ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kemik suyu corba için kızlar biyerde okudum çok faydası varmış özellikle transfer sonrasi
Ya ben dün kaynattim da eşim gece balkona bırakmış tüm gün balkonda kaldı bende sabahtan çıktım diye unuttum bozulmuştur o diyor

Benim de yarım saatir falan belimin altı ağrıyor hafiften
Benim tedavinin başındadır o kadar çok ağrım oldu ki neden neyim ağrıyor hiç bilmiyorum bel ağrısı kasik ağrısı hemoroid ağrısı derken ağrılar aldı başını gitti

Ay transferin olmuuuşşşş yat kız kalkma sakın önce bi pozitifi al, kalbini duy, sonra kalkmak istersen kalkarsın
Evet canım bugün oldu yatıyorum da daha şimdiden sıkıldım kalkmak istiyorum ama bu kez riske atmayacağim yatacağım azıcık prenses olayım demi

Kızlar merhabaa, bende 28 Ocakta transfer oldum. 28inden beri lekelenmem vardı. Bugün çok az bi kanamam geldi. Hemşire ile konuştum yerleşme kanaması da olabilir korkmuyoruz hemen, önemli olan yoğunluğu dedi. Ama malum her şeyden endişe ettiğimiz bi süreçteyiz. O yüzden merak ettim benim gibi bişey yaşayan oldu mu acaba aranızda?

Rengi nedir, pıhtılı mı? Yerleşme kanaması için biraz erken. Koyu kırmızı değilse endişeye gerek yok

Genelde tahriş olabiliyor ve zaten Trasnferden sonra uyarıyorlar bi kaç gün lekelenmeniz olabilir kanama rengi olmadığı sürece korkmayın diye. İçini ferah tut inşallah tutacak

He vallahi benimki hep ediyor değişik bişey yok ama ekstra şeyler de yapmıyorum hoşuma gidiyor afedersiniz iç çamasırımı bile değiştirmede eşim yapıyor eğilmim diye
Benimkide herşeyi yapıyor Allah razı olsun içim durmuyo benimde alışmışız ruhumuzda kölelik var sonra dur diyorum yapma tut kendini yaptirt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…