Ben hep yatmayı düşünüyorum kalp atışından sonra normale dönerimAmin canım inşallahkızlar ne kadar yattiniz transfer sonrası benim hiç kalkasim yok
Kız hepiniz yanlış anladınız ben belirti aramıyorum daha tutunmadı bileKız dur daha bismillah
Hala yatıyorumAmin canım inşallahkızlar ne kadar yattiniz transfer sonrası benim hiç kalkasim yok
Canım geçmiş olsun çok üzüldümÇok teşekkürler Allah sizlere yaşatmasın en hayırlısından inşallah en sağlıklısından nasip etsin canım
Yaa çok geçmiş olsunçok üzüldü
Canım nasılsın misafirim vardı giremedim aldinmi minigi inşallah iyi gecmistirİnşallah canım mübarek günde kavuşacağız
Çok geçmiş olsun çok kötü ve acı bir duygu bilirimÇok teşekkürler
Ben yaptım haahhaahha 4.gun daha 3.gun embriyosuAllahım günler geçmiyor ki test yapalımresmen uzanmaktan patlicam
Ne çıktıBen yaptım haahhaahha 4.gun daha 3.gun embriyosu
Vallahi resimde belli olmuyor ama ben görüyorum çizgi varNe çıktı5. Gün için 4-5 ideal ama 3. Güne çok erken değil mi kız
Tutunur inşallah en güzel şekildeKız hepiniz yanlış anladınız ben belirti aramıyorum daha tutunmadı bileben diyorum ki trasnfer sonrası normalde batma olur ya o yok
Zaten bir embriyom var ve onu çözdürüp genetiğe göndercz doktorum da öyle uygun gördü çok sağ olun çok acı bir tecrübe maalesef hatta ben genetiğe göndermediğini için baştan öyle yapmadığım için çok çok üzgünüm burda bulunan tüp bebek düşünen bütün arkadaşlarım lütfen ngs ye göndersin önce taze transferde acele etmesinler benim durumumu yaşamasınlarÇok geçmiş olsun çok kötü ve acı bir duygu bilirimaynısını yaşadım. Rabbim yar yardımcın olsun acınız hafifletsin en kısa süre de sana evlat nasip etsin lütfen Ngs yap genetiğe gönder bir düşük yada kalp durması deme
Kemik suyu corba için kızlar biyerde okudum çok faydası varmış özellikle transfer sonrasiTutunur inşallah en güzel şekilde48 saatte tutunuyormus. Benim ağrım var ama her muayene de oluyor
Vay bide kasette görünüyorVallahi resimde belli olmuyor ama ben görüyorum çizgi varevet cor erken ama bugün kan vermeye gitmişken. Beta vermediğine pişman oldum evde test vardı bi tane yaptim
Evet sen hassasın bazı kadınlar muayene sonrası bi kaç gün ağrı çekiyor. İnşallah pozitif alcazTutunur inşallah en güzel şekilde48 saatte tutunuyormus. Benim ağrım var ama her muayene de oluyor
İnşallah ondan güzel sonuç gelecekZaten bir embriyom var ve onu çözdürüp genetiğe göndercz doktorum da öyle uygun gördü çok sağ olun çok acı bir tecrübe maalesef hatta ben genetiğe göndermediğini için baştan öyle yapmadığım için çok çok üzgünüm burda bulunan tüp bebek düşünen bütün arkadaşlarım lütfen ngs ye göndersin önce taze transferde acele etmesinler benim durumumu yaşamasınlar
Yok iğne yi vurmadan yapmıştım testiVay bide kasette görünüyorçatlatma iğnesi vurmadın dimi 12. İçinde
Kız onu demiyorum bu 12 gün içinde hiç yaptın mı onu diyorumYok iğne yi vurmadan yapmıştım testi
He evett geçen hafta çarşamba yapmistimKız onu demiyorum bu 12 gün içinde hiç yaptın mı onu diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?