ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Çift isim hiç sevmem gereksiz yük gibi geliyo bana kızımın ismide Esra sade kısa kolay anlam olarak anlamlı kısa ve öz seviyorum
Çift isim koymak gerekirmiş aslında çocuklarımıza ama ikinci ismi de kimseye söylememek kötü niyetli insanlar büyü yapar ikinci ismi bilmezse büyü tutmazmıs . Net ismini bilmedikleri için . öyle derler.

Bide peygamber efendimizin de ismi tek değilmiş

Evet bende biliyorum onu bidaha olursa koyarım diyodum ama kullanmam eziyet geliyo bana normal doğumda göbeğime bastirip firlattiran hemşirenin adı tugceydi göbek adı Tuğçe olsun dedi he dedim ama iyi anmiyorum tabi orası ayrı

Kızlar iyi düşünelim iyi olsun ben testin bozuk olduğuna eminim o zaman 3 tane erken yaptım niye çıkmadı kaset en zoru paraya kıyıp 360 tl olandan alacam birini yarın diğerini öbğrgğn
Trendyol dan çoklu sipariş verdim ahahah lapoquik ve proddoctr

Kızlar iyi düşünelim iyi olsun ben testin bozuk olduğuna eminim o zaman 3 tane erken yaptım niye çıkmadı kaset en zoru paraya kıyıp 360 tl olandan alacam birini yarın diğerini öbğrgğn
Cnm beni dinlersen yarın yapma bnm en erken 5. Gün çıktı ki bn ikiz olduğunu düşünüyorum .Ondan önce yaptıklarım hepsi negatifti. Madem pahalı bişey alıyorsun değsin.

Cnm beni dinlersen yarın yapma bnm en erken 5. Gün çıktı ki bn ikiz olduğunu düşünüyorum .Ondan önce yaptıklarım hepsi negatifti. Madem pahalı bişey alıyorsun değsin.
Merhaba rabbim sağ salim kucagiixa almayı nasip etsin kaçın ci gün du embriyonuz.bende dün gölge kadar bi belirti anca gorebilidim de 3.gun çift embriyoydu 5.gunumdr yapmistim test bugün 6 hrnuz

Ama peygamberimiz tek isim koymuş canım çocuklarına

5. Gün zaten kan verecek umayis progesterondan sebep o zaman baktiracakmis o zamana kadar deneyecek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…