Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Valla aslında asla tutamam kendimi canm ama bu sefer hayret ettim kendime,ya bişe sorcam sana kuzum benm bugun cok sulu akıntım var cook acık kahverengi sendede oluyomu?korktum bi ben
Valla kuzum ne desem yalan ama kırmızı olursa tehlike diyolar sen yine de doktora git gecmesse
Bende yok akıntı

Kızlar ya benim karnım cok şiş,bildiginiz 5 aylık hamile gibiyim varmı sizdede böle bi durum,hic kilo almadım ama sanrm gazdan

Bende ayniyim cok gazim var
Herkeste olunca icim rahatladı aslında ama üzzüldümde napacaz kızlar bizz,karnımın sismesini istiyorum hevesle ama bebkten yani daha 1 cm lik bişeyde nasıl şiier

Benim de midem kötü oluyo bu aralar içemiyorum geçen hafta 3 litre içiyodum günde..
İçine limon mu sıksak?
Kisiye gore degisir ama salatalik safra suyunu artırıp bulantiyi arttirir diye okumuştum ilk hamileligimde kizlar. Limonlu suya ilismeyin aman zaten kan basincinin dengesiz oldugu donemdeyiz tansiyon düşer anlamzsiniz sakat yani. Sızım sızım icin birden dikemeyin kzilsr 1 surahi alin yaniniza akliniza geldimi yavastan icin zaten birden icmek degil saate yayarak icmek onemli. Su hatrlatan uygulamalar var onlari yukleyin mesela.

Herkeste olunca icim rahatladı aslında ama üzzüldümde napacaz kızlar bizz,karnımın sismesini istiyorum hevesle ama bebkten yani daha 1 cm lik bişeyde nasıl şiier
Hazma iyi gelen seyler yiyorum aslında karnim tas gibi surekli gaz cikariyorum tupras yakinda ise alir beni

Aslinda gaz olmasida iyi bebis büyüyor ocerde denge bozuluyor bağlar aciliyor vs vs de bizim karin hava doluyor bunu anlayan yok

Benim randevu cumaya kaldi bu gidisle ben direk cinsiyeti ogrenirm galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…