- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Valla iyi saklamıssın:)) valla benide cok zorladılar hele anneme cok zor oldu sölemeden adet tarihimi falan biliyo yalan sölemiştim resmen:)
Ins ıyı olck hersy cnm bnm deger 2114 tu cuma salı gıtsem kese gozukurmu senceEvett aramızda az bi süre var bebişler peş peşesorma canım ben de işi düşünüyorum ya kötü olursak diye
Elbette gözükür canımIns ıyı olck hersy cnm bnm deger 2114 tu cuma salı gıtsem kese gozukurmu sence
Ama karın ıcın 5000 dıyolar alttan baktırmıcamElbette gözükür canım
Değerin 1000ler de olması gerekiyomus seninki yüksek
Evet bende merak ediyorum bu durumuKızlar bişey sorcam, doktor size de ilişkiyi yasakladı mı?? Kocamı özledim valla ya:) :)
Valla aslında asla tutamam kendimi canm ama bu sefer hayret ettim kendime,ya bişe sorcam sana kuzum benm bugun cok sulu akıntım var cook acık kahverengi sendede oluyomu?korktum bi benValla iyi saklamıssın
Ben saklayamadım ya heyeceandan aynı günü iki tarafı da aradık söyledik
Eşime de süpriz yapamadım agzımda bakla ıslanmıyo anında söyledim :) :)
Canm ben sordum risk yok suan dedi yasaklamadı ama ben yinede riske atamıyorumKızlar bişey sorcam, doktor size de ilişkiyi yasakladı mı?? Kocamı özledim valla ya:) :)
Bana daha bısey demedı ben korkuyorum bosey olur dıye esımde oyle 3haftador uzak duruyoruz bornırımızden korkudan 9 ay bıle dırabılırımEvet bende merak ediyorum bu durumu
Valla kızlar bana doktor hiçbişey söylemedi yasak falan diye ama korkudan hiçbişey de yapmıyoruz :)) hayırlısıyla kalp atısları duyulsun da doktora sorarım diye dusundum ama nerede okusam ekstra bir durum olmadıgı muddetçe , ya da doktor sakınca görmediği muddetçe hiçbir zararı yokmus.Evet bende merak ediyorum bu durumu
Aynen bende korkudan ilişkiye girmiyorum eşim de üç ayı geçtikten sonra istiyor ama bebeğime zarar gelecekse 9 ay bile ilişkiye girmemBana daha bısey demedı ben korkuyorum bosey olur dıye esımde oyle 3haftador uzak duruyoruz bornırımızden korkudan 9 ay bıle dırabılırım
Üç ay düşünmüyorum her şeyden önce yavrumun sağlığı önemliValla kızlar bana doktor hiçbişey söylemedi yasak falan diye ama korkudan hiçbişey de yapmıyoruz :)) hayırlısıyla kalp atısları duyulsun da doktora sorarım diye dusundum ama nerede okusam ekstra bir durum olmadıgı muddetçe , ya da doktor sakınca görmediği muddetçe hiçbir zararı yokmus.sosyalbilimci bence zorla da olsa su içmelisin en azından yararı oldugunu biliyorum .
Ben de düşünmüyorum onemli olan bebişler iyi olsun :)Üç ay düşünmüyorum her şeyden önce yavrumun sağlığı önemli
Haberlerini bekliyoruz inşallah herşey güzel olacakIyi aksamlar ben yarin dr gtcem heyecanliyim
İnşallah yavrum duysam kalp atisini yaaaHaberlerini bekliyoruz inşallah herşey güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?