Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

:)) valla benide cok zorladılar hele anneme cok zor oldu sölemeden adet tarihimi falan biliyo yalan sölemiştim resmen:)
Valla iyi saklamıssın
Ben saklayamadım ya heyeceandan aynı günü iki tarafı da aradık söyledik
Eşime de süpriz yapamadım agzımda bakla ıslanmıyo anında söyledim :) :)

Valla iyi saklamıssın
Ben saklayamadım ya heyeceandan aynı günü iki tarafı da aradık söyledik
Eşime de süpriz yapamadım agzımda bakla ıslanmıyo anında söyledim :) :)
Valla aslında asla tutamam kendimi canm ama bu sefer hayret ettim kendime,ya bişe sorcam sana kuzum benm bugun cok sulu akıntım var cook acık kahverengi sendede oluyomu?korktum bi ben

Evet bende merak ediyorum bu durumu
Valla kızlar bana doktor hiçbişey söylemedi yasak falan diye ama korkudan hiçbişey de yapmıyoruz :)) hayırlısıyla kalp atısları duyulsun da doktora sorarım diye dusundum ama nerede okusam ekstra bir durum olmadıgı muddetçe , ya da doktor sakınca görmediği muddetçe hiçbir zararı yokmus. sosyalbilimci bence zorla da olsa su içmelisin en azından yararı oldugunu biliyorum .

Bana daha bısey demedı ben korkuyorum bosey olur dıye esımde oyle 3haftador uzak duruyoruz bornırımızden korkudan 9 ay bıle dırabılırım
Aynen bende korkudan ilişkiye girmiyorum eşim de üç ayı geçtikten sonra istiyor ama bebeğime zarar gelecekse 9 ay bile ilişkiye girmem

Üç ay düşünmüyorum her şeyden önce yavrumun sağlığı önemli

ben hamile olduğumu öğrenip ilk kez doktora gittiğimde kesinlikle ilk 3 ay cinsel ilişki yasak dedi. hamile olan arkadaşlarıma da doktorları aynı şeyi söylemiş. o yüzden ilk 3 ay uzak durun :)

Kizimda dr 6.hftaliktim serbest demisti ama ben 9 ay perhiz yaptim bundada ayni olacak korkuyorum napim

Gunde 3 lt su sart kızlar bana dr hep derdi her muayenede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…