Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Kızlar neler yapıyosunuz ? Kimseden ses yok . Birdahaki kontroller ne zaman ? Herşey yolunda mı?

Benim sat 21 Aralıktı en son 30 ocakta gittiğimde kese gözüktü , 13 şubatta da kalp atışını duymaya gideceğim inş. bu arada daha önce 2 düşüğüm olduğu içinde Progestan fitil kullanıyorum

Sen simdi gitsen de karindan kalp atisinida duyarsin bebegini de görürsün canim.bat 21 araliksa kesin gorunur

Kokulara karşı hassasım bulantım yok , biraz uyku isteğim arttı sabahları zor kalkıyorum. Kese de 7 mm di yani Sat ile uyumsuz sanırım 8 ocakta hamile kalmışsın dedi doktorum . Bu nedenle aslında şuan 5 haftalığım zannedersem bu nedenle de kalp atısı duyulurmu haftaya diye endıselenıyorum

Rabbim inşallah hepimizin bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder. :)

Canım ben bazen çok iyi oluyorum ertesi gün yine halsiz bitkin oluyorum öyle aşırı mide bulantım Yok baş ağrısı oluyor benim Pazartesi randevum var heyecanlıyım biraz her doktora gidişimde inşallah güZel haberler duyarım öyle sen nasılsın

Merhaba canım ben buralardaym ama eskisi kadar çok bakamıyorum hem iş başladı hem de ekrana cok bakınca baş ağrım oluyo
Kafama patates sarıyorum salatalık sarıyorum evde görseniz beni koca karı gibi oldum :) :)
Ama iyiyim bulantım olsa da yiyebiliyorm çoğu şeyi..bidaki kontrolüm martta
Senin nasıl gidiyo

He bu arada kızlar bende iki gün önce bi damla kan gelmişti ama ağrım sancım yok
Bekledim kontrol ettim bida hiç gelmedi
Doktoruma sormayı unuttum
Sizce bişey yoktur dimi? Gidiyim mi tekrar??

Selam kızlar, işe başlayınca yorgunluk oluyor, ben de çok bilgisayara bakınca başım ağrıyor, gerçi bakmasamda baş ağrılarım başladı. Bulantılarım akşamları çok oluyor ama çaresini buldum gibi porsiyonu azalttım. Az yiyince midem daha rahat. 3 martta kontrolüm

He bu arada kızlar bende iki gün önce bi damla kan gelmişti ama ağrım sancım yok
Canim kalp atışını duymaya gittigin günden sonra mi olmustu bu kanama,yoksa gitmeden once mi?

Ahh canım ya ben de aynıyım
Akşamları artan sürekli bi baş ağrısı mide bulantısı yani bulantım aşırı yok ama herşeyi yiyemiyorum
Başıma tülbentle patates salatalaık tarçın sarıyorum dün sırayla hepsini sardım anca öyle rahatladım
Okulda biraz daha iyiyim meyve filan yiyorum geçiyo

Gittkten sonra oldu daha iki gün önce
Canım tabikide soylemelisin doktora,bence sen tekrar bi doktora git.kanama her zaman icin tehlikeli bir durum.hadi gebelik baslangicinda olsa yerlesme kanamasi diycem ama neticede 7 haftalik küsür hamilesin.tedbir amacli progestan falan verecektir muhtemelen onu kullanirsin.ama kanama olduktan sonra tekrar bi kontrol ettirmekte fayda var

Bide aklınızda olsun doktorum yoğgurdu hazır alma evde mayala dedi ben günlük sütle evde yapıyorum kızlar

Geçmiş olsun canım ihmal etme söyle doktoruna. Benim de akıntım var sarımtırak renk. Gerçi hamile olmadan önce de olurdu bende. Umursamadım ama ben de tedirgin olmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…