- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Yaaa canım çok çok sevindim maşallah :) Allahım darısı basıma yarına kadar nasıl bekleyecegim bilmiyorum . Bazen hamilemiyim ya oluyorum birkaç belirti dısında bişey yok ya insan garipsiyor . Bidahaki kontrolün ne zaman canım? Baska bişey soyledi mi?Selam kızlar
Bugün randevum vardı
Hem bebeğimi gördüm hem kalbini duyduk şükür :) doktor çok küçük duyamayabiliriz dedi sonra bizim yaramaz annesini üzmemeye karar verdi ve duyurdu çok şükür
Darısı sizlere inşallah
Ya cnm bide sana birşey daha sorucaktım ; muayene karından mı yapıldı alttan mı? Nasıl büyümüş mü bebiş :)Selam kızlar
Bugün randevum vardı
Hem bebeğimi gördüm hem kalbini duyduk şükür :) doktor çok küçük duyamayabiliriz dedi sonra bizim yaramaz annesini üzmemeye karar verdi ve duyurdu çok şükür
Darısı sizlere inşallah
Allah razı olsun canım yarın dr a gideceğim lütfen benim için dua okuyun kabul olacaktır inşallah dualarınızCnm dilerim bu hafta herşey yoluna girer . Dualarımız seninle . Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Canım senin de gözün aydın çok sevindim .. ya bişey sorucam karından mı muayene oldun alttan mı ve kaçıncı haftadasın? Benim de yarın doktor kontrolüm de çok korkuyorum suan inşallah duyarız biz deBen de bugün doktora gittim yolk keseini ve kalp atışını gördük duyduk çok şükür. Doktor cinsel hayata engel değil dedi omega 3 başlamak için erken dedi ilk 3 ay zaten anne beslenmesi bebeği etkilemiyormuş. Bir de 10haftadan önce diş tedavilerini önermiyorlarmış. Rabbim sağlıklı tam hayırlı evlatlar versin cümlemize inşallah hamile olmak isteyenlere de hayırlısıyla nasip etsin.
Ultrasona göre 6+1 sata göre 7 haftalık canım hep karından baktı hatta gebeliğimi öğrennce gitmiştim onzaman ultrasonda 4+2 idi o zaman bile alttan bakmadı. Sen de duyarsın inşallah. Korkma endişe etme Rabbim kararlamıştır.Canım senin de gözün aydın çok sevindim .. ya bişey sorucam karından mı muayene oldun alttan mı ve kaçıncı haftadasın? Benim de yarın doktor kontrolüm de çok korkuyorum suan inşallah duyarız biz de
Haklısın canım . Bana hep alttan bakıldı iki defa gitmiştim, ilkinde kese belli belirsiz gozukmustu alttan, sonrakinde yine alttan bakıldı kese büyümüştü embriyoyu görmüştük ama kalp atısı icin haftaya demişti. İnşallah yarın bana da karından bakar ve duyarız . Çok teşekkürler cnm tekrar gözün aydın ne büyük mutlulukturUltrasona göre 6+1 sata göre 7 haftalık canım hep karından baktı hatta gebeliğimi öğrennce gitmiştim onzaman ultrasonda 4+2 idi o zaman bile alttan bakmadı. Sen de duyarsın inşallah. Korkma endişe etme Rabbim kararlamıştır.
Sen de duyacaksın Allahın izniyle inşallah yarın da sen yazarsın duydum duydum diyeHaklısın canım . Bana hep alttan bakıldı iki defa gitmiştim, ilkinde kese belli belirsiz gozukmustu alttan, sonrakinde yine alttan bakıldı kese büyümüştü embriyoyu görmüştük ama kalp atısı icin haftaya demişti. İnşallah yarın bana da karından bakar ve duyarız . Çok teşekkürler cnm tekrar gözün aydın ne büyük mutluluktur
İnşallah aminnn cnm gönülden diliyorum :)Sen de duyacaksın Allahın izniyle inşallah yarın da sen yazarsın duydum duydum diye
canım okula gittin mi bugün :)Baklagillerden gidiyoruz bakalm :)
Yarın icin bana da dua et:) inşallah herşey yolunda giderKızlar çok teşekkür ederim güzel sözleriniz içinn
Artık darısı bebişlerimizin büyümesine diyelim :)
Bana karından baktı hatta korktum gözükmesse diye ( ilk muayenede alttan görebilmişti) ama çok şükür hemen gösterdi kendini bizimkidoktorum da çok net görüyorum filan dedi baktm hakikaten çok netti çok şükür
Bizim mercimek büyümüş fasülye olmuşş :) :)
Benim ağrıyor adet olacakmışım gibi ağrılarımda oluyorKızlar kasıklarınız hafif agrıyor mu arada ?
Ben de balık pek yiyemedim açıkcası karbonhidrattan da uzak duramıyorum makarna pilav çok seviyorumMerhaba kızlar ya ben hiç sağlıklı beslenemiuorum balıktan tiksiniyorum hep hamur işi yiyorum ve bu beni üzüyor
Aynen bende makarnayı çok yiyorumBen de balık pek yiyemedim açıkcası karbonhidrattan da uzak duramıyorum makarna pilav çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?