- 5 Ocak 2025
- 128
- 122
- 18
- 27
Kızz ne cesaretlisin yaaVaaaaay yarın başlıyorum deli gibi yapmayahergün bir tane
Valla muhabbet koyuydu kayınvalidemler vardı bu hafta doğru düzgün görüşememiştik doyamadık yarın sabah yine gelecekVaaaaay yarın başlıyorum deli gibi yapmayahergün bir tane
Hahaha edep sen ne güzel şeysinValla muhabbet koyuydu kayınvalidemler vardı bu hafta doğru düzgün görüşememiştik doyamadık yarın sabah yine gelecek
Benim koca necis die atmış benım testi çöpe
Lan nie attın diyorum çiş çiş neyini saklıcan kocaman ultrason fotosu var yeter derHahaha edep ne güzel şeysin
Ben bu kez test yapmayacağım geçen defa çok moralim bozulduVallahi resimde belli olmuyor ama ben görüyorum çizgi varevet cor erken ama bugün kan vermeye gitmişken. Beta vermediğine pişman oldum evde test vardı bi tane yaptim
Ahahah ben negatif olsa da strese pek girmem kan önemli ama ilk idrarda görmek isterimKızz ne cesaretlisin yaa
Erkeklerin maximum duygusallığı bu kadarLan nie attın diyorum çiş çiş neyini saklıcan kocaman ultrason fotosu var yeter der
Ahahah hem haklı hem haklı ama yapmamalıydıValla muhabbet koyuydu kayınvalidemler vardı bu hafta doğru düzgün görüşememiştik doyamadık yarın sabah yine gelecek
Benim koca necis die atmış benım testi çöpe
Bende kokruyorum biraz yaBen bu kez test yapmayacağım geçen defa çok moralim bozuldu
3. Günü test yapacak bide sos fıstıkta olsun mu şekerimAhahah ben negatif olsa da strese pek girmem kan önemli ama ilk idrarda görmek isterim
Bence yarın artık alabilirsin çok sıcak olmasın suyunuz bana 2 gün yıkanma dedi ben üçüncü gün yıkandım birgünde benden olsun dedimKızlar yarın öğlen 4. Günüm doluyo duş almadım korkumdan alayım diyorum leş gibi hissediyorum siz ne zaman aldınız ne yaptınız sorayım size??
Hayırlı olsun canım transferin inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sakın evde test yapma kan testini bekle daha iyi olurBen bu kez test yapmayacağım geçen defa çok moralim bozuldu
Oyy benım kocam çok duygusal bi adam tv deki ağlayanlarla bile ağlarErkeklerin maximum duygusallığı bu kadar
Ay yok bende bişey demedim zaten pisliği şeytan bekler diyince ses etmedimAhahah hem haklı hem haklı ama yapmamalıydıseni savunamadım tam suan
İnşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunur Rabbim yüzünüze baksın inşallahAhahah ben negatif olsa da strese pek girmem kan önemli ama ilk idrarda görmek isterim
Eşin yardım etsin kollarını kaldırma sen yada bacaklarını liflemek ıcın eğilme elini sırtına uzatma saçlarını da eşin tarasınKızlar yarın öğlen 4. Günüm doluyo duş almadım korkumdan alayım diyorum leş gibi hissediyorum siz ne zaman aldınız ne yaptınız sorayım size??
Benim 10 seneki önceki test çubugumu saklamamın şokuAy yok bende bişey demedim zaten pisliği şeytan bekler diyince ses etmedim
Ya düşününce evet hak verdim idrar sonuçtaBenim 10 seneki önceki test çubugumu saklamamın şoku
Eşim gündüz yokta doğru yine uzanmayayim akşam alırım adam çoktan uyudu bayıldı her iş ona bakıyorEşin yardım etsin kollarını kaldırma sen yada bacaklarını liflemek ıcın eğilme elini sırtına uzatma saçlarını da eşin tarasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?