- 7 Şubat 2014
- 55
- 30
- 88
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Benim de agriyor, ilk gebeliğim de olmamisti bunda oluyorKızlar kasıklarınız hafif agrıyor mu arada ?
sosyalbilimci ilk öncelikle Rabbim tamamına erdirsin hepimize bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsinKızlar çok teşekkür ederim güzel sözleriniz içinn
Artık darısı bebişlerimizin büyümesine diyelim :)
Bana karından baktı hatta korktum gözükmesse diye ( ilk muayenede alttan görebilmişti) ama çok şükür hemen gösterdi kendini bizimkidoktorum da çok net görüyorum filan dedi baktm hakikaten çok netti çok şükür
Bizim mercimek büyümüş fasülye olmuşş :) :)
Gittim canımm güzel geçti ne hikmetse midem bulanmadı :) bakalım bugün ne olcakk ama sürekli bişeyler yedimcanım okula gittin mi bugün :)
Dualarımız seninle canım haberdar etYarın icin bana da dua et:) inşallah herşey yolunda gider
Canım hayırlı olsun gebeliğin inşallah saglıklıca kucagımıza alırızsosyalbilimci ilk öncelikle Rabbim tamamına erdirsin hepimize bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin
benimde günüm seninle aynı ben gecen hafta 5+2 de gitmistim kese 1.42 cm di haftaya pazartesi gidicem
O yüzden çok merak ediyorum
Gebelik kesen ne kadar olmus kac mm
Birde ne kadarlık mısın bir önceki randevum ne zamandır ve kese o zmn ne kadardı
Biliyorum cok soru sordum ama korkuyorum
Bu benim 3.gebeligim
1 Bos 1kimyasal gecirdim
O yüzden beni anlamanı umuyor ve cevaplarını bekliyorum..
benim de hafif bulantım oldu. yanımda çubuk krakerle gezdiğim için sıkıntı olmadı:) bugün de boş günüm zaten evdeyim canım :)Gittim canımm güzel geçti ne hikmetse midem bulanmadı :) bakalım bugün ne olcakk ama sürekli bişeyler yedim
Sen naptın?
Cevabın için teşekkür ederim umarım bnde hftya kalp atışını dıuabilirimCanım hayırlı olsun gebeliğin inşallah saglıklıca kucagımıza alırız
Endişelenme Rabbiimin izniyle saglıklı gebelik geçiririrz inşallah
Ben dün 2.randevuma gittim ilk gittiğimde keseyi karından göremedik vajinal görebildik
Dünkü randevumda kalp atısı için gittk hem bebeğimi karından gördüm hem kalbını duyduk çok şükür
Doktor 6 haftalık dedi
Ama kesenin boyutlarını filan hiç sormadım heyecandan
Canım hayırlı olsunn cok sevindim,darısı hareketlerini görmelere:))Kızlar çok teşekkür ederim güzel sözleriniz içinn
Artık darısı bebişlerimizin büyümesine diyelim :)
Bana karından baktı hatta korktum gözükmesse diye ( ilk muayenede alttan görebilmişti) ama çok şükür hemen gösterdi kendini bizimkidoktorum da çok net görüyorum filan dedi baktm hakikaten çok netti çok şükür
Bizim mercimek büyümüş fasülye olmuşş :) :)
Tebrik ederimKIzlar bizim yavru kendini vajinal gösterebildi :) daha 5+1 mis biraz gec dollenmeden oturu geriden geliyor :) kalbini duyabildik cok sukur . Benim bir düşük geçirdiğim icin her hafta randevum olacak bir süre . Ama şimdilik iyi gibi çok sukur . 3.3 mm daha embriyo , kucucuk ve onun kalbi atıyor mucize gibi :)
Kesinlikle öyle cnm çok teşekkur ederimmmTebrik ederimÇok sevindim. Bir insan içinde iki kalp atıyor değil mi ne büyük mucize
Benimde mide bulantılarım baya yoğundu ama bu hafta nedense azaldıGünaydın taze anniişler
Benim mide bulantılarım bi anda kesiliverdihayır mıdır ki? Sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?