Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Yaaa canım çok çok sevindim maşallah :) Allahım darısı basıma yarına kadar nasıl bekleyecegim bilmiyorum . Bazen hamilemiyim ya oluyorum birkaç belirti dısında bişey yok ya insan garipsiyor . Bidahaki kontrolün ne zaman canım? Baska bişey soyledi mi?

Ya cnm bide sana birşey daha sorucaktım ; muayene karından mı yapıldı alttan mı? Nasıl büyümüş mü bebiş :)

sosyalbilimci ilk öncelikle Rabbim tamamına erdirsin hepimize bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin

benimde günüm seninle aynı ben gecen hafta 5+2 de gitmistim kese 1.42 cm di haftaya pazartesi gidicem
O yüzden çok merak ediyorum
Alttan mı bakıldı yoksa karında mı
Gebelik kesen ne kadar olmus kac mm
Birde ne kadarlık mısın bir önceki randevum ne zamandır ve kese o zmn ne kadardı
Biliyorum cok soru sordum ama korkuyorum
Bu benim 3.gebeligim
1 Bos 1kimyasal gecirdim
O yüzden beni anlamanı umuyor ve cevaplarını bekliyorum..

Ben de bugün doktora gittim yolk keseini ve kalp atışını gördük duyduk çok şükür. Doktor cinsel hayata engel değil dedi omega 3 başlamak için erken dedi ilk 3 ay zaten anne beslenmesi bebeği etkilemiyormuş. Bir de 10haftadan önce diş tedavilerini önermiyorlarmış. Rabbim sağlıklı tam hayırlı evlatlar versin cümlemize inşallah hamile olmak isteyenlere de hayırlısıyla nasip etsin.

Canım senin de gözün aydın çok sevindim .. ya bişey sorucam karından mı muayene oldun alttan mı ve kaçıncı haftadasın? Benim de yarın doktor kontrolüm de çok korkuyorum suan inşallah duyarız biz de

Ultrasona göre 6+1 sata göre 7 haftalık canım hep karından baktı hatta gebeliğimi öğrennce gitmiştim onzaman ultrasonda 4+2 idi o zaman bile alttan bakmadı. Sen de duyarsın inşallah. Korkma endişe etme Rabbim kararlamıştır.

Haklısın canım . Bana hep alttan bakıldı iki defa gitmiştim, ilkinde kese belli belirsiz gozukmustu alttan, sonrakinde yine alttan bakıldı kese büyümüştü embriyoyu görmüştük ama kalp atısı icin haftaya demişti. İnşallah yarın bana da karından bakar ve duyarız . Çok teşekkürler cnm tekrar gözün aydın ne büyük mutluluktur

Sen de duyacaksın Allahın izniyle inşallah yarın da sen yazarsın duydum duydum diye

Kızlar çok teşekkür ederim güzel sözleriniz içinn
Artık darısı bebişlerimizin büyümesine diyelim :)
Bana karından baktı hatta korktum gözükmesse diye ( ilk muayenede alttan görebilmişti) ama çok şükür hemen gösterdi kendini bizimki doktorum da çok net görüyorum filan dedi baktm hakikaten çok netti çok şükür
Bizim mercimek büyümüş fasülye olmuşş :) :)

Yarın icin bana da dua et:) inşallah herşey yolunda gider

Merhaba kızlar benim SAT 3 Aralık, ben de keseyi ve kalp atışını 31 ocakta gördüm çok şükür.benim de 3.gebeligim, biri düşüktü.Bir kızım var. Rabbim herskesi yavrusuna sağlıkla kavuştursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…