Ayakta yıkanabilirsin sıkıntı olmazEşim gündüz yokta doğru yine uzanmayayim akşam alırım adam çoktan uyudu bayıldı her iş ona bakıyor
Ben geçen defa negatif görünce modum çok düştü direkt olmadi moduna girdim o yüzden idrar testi yasak banaAhahah ben negatif olsa da strese pek girmem kan önemli ama ilk idrarda görmek isterim
Ay erkekler gebelik testinin her yeri çiş dolu sanıyor gerçekten de yaLan nie attın diyorum çiş çiş neyini saklıcan kocaman ultrason fotosu var yeter der
O kadar haklısın kierkolara acımayınben göbeğime 60-70 tane iğne sapladım transfer sonrası öncekileri saymıyorum iğneleri bırakalı 1 ay oldu hâlâ morlukları duruyor lavaboda ıkınmamak için diş sıka sıka tuvalet yaptım 15 gün
o naptı 5 dk da sperm verdi çıktı
Yaaaaaaa bir umut daha doğdu banaaa hahahaahBende 4. Gün öğrendim 3. Gun embrıyosunu
Kesinlikle öyle bu süreçte ana baba hepsi can ciğer ama en önemlisi eş desteği. Nem hep çevreme kendimi bile geçtim eşime babalık çok yakışır hakkediyor demişimdir.esim bana ben eşime üzülüyoruz 2 aydır.ben hiç bisey çekmiyorum kipara her türlü kazanilir yerine koyulur sen serum yememiş insansin ve neler cekiyosun 2 aydır diyo.beni önlük le falan görünce agladi zaten.Haklı. Eşim hep der herşeyi sen çekiyorsun ben hiç bişey çekmiyorum ki diyor. Bilinçli eşe sahipsen dünyanın en mutlususundur
Ahaa ince çizgi varrrYaaaaaaa bir umut daha doğdu banaaa hahahaah
Şöyle köşeye de testi mi sikistirayim
Testin markası neYaaaaaaa bir umut daha doğdu banaaa hahahaah
Anuuu senı doğuma giderken görse napacak kiKesinlikle öyle bu süreçte ana baba hepsi can ciğer ama en önemlisi eş desteği. Nem hep çevreme kendimi bile geçtim eşime babalık çok yakışır hakkediyor demişimdir.esim bana ben eşime üzülüyoruz 2 aydır.ben hiç bisey çekmiyorum kipara her türlü kazanilir yerine koyulur sen serum yememiş insansin ve neler cekiyosun 2 aydır diyo.beni önlük le falan görünce agladi zaten.
Herkeste aynı durum söz konusu dün geceden beriMesaj bölümü arama çubuğu yok gitmişss
Pazartesi transfer oldum3.gun çift embriyo cuma test yaptımAhaa ince çizgi varrrHadi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn Kaçıncı gün trsti oldu bu şimdi
Canım bu yeni miYaaaaaaa bir umut daha doğdu banaaa hahahaah
Oo 5.günPazartesi transfer oldum3.gun çift embriyo cuma test yaptım
Bilmiyorum. Ama baya duygusal bi kocam var bende bi okadar betonum durAnuuu senı doğuma giderken görse napacak ki
Benim eşim sağlıkçı olduğu için bu konularda çok aşırı duygusuzKesinlikle öyle bu süreçte ana baba hepsi can ciğer ama en önemlisi eş desteği. Nem hep çevreme kendimi bile geçtim eşime babalık çok yakışır hakkediyor demişimdir.esim bana ben eşime üzülüyoruz 2 aydır.ben hiç bisey çekmiyorum kipara her türlü kazanilir yerine koyulur sen serum yememiş insansin ve neler cekiyosun 2 aydır diyo.beni önlük le falan görünce agladi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?