Çok güzel 7.5 üstü isteniyorKızlar söylemeyi unuttum rahim tabakası 10.5 du transferde iyi değil mi ?
Benimde aklımda o hep dus alıp bugün başlayacağım ayaklarıma mes yaparım abdest alırken diyorum kaldirmam koltukta ayaklarımı uzatıp oturur kesilde kılmak niyetim evet sandalyede olur artık eksiklerimizi rabbim görmez inşallah niyetimiz önemliKızlar peki transfer sonrası namazı nasıl kildiniz secdede benim karnım çok kasıyor hissediyorum
Hiç kötü düşünme bak bizde çift taraflı büyük sıkıntılar var 7 defa toplam opu oldum 5 tanesi elim boştu. Ama rabbşme şükür suan sağlıklılarım varAnladım canım maalesef ilk tüp bebek ilk transferimde ben de eşimi dinlemedim aman taze transfer olsun diye bunun da ceremesini çektim işte hep maddi hem manevi 9.haftada kalbi durdu kalan bir embriyom için ngs ye gönderdik bugün ödemesini yapıp ona göre transfer olcm bir soruma gelmezse yoksa ben de sil baştan hayırlısı bakalım
Allah razı olsun sağlıkla kavusalim inşallah herbirimizDoğrudur cnm hayırlısıyla hepiniz müjdelenirsiniz inşallah
Gördüm cnm etkilenmem daha erken olduğunu biliyorum falan desem de etkilenmiştim. 3. Gün yaptım negatif oldu. Bnm bi de 6 buçuk yıl önceden dondurulmuş embriyoydu. Kesin kalitesi falan bozuldu tutmadı diye üzülmüştüm. 5. Gün erken gebelik testi yaptım çok şükür ikinci çizgiyi gördüm silikte olsa. 6. Gün kasette de çıktı. Darısı siz bekleyenlerin başına cnmÖyle mi diyon peki Madem öyle yapım. Sen ne zaman başladın hiç negatif gördün mü 5. Günden önce
Hadi sizde i ailesi olursunuz inşallah agggminnnnBenim ismim de Irem Nur o yüzden İ le başlattım
Ayyy seni yerim ben ne güzel dedin öyleGördüm cnm etkilenmem daha erken olduğunu biliyorum falan desem de etkilenmiştim. 3. Gün yaptım negatif oldu. Bnm bi de 6 buçuk yıl önceden dondurulmuş embriyoydu. Kesin kalitesi falan bozuldu tutmadı diye üzülmüştüm. 5. Gün erken gebelik testi yaptım çok şükür ikinci çizgiyi gördüm silikte olsa. 6. Gün kasette de çıktı. Darısı siz bekleyenlerin başına cnm
İnşAllah güzel sonuçlar olurAnladım canım maalesef ilk tüp bebek ilk transferimde ben de eşimi dinlemedim aman taze transfer olsun diye bunun da ceremesini çektim işte hep maddi hem manevi 9.haftada kalbi durdu kalan bir embriyom için ngs ye gönderdik bugün ödemesini yapıp ona göre transfer olcm bir soruma gelmezse yoksa ben de sil baştan hayırlısı bakalım
Aynen öyle inşallah hayırlısıyla sağlıkla 5. Günde bize de müjde verirsin cnm dualarım snnleAyyy seni yerim ben ne güzel dedin öyleoh mis ben zaten 5. Gün kan vercem progestan o ara betada bakarım
Amin amin inşallahAynen öyle inşallah hayırlısıyla sağlıkla 5. Günde bize de müjde verirsin cnm dualarım snnle
Aynen canım 7 üzeri diyorlarmış bende transfer masasında sordumÇok güzel 7.5 üstü isteniyor
Evet canım karnım çok kasılıyor dediğin gibi oturarak kilayim en azından sonuç alana kadarSandalye de kıl canım eğilip kalkma çok kasılıyorsan . Sonuçta keyfi bi durumda değilsin . Rabbim merhamet eder biz aciz kullarına
Ben tek veya çok isim koyaun diye yorum yapmadım ki bana ne kaç tane koyarsanız koyunKız o zamanla bu zaman aynı mı o zaman çok işim seçeneği yoktu. Herseyi de islama vurmalayalım isteyen 3 isim de koyar peygamberimiz koymadı diye biz kıyunca bişey olmaz canım
Ayaklarımı duş başlığıyla yıkadım valla inşallah kabul olur gerçekten eğilince ağrım oluyorKızlar din çok kolay. Allah yapılan her ibadeti kabul eder. Biliyorsunuz ani heraket etmemek lazım. Abdestte soğuk suyla her yerinizi yıkamayın. Özellikle ayaklarınızı bu sürede mest edin. Ve oturun hiç secdeye gitmeyin Allah kabul eder ondan merhametlisi yok. Eğilip yada secdeye gidip karnınızı kasmayın. Ben öyle yapıyorum
Kuzum rabbim kabul etsin bizlerede dua et bende miraç kandilinde öyle yaptım ama sonra tek ayağı hafif kaldırdım yaptım sonra diğerini kaldırdım yaptım çok değil diz kapağıma kadar .Ayaklarımı duş başlığıyla yıkadım valla inşallah kabul olur gerçekten eğilince ağrım oluyor
Benim 20. Güne denk geldi 5. Gün embriyosu sizinKızlarr adetin kaçıncı gününe denk geldi transferiniz ?
Tabiki de kabul olur. Kuran da abdest nasıl alınır yazıyor senin yaptığında da ayağını ıslatmış oldun. Yüzünüzü yıkayın ellerinizi dirseklerinize kadar yıkayın başınızı mest edin ve ayakalarınızı topuklarına kadar yıkayın diyor. Extra hiç bişey yokAyaklarımı duş başlığıyla yıkadım valla inşallah kabul olur gerçekten eğilince ağrım oluyor
Benim 22. Güne denk geldi canımKızlarr adetin kaçıncı gününe denk geldi transferiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?