Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

ayy meslektaşız:) bi an önce okul açılsında kafam meşgul olsun istiyorum bi yandan daa midem kötü olursa naparım diye de korkuyorum valla :)

Bende dun dr gittim tüm tahlilleri yaptı bhcg de baktı 1371 çıktı değer biraz düşük yarın yine acilden kan vericem persemde 4+5 kese göründü dünde yine bakti 4+6 olmuştu büyüme devam ediyor şimdi anlamadigim bu bhcg ile kese karından nasıl göründü ancak vajinal görünürdü kafam çok karisik

ayy meslektaşız:) bi an önce okul açılsında kafam meşgul olsun istiyorum bi yandan daa midem kötü olursa naparım diye de korkuyorum valla :)
Aaa çok sevindim canım okul acılınca bi yandan iyi bi yandan kötü ben de midemi düşünüyorum valla kötü olursam diye korkuyorum,,,yanıma yiyecek alıcam çantamda durmadan ağzıma atıcam evde öyleyim cünkü

Doktorun ne dedi peki canım? Kan ver bekle biraz bakalım birden yükselir belkş

İyiyim canım biraz bulantılarım oluyo halsizlik var o kadar..bizim yaramaz kendini hissettirmeye başladı senin nasıl gidiyo ? Nezaman doktora gidiyosun
Salımgıdıcem cnm hafıf kasıklrmda agrılar oluyo bugun mıdemde cok gaz var mıdem cok agrıyo korluyprum bısey olcakmdıye anlamıyorum nıye bukdr kotu oldm bıgun

Salımgıdıcem cnm hafıf kasıklrmda agrılar oluyo bugun mıdemde cok gaz var mıdem cok agrıyo korluyprum bısey olcakmdıye anlamıyorum nıye bukdr kotu oldm bıgun
Az kalmıs canım şurda iki gün daha bekle :) yat dinlen valla ben de bulantılarm basladı durmadan bişey yiyorum inşallah sende olmaz

bugün 7 haftalık olduk :) midem boş olunca daha kötü oluyorum. ben de sürekli bişeyler yiyorum ama dün akşam midemi rahatsız etti sanırım yanıma badem,cevizlerimi ve çubuk krakerimi mutlaka götürmeyi düşünüyorum, tenefüslerde yerim bol bol :)

sosyalbilimci ya acaba bu bulantılar haftalar ilerledikce mi kendini gösteriyor anlamadım.. gerçi ben hiç kusmadım arada çok hafif oldu ve gaz çıkardıgımda geçti. Hafif kasık agrılarm var okadar . Ya sormaya çekiniyorum ama sizde kabızlık falan var mı? Bende yok mesela hiç öyle bişey de.

Aynıyız işte canım ay cok sevindim kendimden birini buldum burda bol bol yaz bana tamam mı okulda da fırsat oldukca konusalım
Ben de çubuk kraker meyve götürcem canım , ceviz badem filan midemi bulandırıyo midemiz boş kalmamalı

Sanırım bebek büyüdükçe bulantı başlıyo canımm aman hafif olsun da ben razıyım herşeyi yiyemiyorum ama en azından yemek filan yiyebiliyorum :) kabızlık yok bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…