- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Gittiğinde kese görünür canımIns olmaz bakalom 5+3 olcm salı ıste nerdyse kesemızı gorelımde ıns bebegım nezaman gorunur cnm kesede
Hepsi bekliyo valla dimiSöyledik kuzum valla herkes bunu bekliyomus resmen agızlar fiyonk geziyolar hepsi:))
Gittiğinde kese görünür canım
Ben de keseyi gördüğümde daha 4 hafta bitiyodu karından göremedi vajinal baktı gördü..belki senin de öyle olur çok minik ya
Benım annem be kardeşim bılıyor sadece kalp atısono duyalım allahın ıznıyle bozde ozaman soylıcez kalanlara sonra yayılonca kotu oluyo hersey bellı olsunSöyledik kuzum valla herkes bunu bekliyomus resmen agızlar fiyonk geziyolar hepsi:))
Gittiğinde keseyi göreceksin canım merak etmeBenım bugun 5 doluyor cnm gıttımde 5+2 5+3 olcak sanırım hayırlısoyla gostersın artık kendını ben onunuerım ama cok gaz yapıyo bana kıvranıyorum senın bulantı ıstah galan nasıl bende suan hıc bısey yok pek bosey yemek ıstemıyorum
Ay hadı ya ben masallah sımdı suda sutte baya ıcıyorum tabı bulantı kotu işe gıderken nabıcaz bılemedım senle 9 gun aramız var baktımda takvımlere benımde 10 gun sonra kalp atısları duyuşur ıns ya kesecık gozuksunde saglıklaGittiğinde keseyi göreceksin canım merak etme
5 haftalıkken benim de bişeyim yoktu şimdi 6 haftalık bikaç gündür hafif bulantılar var midem boşken daha kötü bulanıyo oyüzden durmadan bişey yiyorum
Bide su süt filan içemiyorum bulantıdan
İnşallah sana olmaz canım
Bizde o yuzden bekledik zaten ama kimse bilmiyorduBenım annem be kardeşim bılıyor sadece kalp atısono duyalım allahın ıznıyle bozde ozaman soylıcez kalanlara sonra yayılonca kotu oluyo hersey bellı olsun
Nasıl yani yüzbinlere cıkan kan sonucunun üst limitimi olurmus bosu bosuna strese girdin doktorunda haberi yok,ne saçma bişe o ya,neyse korkulacak bişe yokmus önemli olan o tabii,Slm dun yazmıştım cuma bhcg 1371 di karından kese göründü ve gelişen bi kese bhcg yi düşük bulmuştu dr bhcg takibi istedi bugün acil de yaptırdım ayni labaratuvar sonuç ayni 1371 üst limitimiz bu dedi acil doktoru biraz rahatladim bu kadın doğumcu yeni geldi ve sanırım ilk görev yeri bundan haberi yok üst sınırdan çarşamba yine gidicem kontrol amaçlı boyle iste
Ben anneme kardesıme mecbur dedım uludaga kaymaya cıkıcaktok onlar gelmeden ıkı gun once ogrendım hamıle oldugumu cıkmocam ıcın mecbur dedımBizde o yuzden bekledik zaten ama kimse bilmiyordu
Aaa salakcaymıs kan degerı ust lımıtı ılk defq duyuyorumSlm dun yazmıştım cuma bhcg 1371 di karından kese göründü ve gelişen bi kese bhcg yi düşük bulmuştu dr bhcg takibi istedi bugün acil de yaptırdım ayni labaratuvar sonuç ayni 1371 üst limitimiz bu dedi acil doktoru biraz rahatladim bu kadın doğumcu yeni geldi ve sanırım ilk görev yeri bundan haberi yok üst sınırdan çarşamba yine gidicem kontrol amaçlı boyle iste
Yakınımda olsa bende sölemek zorunda kalırdım muhtemelen,Ben anneme kardesıme mecbur dedım uludaga kaymaya cıkıcaktok onlar gelmeden ıkı gun once ogrendım hamıle oldugumu cıkmocam ıcın mecbur dedım
:)) valla benide cok zorladılar hele anneme cok zor oldu sölemeden adet tarihimi falan biliyo yalan sölemiştim resmen:)Hepsi bekliyo valla dimibizimkiler sormuyodu ama bekliyolardı arada bi agzımdan laf almaya calısmalar :)
Yakınımda dgl baska sehırde ama ıst bana gelıceklerı ıcın kayak ısı yalan olduYakınımda olsa bende sölemek zorunda kalırdım muhtemelen,
hic sorma daha fazlasını goremiyorlarmisNasıl yani yüzbinlere cıkan kan sonucunun üst limitimi olurmus bosu bosuna strese girdin doktorunda haberi yok,ne saçma bişe o ya,neyse korkulacak bişe yokmus önemli olan o tabii,
bende ilk kez duydumAaa salakcaymıs kan degerı ust lımıtı ılk defq duyuyorum
Sen bosver kontrollerıne gıt cnmbende ilk kez duydum
çarşamba gidip kese gelişiyor mu diye baktiricam içim tam rahat etsin 5+4 olması lazim çarşamba gunuSen bosver kontrollerıne gıt cnm
Gidip baktır canım ama için rahat olsun onlarda bi hata varçarşamba gidip kese gelişiyor mu diye baktiricam içim tam rahat etsin 5+4 olması lazim çarşamba gunu
Evett aramızda az bi süre var bebişler peş peşeAy hadı ya ben masallah sımdı suda sutte baya ıcıyorum tabı bulantı kotu işe gıderken nabıcaz bılemedım senle 9 gun aramız var baktımda takvımlere benımde 10 gun sonra kalp atısları duyuşur ıns ya kesecık gozuksunde saglıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?