- 5 Ocak 2025
- 128
- 122
- 18
- 27
Ayy bende de 8 senelik var eyva eyvaBenim 10 seneki önceki test çubugumu saklamamın şoku
ben bir kac tane ovulasyon testimi bile sakliyorum en azindan cift cizgi onda gormuslugum var diyeBenim 10 seneki önceki test çubugumu saklamamın şoku
erkolara acımayınEşim gündüz yokta doğru yine uzanmayayim akşam alırım adam çoktan uyudu bayıldı her iş ona bakıyor
Doğrudur ama ben 4 yıldan sonra kızıma hamile kalmıştım mucize bir şekilde onun için hala saklarım hala duruyor kızıma albüm yaptım onu da yapıştırdım ön sayfaya dedim hatıra kalsınYa düşününce evet hak verdim idrar sonuçta
Tam acıyacak gibi oluyorum ögütlerin geliyo aklıma haklısınerkolara acımayınben göbeğime 60-70 tane iğne sapladım transfer sonrası öncekileri saymıyorum iğneleri bırakalı 1 ay oldu hâlâ morlukları duruyor lavaboda ıkınmamak için diş sıka sıka tuvalet yaptım 15 gün
o naptı 5 dk da sperm verdi çıktı
Dış gebelik olduğum zaman tabi olduğunu bilmiyordum 5 adet test yapmıştım keseyi görmeye gidene kadar onları bile daha atmadım diyorum bunlar benim mucizelerim çünküben bir kac tane ovulasyon testimi bile sakliyorum en azindan cift cizgi onda gormuslugum var diyeacinacak halimize guluyoruz iste
Bide çıkıyormuş abo3. Günü test yapacak bide sos fıstıkta olsun mu şekerim
Oy canım dilerim hcg test çubuğunu saklaman nasip olsun inşallah Aminben bir kac tane ovulasyon testimi bile sakliyorum en azindan cift cizgi onda gormuslugum var diyeacinacak halimize guluyoruz iste
Amin canim hepimize kismet olsunOy canım dilerim hcg test çubuğunu saklaman nasip olsun inşallah Amin
Allah size bağışlasın yavrunuzuDoğrudur ama ben 4 yıldan sonra kızıma hamile kalmıştım mucize bir şekilde onun için hala saklarım hala duruyor kızıma albüm yaptım onu da yapıştırdım ön sayfaya dedim hatıra kalsın
Aman yıllardır onlar acıyor muTam acıyacak gibi oluyorum ögütlerin geliyo aklıma haklısın
Aynen valla ama erkeğin de içinde olacakKızlar cidden 12 hafta riskli duşunuza eşiniz yardım etsin bırakın yorulsunlar bırakın supurgeyı ileri geri asılmayı , bırakın o çamaşırları çırpa çırpa asmaları , temızlesinler tuvaletlerı eğilmeyin . inanın sonrası sizin için daha yorucu olur üstelik sadece bedenende değil piskolojikmen de tükenirsiniz . Cidden bi kenara geçip ayaklarınızı uzatıp yatmayı kendınıze çok görmeyin 3 ay yatsanız bakamıcak adamlara nie çocuk verıcez die kıcımızı yırtıyoruz .
Hani hastalıkta sağlıktaydı ? şimdi evladı için 3 ay bakamayan inanın 3 gün sonra ananızın kapısına koyar gelir - bugün sağlıklıyız ama engellilik hepımız için heran olabilecek bi durum . Size kocaman bi fırsat çekilin kenara oturun izleyin bakın bakalım o hergun jilet gibi giydirip gonderıp akşam sıcacık yemek kokularıyla karşıladığınız kocalarınız size 3 ay öf demeden bakabilecek mi evladı için sizin için yapmıyor kendınızı kötü hissetmeyin .
Ben diyorum merak etme biz çok iyiyiz korkma die
sadece dolaptan tabak ıcın uzanmak istemiyorum saçlarımı sen tara ayakkabılarımı sen giydir isstiyorum diyorum gülüyor espiri yapıyor paşa kızı mısın sen diyor . Ben paşa kızı olmayabilirim ama karnımdaki senin kızın senin oğlun diyorum emret hatun diyor
Tabi bebeler için değil . böyle değersiz de hissetmıyorum . kendıme de eşime de çok güveniyorum . eşim hep yardımcı olduğu ıcın onu çok iyi tanıyorum gocunmaz yapmaktan onun güvenini de taşıyorum yıne onun sayesınde
Ben çok şaşırıyorum eşine böyle dönemde kıyamayanlara . Kolay ulaşılmıyor bebeğe . Ben bugün mesela sordum nasıl hissediyorsun die benım için değişen bişey yok kendını kötü hıssetme burası benımde evım senide alırken bana hızmet et die almadım dedi .Aynen valla ama erkeğin de içinde olacakbenim kocam aşırı düşkün zaten hep dul sonrası o tarar saçımı o kurutur ev işlerine yardım eder herşeyi yapar ve hep ilgilidir daha bir kere değil tartışma laf dalaşımız olmadı işten eve nasıl geliyor bilmiyor götle don gibi de ayrılmıyoruz hep yanyana uzanıyoruz bir koltukta o yüzden bu süreçte bana extra bi yemek yapıyor herşey aynı
Haklı. Eşim hep der herşeyi sen çekiyorsun ben hiç bişey çekmiyorum ki diyor. Bilinçli eşe sahipsen dünyanın en mutlususundurBen çok şaşırıyorum eşine böyle dönemde kıyamayanlara . Kolay ulaşılmıyor bebeğe . Ben bugün mesela sordum nasıl hissediyorsun die benım için değişen bişey yok kendını kötü hıssetme burası benımde evım senide alırken bana hızmet et die almadım dedi .
maşallah ne güzel anlayışlı eşin varmış darısı tüm transfer sonrası annelerin başınaHaklı. Eşim hep der herşeyi sen çekiyorsun ben hiç bişey çekmiyorum ki diyor. Bilinçli eşe sahipsen dünyanın en mutlususundur
Amiiiin inşallahmaşallah ne güzel anlayışlı eşin varmış darısı tüm transfer sonrası annelerin başına
Amin amin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahAmin canim hepimize kismet olsun
Amin cümlemizin evladını bağışlasın inşallah Allah razı olsun dilerim ikizlerine de sağ saglim sağlıcakla kavuşursun vaktinde zamanında gelsinler inşallahAllah size bağışlasın yavrunuzu
Amin amin Rabbim en güzelini en güzel zamanda nasip etsin hepimizeAmin cümlemizin evladını bağışlasın inşallah Allah razı olsun dilerim ikizlerine de sağ saglim sağlıcakla kavuşursun vaktinde zamanında gelsinler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?