- 24 Temmuz 2013
- 1.369
- 1.820
- 333
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
ayy meslektaşız:) bi an önce okul açılsında kafam meşgul olsun istiyorum bi yandan daa midem kötü olursa naparım diye de korkuyorum valla :)Aman dikkat edelim kendimize kuzum..malesef ben evden calısamam öğretmenim çünkü :) artk yanıma bi ton yiyecek alcam okulda durmadan agzıma atıcam yapcak bişey yok..
Midem hafif bulanıyo süt ve cevizi bıraktm bu ara yumurta da yiyemiyorm
İyiyim canım biraz bulantılarım oluyo halsizlik var o kadar..bizim yaramaz kendini hissettirmeye başladıNasılsın cnm nasıl gıdıyor ay zaman gecsın dr da goreyım ıstıyorum
Aaa cidden mi canım kaç haftalık senin 8 mi? Benim de bulantılar hafif başladı korkuyorum3 martta benim doktor kontrolüm bekliyorum canım. dün midem felaketti ilk kez kustumsiz de ne var ne yok
Aaa çok sevindim canımayy meslektaşız:) bi an önce okul açılsında kafam meşgul olsun istiyorum bi yandan daa midem kötü olursa naparım diye de korkuyorum valla :)
Doktorun ne dedi peki canım? Kan ver bekle biraz bakalım birden yükselir belkşBende dun dr gittim tüm tahlilleri yaptı bhcg de baktı 1371 çıktı değer biraz düşük yarın yine acilden kan vericem persemde 4+5 kese göründü dünde yine bakti 4+6 olmuştu büyüme devam ediyor şimdi anlamadigim bu bhcg ile kese karından nasıl göründü ancak vajinal görünürdü kafam çok karisik
bhcg bakalım dedi ben aralıkta düşük yaptım adet olmadan hemen hamile kaldim son adetimde belli değil yani yarin yuksek çıkar inşallahDoktorun ne dedi peki canım? Kan ver bekle biraz bakalım birden yükselir belkş
Salımgıdıcem cnm hafıf kasıklrmda agrılar oluyo bugun mıdemde cok gaz var mıdem cok agrıyo korluyprum bısey olcakmdıye anlamıyorum nıye bukdr kotu oldm bıgunİyiyim canım biraz bulantılarım oluyo halsizlik var o kadar..bizim yaramaz kendini hissettirmeye başladısenin nasıl gidiyo ? Nezaman doktora gidiyosun
İnşallah kuzum ne güzel hamile kalmıssın yükselir merak etmebhcg bakalım dedi ben aralıkta düşük yaptım adet olmadan hemen hamile kaldim son adetimde belli değil yani yarin yuksek çıkar inşallah
İnşallah sonuç güzel olur paylaşırım sizinleİnşallah kuzum ne güzel hamile kalmıssın yükselir merak etmegüzel haberler bekliyoruz
Az kalmıs canım şurda iki gün daha bekle :) yat dinlen valla ben de bulantılarm basladı durmadan bişey yiyorum inşallah sende olmazSalımgıdıcem cnm hafıf kasıklrmda agrılar oluyo bugun mıdemde cok gaz var mıdem cok agrıyo korluyprum bısey olcakmdıye anlamıyorum nıye bukdr kotu oldm bıgun
bugün 7 haftalık olduk :) midem boş olunca daha kötü oluyorum. ben de sürekli bişeyler yiyorum ama dün akşam midemi rahatsız etti sanırımAaa çok sevindim canımokul acılınca bi yandan iyi bi yandan kötü ben de midemi düşünüyorum valla kötü olursam diye korkuyorum,,,yanıma yiyecek alıcam çantamda durmadan ağzıma atıcam evde öyleyim cünkü
Ins olmaz bakalom 5+3 olcm salı ıste nerdyse kesemızı gorelımde ıns bebegım nezaman gorunur cnm kesedeAz kalmıs canım şurda iki gün daha bekle :) yat dinlen valla ben de bulantılarm basladı durmadan bişey yiyorum inşallah sende olmaz
Doktora hiç gitmedin mi ? Ya da ben mesajları kaçırmıs olabilirim ? 3 mart çok uzak bir tarih değil mi ?3 martta benim doktor kontrolüm bekliyorum canım. dün midem felaketti ilk kez kustumsiz de ne var ne yok
geçen hafta gittim, kalp atışını duyduk :)Doktora hiç gitmedin mi ? Ya da ben mesajları kaçırmıs olabilirim ? 3 mart çok uzak bir tarih değil mi ?
Aaaa tamam ozaman süper :)) darısı basımıza inşallah. Ben de salı gidicem doktorageçen hafta gittim, kalp atışını duyduk :)
Söyledik kuzum valla herkes bunu bekliyomus resmen agızlar fiyonk geziyolar hepsi:))Teşekkür ederim kuzum
Söylediniz mi naptılar bakalım :)
Aynıyız işte canımbugün 7 haftalık olduk :) midem boş olunca daha kötü oluyorum. ben de sürekli bişeyler yiyorum ama dün akşam midemi rahatsız etti sanırımyanıma badem,cevizlerimi ve çubuk krakerimi mutlaka götürmeyi düşünüyorum, tenefüslerde yerim bol bol :)
Sanırım bebek büyüdükçe bulantı başlıyo canımm aman hafif olsun da ben razıyım herşeyi yiyemiyorum ama en azından yemek filan yiyebiliyorum :) kabızlık yok bende..sosyalbilimci ya acaba bu bulantılar haftalar ilerledikce mi kendini gösteriyor anlamadım.. gerçi ben hiç kusmadım arada çok hafif oldu ve gaz çıkardıgımda geçti. Hafif kasık agrılarm var okadar . Ya sormaya çekiniyorum ama sizde kabızlık falan var mı? Bende yok mesela hiç öyle bişey de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?