasim yok
Kesinlikle öyle ben de öyle yapacam bu seferAy transferin olmuuuşşşşyat kız kalkma sakın önce bi pozitifi al, kalbini duy, sonra kalkmak istersen kalkarsın
Benim tedavinin başındadır o kadar çok ağrım oldu ki neden neyim ağrıyor hiç bilmiyorum bel ağrısı kasik ağrısı hemoroid ağrısı derken ağrılar aldı başını gittiBenim de yarım saatir falan belimin altı ağrıyor hafiften
Yayın bacılar yatın azıcık prenses olun bakayımKesinlikle öyle ben de öyle yapacam bu sefer
Evet canım bugün olduAy transferin olmuuuşşşşyat kız kalkma sakın önce bi pozitifi al, kalbini duy, sonra kalkmak istersen kalkarsın
Rengi nedir, pıhtılı mı? Yerleşme kanaması için biraz erken. Koyu kırmızı değilse endişeye gerek yokKızlar merhabaa, bende 28 Ocakta transfer oldum. 28inden beri lekelenmem vardı. Bugün çok az bi kanamam geldi. Hemşire ile konuştum yerleşme kanaması da olabilir korkmuyoruz hemen, önemli olan yoğunluğu dedi. Ama malum her şeyden endişe ettiğimiz bi süreçteyiz. O yüzden merak ettim benim gibi bişey yaşayan oldu mu acaba aranızda?
He vallahi benimki hep ediyor değişik bişey yok ama ekstra şeyler de yapmıyorum hoşuma gidiyorYayın bacılar yatın azıcık prenses olun bakayımkocalar hizmet etsin biraz
Kıyamam ya bazıları zor geçiriyor rabbim kolaylaştırsınBenim tedavinin başındadır o kadar çok ağrım oldu ki neden neyim ağrıyor hiç bilmiyorum bel ağrısı kasik ağrısı hemoroid ağrısı derken ağrılar aldı başını gitti
Ohhh aferin kız işte aradığımız hizmet buHe vallahi benimki hep ediyor değişik bişey yok ama ekstra şeyler de yapmıyorum hoşuma gidiyorafedersiniz iç çamasırımı bile değiştirmede eşim yapıyor eğilmim diye
Ahahaha kesinlikleOhhh aferin kız işte aradığımız hizmet bu
Kırmızı rengi yaRengi nedir, pıhtılı mı? Yerleşme kanaması için biraz erken. Koyu kırmızı değilse endişeye gerek yok
Genelde tahriş olabiliyor ve zaten Trasnferden sonra uyarıyorlar bi kaç gün lekelenmeniz olabilir kanama rengi olmadığı sürece korkmayın diye. İçini ferah tut inşallah tutacakKızlar merhabaa, bende 28 Ocakta transfer oldum. 28inden beri lekelenmem vardı. Bugün çok az bi kanamam geldi. Hemşire ile konuştum yerleşme kanaması da olabilir korkmuyoruz hemen, önemli olan yoğunluğu dedi. Ama malum her şeyden endişe ettiğimiz bi süreçteyiz. O yüzden merak ettim benim gibi bişey yaşayan oldu mu acaba aranızda?
Ne kadar süre devam etti?Kırmızı rengi yaAma pıhtılı değill
İyiyim canım bugün fetal dna testi için kan verdim. Bebiş de iyi, geçen hafta zıplıyordu bugün de döndü durdu. Doğru dürüst fotoğraf çekmedik yahuAhahaha kesinliklesen ne alemdesin
Benimkide herşeyi yapıyor Allah razı olsun içim durmuyo benimde alışmışız ruhumuzda kölelik var sonra dur diyorum yapma tut kendini yaptirtHe vallahi benimki hep ediyor değişik bişey yok ama ekstra şeyler de yapmıyorum hoşuma gidiyorafedersiniz iç çamasırımı bile değiştirmede eşim yapıyor eğilmim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?