Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Benım bugun 5 doluyor cnm gıttımde 5+2 5+3 olcak sanırım hayırlısoyla gostersın artık kendını ben onunuerım ama cok gaz yapıyo bana kıvranıyorum senın bulantı ıstah galan nasıl bende suan hıc bısey yok pek bosey yemek ıstemıyorum
Gittiğinde kese görünür canım
Ben de keseyi gördüğümde daha 4 hafta bitiyodu karından göremedi vajinal baktı gördü..belki senin de öyle olur çok minik ya

Söyledik kuzum valla herkes bunu bekliyomus resmen agızlar fiyonk geziyolar hepsi:))
Benım annem be kardeşim bılıyor sadece kalp atısono duyalım allahın ıznıyle bozde ozaman soylıcez kalanlara sonra yayılonca kotu oluyo hersey bellı olsun

Gittiğinde keseyi göreceksin canım merak etme
5 haftalıkken benim de bişeyim yoktu şimdi 6 haftalık bikaç gündür hafif bulantılar var midem boşken daha kötü bulanıyo oyüzden durmadan bişey yiyorum
Bide su süt filan içemiyorum bulantıdan
İnşallah sana olmaz canım

Ay hadı ya ben masallah sımdı suda sutte baya ıcıyorum tabı bulantı kotu işe gıderken nabıcaz bılemedım senle 9 gun aramız var baktımda takvımlere benımde 10 gun sonra kalp atısları duyuşur ıns ya kesecık gozuksunde saglıkla

Slm dun yazmıştım cuma bhcg 1371 di karından kese göründü ve gelişen bi kese bhcg yi düşük bulmuştu dr bhcg takibi istedi bugün acil de yaptırdım ayni labaratuvar sonuç ayni 1371 üst limitimiz bu dedi acil doktoru biraz rahatladim bu kadın doğumcu yeni geldi ve sanırım ilk görev yeri bundan haberi yok üst sınırdan çarşamba yine gidicem kontrol amaçlı boyle iste

Nasıl yani yüzbinlere cıkan kan sonucunun üst limitimi olurmus bosu bosuna strese girdin doktorunda haberi yok,ne saçma bişe o ya,neyse korkulacak bişe yokmus önemli olan o tabii,

Aaa salakcaymıs kan degerı ust lımıtı ılk defq duyuyorum

Hepsi bekliyo valla dimi bizimkiler sormuyodu ama bekliyolardı arada bi agzımdan laf almaya calısmalar :)
:)) valla benide cok zorladılar hele anneme cok zor oldu sölemeden adet tarihimi falan biliyo yalan sölemiştim resmen:)

Evett aramızda az bi süre var bebişler peş peşe sorma canım ben de işi düşünüyorum ya kötü olursak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…