ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ne çıktı 5. Gün için 4-5 ideal ama 3. Güne çok erken değil mi kız
Vallahi resimde belli olmuyor ama ben görüyorum çizgi var evet cor erken ama bugün kan vermeye gitmişken. Beta vermediğine pişman oldum evde test vardı bi tane yaptim

Eklentiler

• 1000175809.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 34
Kız hepiniz yanlış anladınız ben belirti aramıyorum daha tutunmadı bile ben diyorum ki trasnfer sonrası normalde batma olur ya o yok
Tutunur inşallah en güzel şekilde 48 saatte tutunuyormus. Benim ağrım var ama her muayene de oluyor

Zaten bir embriyom var ve onu çözdürüp genetiğe göndercz doktorum da öyle uygun gördü çok sağ olun çok acı bir tecrübe maalesef hatta ben genetiğe göndermediğini için baştan öyle yapmadığım için çok çok üzgünüm burda bulunan tüp bebek düşünen bütün arkadaşlarım lütfen ngs ye göndersin önce taze transferde acele etmesinler benim durumumu yaşamasınlar

Vallahi resimde belli olmuyor ama ben görüyorum çizgi var evet cor erken ama bugün kan vermeye gitmişken. Beta vermediğine pişman oldum evde test vardı bi tane yaptim
Vay bide kasette görünüyor çatlatma iğnesi vurmadın dimi 12. İçinde

İnşallah ondan güzel sonuç gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…