- 8 Ocak 2015
- 452
- 251
- 53
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Yani evet aslında hicbişe yasamasak korkuyoz niye belirti yok diye:)Aslinda gaz olmasida iyi bebis büyüyor ocerde denge bozuluyor bağlar aciliyor vs vs de bizim karin hava doluyor bunu anlayan yok
Canım bana en basından beri yasak dedi 3 haftayı geçti yanaşamıyoruz birbirimize
Bnde ozledm ama sankı zevk alınca agrım krampım olcqk gobı hıssedıyorum bırden bı ıstek gelıyo birden sönüyo cok ılgınc beklıyoruz sanırm bız dogurana kdr yapmıcazBen de alttan baktırdım :/
Bende tam tersı cok susuyom sanırom ılk ıc ay kılo almazsam su sayesınde olcakCok suyu seven biriyim bu hamilelikte sudan tiksindim baska yollara basvurdum ayran sut uzum komposto vs iciyorum suyu dengelemek cok onemli kızlar. Yeni ve saglikli hücrelerin çoğalması icin su sart en az 10 bardak
Davul gıbı sısıyorum gazda mıdemı agrıtıyorKızlar ya benim karnım cok şiş,bildiginiz 5 aylık hamile gibiyim varmı sizdede böle bi durum,hic kilo almadım ama sanrm gazdan
Cnm dilerim bu hafta herşey yoluna girer . Dualarımız seninle . Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahBenim sar 2 aralık ben daha kalp atışı duymadım yarın 9 hafta olacak geçen hafta kese ve yolk sac vardı bebek görünmedi bana dua edin lütfen
Ay masallah cnm ya kacken gıttın kalp atısınıda duydunSelam kızlar
Bugün randevum vardı
Hem bebeğimi gördüm hem kalbini duyduk şükür :) doktor çok küçük duyamayabiliriz dedi sonra bizim yaramaz annesini üzmemeye karar verdi ve duyurdu çok şükür
Darısı sizlere inşallah
6 haftalık :)Ay masallah cnm ya kacken gıttın kalp atısınıda duydun
5+2 yom den de kalpnatısı ıcın bınhaftamı beklemem lazım6 haftalık :)
Sanırım beklemen lazm canım5+1
5+2 yom den de kalpnatısı ıcın bınhaftamı beklemem lazım
raldeSanırım beklemen lazm canım
Herkese mrb. Benim de sat 19 aralık sanırım aynıyız seninleSelam kızlar
Bugün randevum vardı
Hem bebeğimi gördüm hem kalbini duyduk şükür :) doktor çok küçük duyamayabiliriz dedi sonra bizim yaramaz annesini üzmemeye karar verdi ve duyurdu çok şükür
Darısı sizlere inşallah
Benim de 19 evet aynıyızz canımHerkese mrb. Benim de sat 19 aralık sanırım aynıyız seninlesosyalbilimci . Benim mucizem de tüp bebeğe başlayacakken 18 ayın ardından geldi. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza versin hepimizin
Gözünayadın canım, muhteşem bir duyguSelam kızlar
Bugün randevum vardı
Darısı sizlere inşallah
Ayy ne guzel darisi bizim basimiza insSelam kızlar
Bugün randevum vardı
Darısı sizlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?