ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar peki transfer sonrası namazı nasıl kildiniz secdede benim karnım çok kasıyor hissediyorum
Benimde aklımda o hep dus alıp bugün başlayacağım ayaklarıma mes yaparım abdest alırken diyorum kaldirmam koltukta ayaklarımı uzatıp oturur kesilde kılmak niyetim evet sandalyede olur artık eksiklerimizi rabbim görmez inşallah niyetimiz önemli

Hiç kötü düşünme bak bizde çift taraflı büyük sıkıntılar var 7 defa toplam opu oldum 5 tanesi elim boştu. Ama rabbşme şükür suan sağlıklılarım var

Öyle mi diyon peki Madem öyle yapım. Sen ne zaman başladın hiç negatif gördün mü 5. Günden önce
Gördüm cnm etkilenmem daha erken olduğunu biliyorum falan desem de etkilenmiştim. 3. Gün yaptım negatif oldu. Bnm bi de 6 buçuk yıl önceden dondurulmuş embriyoydu. Kesin kalitesi falan bozuldu tutmadı diye üzülmüştüm. 5. Gün erken gebelik testi yaptım çok şükür ikinci çizgiyi gördüm silikte olsa. 6. Gün kasette de çıktı. Darısı siz bekleyenlerin başına cnm

Kızlar din çok kolay. Allah yapılan her ibadeti kabul eder. Biliyorsunuz ani heraket etmemek lazım. Abdestte soğuk suyla her yerinizi yıkamayın. Özellikle ayaklarınızı bu sürede mest edin. Ve oturun hiç secdeye gitmeyin Allah kabul eder ondan merhametlisi yok. Eğilip yada secdeye gidip karnınızı kasmayın. Ben öyle yapıyorum

Ayyy seni yerim ben ne güzel dedin öyle oh mis ben zaten 5. Gün kan vercem progestan o ara betada bakarım

İnşAllah güzel sonuçlar olur

Çok güzel 7.5 üstü isteniyor
Aynen canım 7 üzeri diyorlarmış bende transfer masasında sordum endometrium güzel duruyor deyince aa hocam kaç ölçtünüzz dedim oda şuan ölçmedim görüntüsüne baktım ama transferimden 4 gün öncr 9,5 ölçmüştü. Veee ekledi doktorum progestanla zaten o kalınlaşma yavaşlıyormuş

Kız o zamanla bu zaman aynı mı o zaman çok işim seçeneği yoktu. Herseyi de islama vurmalayalım isteyen 3 isim de koyar peygamberimiz koymadı diye biz kıyunca bişey olmaz canım
Ben tek veya çok isim koyaun diye yorum yapmadım ki bana ne kaç tane koyarsanız koyun

Ayaklarımı duş başlığıyla yıkadım valla inşallah kabul olur gerçekten eğilince ağrım oluyor

Ayaklarımı duş başlığıyla yıkadım valla inşallah kabul olur gerçekten eğilince ağrım oluyor
Kuzum rabbim kabul etsin bizlerede dua et bende miraç kandilinde öyle yaptım ama sonra tek ayağı hafif kaldırdım yaptım sonra diğerini kaldırdım yaptım çok değil diz kapağıma kadar .

Tabiki de kabul olur. Kuran da abdest nasıl alınır yazıyor senin yaptığında da ayağını ıslatmış oldun. Yüzünüzü yıkayın ellerinizi dirseklerinize kadar yıkayın başınızı mest edin ve ayakalarınızı topuklarına kadar yıkayın diyor. Extra hiç bişey yok Allah kabul etsin bizi de unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…