- 6 Mart 2024
- 11.208
- 21.585
- 318
Yazdığın yorumdan isminin üstüne tıklasana kurban olduğumProfile giremiyorum ki yok
Bende denedim ama yine ayarlar üstteki cubuktami kaldı bulamadım ayarYazdığın yorumdan isminin üstüne tıklasana kurban olduğum
evet evet ben sizi anladim saolun aydinlattiginiz icinAşılama süreçlerini atlattıysanız direk tüp bebeğe başlanır .asılama sureçleriyle 5-6 ay sürer demek istemiştim
Benim biraz kanamam var endişelendiriyor beni. Doktorum transfer sırasında rahim ağzını düzeltirken kanamam olduğu için şuan normal dedi buna ama endişem var yinedeİlaçlarla kanama olmazki
ayy hamilesin inşallah yaa iç karartmak yokk, iyi düşünüyoruz iyiyi çağırıyoruz hepimizz hamileyiz inşallahBilmiyorum ki zaman geçse artık herşey olacağına varsa. 10 aydır ilaç kullanmadığım gün yok insan sıkılıyor bide neyse gece kalktım hamile değilim galiba diyip uyudum sonra hep moralim bozuldu. Normalde böyle değilim bugün bi enerjim düşük
Maşallah bacım ben korkaklıkta bir numarayım bu konudaAhahah ben dayanıksızımyarın 3. Gün yine yaparım kocam gidip test alsın
Canım bu silik değil bayağı belirgin aslında ama 2 günde çıkar mı kızAma ilk yarım saat hiç yokru sonra silik oldu 2-3 saate böyle daha da koyu oldu Buda bozuk demek
Canım bu silik değil bayağı belirgin aslında ama 2 günde çıkar mı kız
Maşallah bacım ben korkaklıkta bir numarayım bu konuda
Kızlar iyi düşünelim iyi olsun ben testin bozuk olduğuna eminim o zaman 3 tane erken yaptım niye çıkmadı kaset en zoruayy hamilesin inşallah yaa iç karartmak yokk, iyi düşünüyoruz iyiyi çağırıyoruz hepimizz hamileyiz inşallah
Ya Allah bismillah sen durmican anlaşıldıKızlar iyi düşünelim iyi olsun ben testin bozuk olduğuna eminim o zaman 3 tane erken yaptım niye çıkmadı kaset en zoruparaya kıyıp 360 tl olandan alacam birini yarın diğerini öbğrgğn
Asla durmamYa Allah bismillah sen durmican anlaşıldı
Çok şükür yaHahaha sayfa duzelmıs
Dostum bilinçaltı hep negatif gördüğümüz için uyku arası öyle hissetmissindir takılma. Ben artık gün saymayacağim kpss başladım bugün zaman geçsin diye umursamamak gerek yoksa insan kafayı yiyorBilmiyorum ki zaman geçse artık herşey olacağına varsa. 10 aydır ilaç kullanmadığım gün yok insan sıkılıyor bide neyse gece kalktım hamile değilim galiba diyip uyudum sonra hep moralim bozuldu. Normalde böyle değilim bugün bi enerjim düşük
Oh en iyisini yapıyorsunDostum bilinçaltı hep negatif gördüğümüz için uyku arası öyle hissetmissindir takılma. Ben artık gün saymayacağim kpss başladım bugün zaman geçsin diye umursamamak gerek yoksa insan kafayı yiyor
Yaa masallah ne heyecanlı şeyler bizde ilk çocukta ayalrca karar verememistik eşim geçende diyor iki isim bulmak var bide diye dedim herşey oldu ismi kaldıHadi kızlar bana ikili isim tavsıyeleri verin
Erkekle kız uyumlu olsun ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?