- 6 Mart 2024
- 11.161
- 21.435
- 318
Kanama ne renkti devam eden bi kanama mı ?Pıhtıda gelmeye başladı canım benim olmadı muhtemelen, doktorum belli olmaz onun sebebi diyo ama biraz umudumu kaybetmeye başladım sanırım ben
Olsundu kalksın yarın zaten teste gidicek oDur ya o uyusun onun 4 günü mü ne olacak buhün deli cesareti haptığı şey zaten
Olsundu kalksın yarın zaten teste gidicek o
Ama orda öyleymıs Progestoron mu ne tam telafuz edemicemm ona bakıyorlarmış .delilik ya tüp bebek kitaplarında konu olatak işlerler 3 gün embriyosuna 2 gün idrar 5 gün kan diye şaka bi yana maşallah ben o cesareti tebrik ediyorum .
Ama belkide ben mi uyduruyorum diyorum işte insan görmek istiyo yaAyy hayalet çizgi varsa tamam bence yaaaAyy hadi inşallah
Allah allah o nedenki bi sekme açıldı şuan kafamın içindeAma orda öyleymıs Progestoron mu ne tam telafuz edemicemm ona bakıyorlarmış .
Yok yok içini karartma bi arkadasim bildiğin 9 ay kanamasi vardı doğum yaptı gecen 40 i çıkacak bebeğin Allah ol desin yeterki o yüzden moralini yüksek tut daha 5 gündeyiz umutsuz değiliz ayrıcaPıhtıda gelmeye başladı canım benim olmadı muhtemelen, doktorum belli olmaz onun sebebi diyo ama biraz umudumu kaybetmeye başladım sanırım ben
Valla uyanınca soralım . Hatun 4 e kadar buralardaydı gece yatamadıAllah allah o nedenki bi sekme açıldı şuan kafamın içindeilk kez duydum
Nasıl söylemeyi düşünüyorsun eşineAma belkide ben mi uyduruyorum diyorum işte insan görmek istiyo yaeşime supriz yaparım diyodum yapamadım mesela
İnşallah canım inşallah sımsıkı tutunurlarEvet canım 3 tane inşaALLAH en azından biri tutunsun diyebiraz zor vakayım o yüzden inşaALLAH tutunurlar bebişlerim heyecanla bekliyorum test günümüü
Kaçıncı günün canım hemen ümitsizliğe kapılma
Canım daha çok erken bencebyapma test gününü bekle 11 de Negatif olup 12 de silik cikan vardı5 te canım, dün biraz kanamam oldu o yüzden muhtemelen hergün yaparım ben
Canım daha çok erken bencebyapma test gününü bekle 11 de Negatif olup 12 de silik cikan vardı5 te canım, dün biraz kanamam oldu o yüzden muhtemelen hergün yaparım ben
Yok yok yapmasın kız çıkmazsa moralimiz bozuluyor
Sen nasılsın neler yapıosun güzel beslenıyorsun uzun uzun yatıyorsun kardeşle eş sana bakıyor dimiCanım daha çok erken bencebyapma test gününü bekle 11 de Negatif olup 12 de silik cikan vardı
Yok yok yapmasın kız çıkmazsa moralimiz bozuluyor
Yerleşme kanaması dur inşallah5 te canım, dün biraz kanamam oldu o yüzden muhtemelen hergün yaparım ben
Evet canım dinleniyorum bende uzanıyorum kahvaltı hazırladık hep beraber kendimi yormadan. Sadece ağrım var bugün ya bacaklarım da çok üşüyor ayaklarım buz gibiSen nasılsın neler yapıosun güzel beslenıyorsun uzun uzun yatıyorsun kardeşle eş sana bakıyor dimi
Allah Allah dün umayis de ayaklarım çok üşüyor diyordu . Baktın mı netten neden üşüyorEvet canım dinleniyorum bende uzanıyorum kahvaltı hazırladık hep beraber kendimi yormadan. Sadece ağrım var bugün ya bacaklarım da çok üşüyor ayaklarım buz gibi
Yok valla bakmadimAllah Allah dün umayis de ayaklarım çok üşüyor diyordu . Baktın mı netten neden üşüyor
Eviniz soğuk muYok valla bakmadimEki Görüntüle 3537911
Eşime bana patik getir dedm yakında kendi patiği var diye onu giydirdi bu erkekler niye böyle
Hayır sıcak şuan 26°Eviniz soğuk mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?