Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Cok suyu seven biriyim bu hamilelikte sudan tiksindim baska yollara basvurdum ayran sut uzum komposto vs iciyorum suyu dengelemek cok onemli kızlar. Yeni ve saglikli hücrelerin çoğalması icin su sart en az 10 bardak

Tum hamisler uyumus bi ben mide bulantısı cekerken zeytin ekmek esliginde k.k deyim

Aslinda gaz olmasida iyi bebis büyüyor ocerde denge bozuluyor bağlar aciliyor vs vs de bizim karin hava doluyor bunu anlayan yok
Yani evet aslında hicbişe yasamasak korkuyoz niye belirti yok diye:)

2 den beri cok gaz sancim var kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum ne iyi glir biln varmi

Cok suyu seven biriyim bu hamilelikte sudan tiksindim baska yollara basvurdum ayran sut uzum komposto vs iciyorum suyu dengelemek cok onemli kızlar. Yeni ve saglikli hücrelerin çoğalması icin su sart en az 10 bardak
Bende tam tersı cok susuyom sanırom ılk ıc ay kılo almazsam su sayesınde olcak

Benim sar 2 aralık ben daha kalp atışı duymadım yarın 9 hafta olacak geçen hafta kese ve yolk sac vardı bebek görünmedi bana dua edin lütfen

Ay masallah cnm ya kacken gıttın kalp atısınıda duydun

Herkese mrb. Benim de sat 19 aralık sanırım aynıyız seninle sosyalbilimci . Benim mucizem de tüp bebeğe başlayacakken 18 ayın ardından geldi. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza versin hepimizin

Benim de 19 evet aynıyızz canım
Hayırlı olsun bebeğin
Naptın keseyi gördün mü kalbini duydun mu? Ben bugün kalbini duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…