- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Ben de Salı gidicem inşallah duyarız diye hergun dua ediyorum . Ne zormus bu beklemekİnşallah yavrum duysam kalp atisini yaaa
Ben 3lt yi bulamıyorum ama 2yi zorlamaya çalışıyorum :)Gunde 3 lt su sart kızlar bana dr hep derdi her muayenede
görünür canımIns ıyı olck hersy cnm bnm deger 2114 tu cuma salı gıtsem kese gozukurmu sence
Gerçekten çok zor insallah duyariz yoksa surekli evham yapar dururum diger randevu gelmek bilmezBen de Salı gidicem inşallah duyarız diye hergun dua ediyorum . Ne zormus bu beklemek
ben 1 litreyi zor içiyorum midem kötü oluyorGunde 3 lt su sart kızlar bana dr hep derdi her muayenede
Ben de alttan baktırdım :/Ama karın ıcın 5000 dıyolar alttan baktırmıcam
Valla kuzum ne desem yalan ama kırmızı olursa tehlike diyolar sen yine de doktora git gecmesseValla aslında asla tutamam kendimi canm ama bu sefer hayret ettim kendime,ya bişe sorcam sana kuzum benm bugun cok sulu akıntım var cook acık kahverengi sendede oluyomu?korktum bi ben
Canım bana en basından beri yasak dedi 3 haftayı geçti yanaşamıyoruz birbirimizeCanm ben sordum risk yok suan dedi yasaklamadı ama ben yinede riske atamıyorum
Bizim de 3 haftadan fazla oldu ya tabiki bebek önemli ama kocamı da özledim ;(Bana daha bısey demedı ben korkuyorum bosey olur dıye esımde oyle 3haftador uzak duruyoruz bornırımızden korkudan 9 ay bıle dırabılırım
3 ay mı ooooben hamile olduğumu öğrenip ilk kez doktora gittiğimde kesinlikle ilk 3 ay cinsel ilişki yasak dedi. hamile olan arkadaşlarıma da doktorları aynı şeyi söylemiş. o yüzden ilk 3 ay uzak durun :)
Benim de midem kötü oluyo bu aralar içemiyorum geçen hafta 3 litre içiyodum günde..ben 1 litreyi zor içiyorum midem kötü oluyor
olabilir canım, bazı arkadaşlarım suyun içine salatalık,limon da ekliyorduBenim de midem kötü oluyo bu aralar içemiyorum geçen hafta 3 litre içiyodum günde..
İçine limon mu sıksak?
Evet canm salatalık falan da koyabilirsin tadıda güzel oluyoBenim de midem kötü oluyo bu aralar içemiyorum geçen hafta 3 litre içiyodum günde..
İçine limon mu sıksak?
Bende ayniyim cok gazim varKızlar ya benim karnım cok şiş,bildiginiz 5 aylık hamile gibiyim varmı sizdede böle bi durum,hic kilo almadım ama sanrm gazdan
Herkeste olunca icim rahatladı aslında ama üzzüldümde napacaz kızlar bizz,karnımın sismesini istiyorum hevesle ama bebkten yani daha 1 cm lik bişeyde nasıl şiierBende ayniyim cok gazim var
Kisiye gore degisir ama salatalik safra suyunu artırıp bulantiyi arttirir diye okumuştum ilk hamileligimde kizlar. Limonlu suya ilismeyin aman zaten kan basincinin dengesiz oldugu donemdeyiz tansiyon düşer anlamzsiniz sakat yani. Sızım sızım icin birden dikemeyin kzilsr 1 surahi alin yaniniza akliniza geldimi yavastan icin zaten birden icmek degil saate yayarak icmek onemli. Su hatrlatan uygulamalar var onlari yukleyin mesela.Benim de midem kötü oluyo bu aralar içemiyorum geçen hafta 3 litre içiyodum günde..
İçine limon mu sıksak?
Hazma iyi gelen seyler yiyorum aslında karnim tas gibi surekli gaz cikariyorum tupras yakinda ise alir beniHerkeste olunca icim rahatladı aslında ama üzzüldümde napacaz kızlar bizz,karnımın sismesini istiyorum hevesle ama bebkten yani daha 1 cm lik bişeyde nasıl şiier
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?