Aseli bende çok seviyorum ama eşim dalga geçiyor ne o ASELSAN gibi diyeAsil- asel gectı aklımızdan ama asel var ailede
Yok yokAseli bende çok seviyorum ama eşim dalga geçiyor ne o ASELSAN gibi diye
Buraya göndermiyor malesefTrendyol yurt dışına gönderiyor aslında Kıbrıs niye yok
Dur bende arastirim hiç fikrim yolYok yoko var burnumuzun dibinde onu koymayız
Çift isim koymak gerekirmiş aslında çocuklarımıza ama ikinci ismi de kimseye söylememek kötü niyetli insanlar büyü yapar ikinci ismi bilmezse büyü tutmazmıs . Net ismini bilmedikleri için . öyle derler.Çift isim hiç sevmem gereksiz yük gibi geliyo bana kızımın ismide Esra sade kısa kolay anlam olarak anlamlı kısa ve öz seviyorum
Evet bende biliyorum onu bidaha olursa koyarım diyodum ama kullanmam eziyet geliyo banaÇift isim koymak gerekirmiş aslında çocuklarımıza ama ikinci ismi de kimseye söylememek kötü niyetli insanlar büyü yapar ikinci ismi bilmezse büyü tutmazmıs . Net ismini bilmedikleri için . öyle derler.
Bide peygamber sünneti efendimizin de ismi tek değilmiş
Kullanmıcaksın zaten . Kimse bilmicek diom yaEvet bende biliyorum onu bidaha olursa koyarım diyodum ama kullanmam eziyet geliyo bananormal doğumda göbeğime bastirip firlattiran hemşirenin adı tugceydi göbek adı Tuğçe olsun dedi he dedim ama iyi anmiyorum tabi orası ayrı
Evet o zaman önemli değil zaten 2. can su mu biseyde olsa olurKullanmıcaksın zaten . Kimse bilmicek diom ya
Evet o zaman önemli değil zaten 2. can su mu biseyde olsa olur
Trendyol dan çoklu sipariş verdim ahahah lapoquik ve proddoctrKızlar iyi düşünelim iyi olsun ben testin bozuk olduğuna eminim o zaman 3 tane erken yaptım niye çıkmadı kaset en zoruparaya kıyıp 360 tl olandan alacam birini yarın diğerini öbğrgğn
Veririm canımm cesaretim kırılmazsa inşallahVereceğim mutlaka sizde verin
Ahahshd estağfurullahkız çocuklarımı oldu bittiye nasıl getirdin öyle canlı sulu mulu
Cnm beni dinlersen yarın yapma bnm en erken 5. Gün çıktı ki bn ikiz olduğunu düşünüyorum .Ondan önce yaptıklarım hepsi negatifti. Madem pahalı bişey alıyorsun değsin.Kızlar iyi düşünelim iyi olsun ben testin bozuk olduğuna eminim o zaman 3 tane erken yaptım niye çıkmadı kaset en zoruparaya kıyıp 360 tl olandan alacam birini yarın diğerini öbğrgğn
Vazgeçersen söyle bende yapmimVeririm canımm cesaretim kırılmazsa inşallah
Merhaba rabbim sağ salim kucagiixa almayı nasip etsin kaçın ci gün du embriyonuz.bende dün gölge kadar bi belirti anca gorebilidim de 3.gun çift embriyoydu 5.gunumdr yapmistim test bugün 6 hrnuzCnm beni dinlersen yarın yapma bnm en erken 5. Gün çıktı ki bn ikiz olduğunu düşünüyorum .Ondan önce yaptıklarım hepsi negatifti. Madem pahalı bişey alıyorsun değsin.
Ama peygamberimiz tek isim koymuş canım çocuklarınaÇift isim koymak gerekirmiş aslında çocuklarımıza ama ikinci ismi de kimseye söylememek kötü niyetli insanlar büyü yapar ikinci ismi bilmezse büyü tutmazmıs . Net ismini bilmedikleri için . öyle derler.
Bide peygamber efendimizin de ismi tek değilmiş
Cnm cinsiyetleri belli oldu mu ?Kız anam nörecem harfini marfini
bu ikisini uydur sen
5. Gün zaten kan verecek umayis progesterondan sebep o zaman baktiracakmis o zamana kadar deneyecek sanırımCnm beni dinlersen yarın yapma bnm en erken 5. Gün çıktı ki bn ikiz olduğunu düşünüyorum .Ondan önce yaptıklarım hepsi negatifti. Madem pahalı bişey alıyorsun değsin.
Bencede çünkü çıkmazsa insanın canı sıkılıyorCnm beni dinlersen yarın yapma bnm en erken 5. Gün çıktı ki bn ikiz olduğunu düşünüyorum .Ondan önce yaptıklarım hepsi negatifti. Madem pahalı bişey alıyorsun değsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?