- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Kızlar neler yapıyosunuz ? Kimseden ses yok . Birdahaki kontroller ne zaman ? Herşey yolunda mı?
Sen simdi gitsen de karindan kalp atisinida duyarsin bebegini de görürsün canim.bat 21 araliksa kesin gorunurBenim sat 21 Aralıktı en son 30 ocakta gittiğimde kese gözüktü , 13 şubatta da kalp atışını duymaya gideceğim inş. bu arada daha önce 2 düşüğüm olduğu içinde Progestan fitil kullanıyorum
Mide bulantin varmiBenim sat 21 Aralıktı en son 30 ocakta gittiğimde kese gözüktü , 13 şubatta da kalp atışını duymaya gideceğim inş. bu arada daha önce 2 düşüğüm olduğu içinde Progestan fitil kullanıyorum
Canım ben bazen çok iyi oluyorum ertesi gün yine halsiz bitkin oluyorum öyle aşırı mide bulantım Yok baş ağrısı oluyor benim Pazartesi randevum var heyecanlıyım biraz her doktora gidişimde inşallah güZel haberler duyarım öyle sen nasılsınBende de bulantı cok yok ama acıkmaya başladığımda fena oluyorum , bazen iştahsızlık da oluyor malesef zorla yiyorum bazı seyleri.sosyalbilimci angelone estooree neler yapıyosunuz sizi sık göremiyorum buralarda ? Kalp atıslarını duydunuz çekildiniz kenara :)))
Merhaba canım ben buralardaym ama eskisi kadar çok bakamıyorum hem iş başladı hem de ekrana cok bakınca baş ağrım oluyoBende de bulantı cok yok ama acıkmaya başladığımda fena oluyorum , bazen iştahsızlık da oluyor malesef zorla yiyorum bazı seyleri.sosyalbilimci angelone estooree neler yapıyosunuz sizi sık göremiyorum buralarda ? Kalp atıslarını duydunuz çekildiniz kenara :)))
Selam kızlar, işe başlayınca yorgunluk oluyor, ben de çok bilgisayara bakınca başım ağrıyor, gerçi bakmasamda baş ağrılarım başladı. Bulantılarım akşamları çok oluyor ama çaresini buldum gibi porsiyonu azalttım. Az yiyince midem daha rahat. 3 martta kontrolümBende de bulantı cok yok ama acıkmaya başladığımda fena oluyorum , bazen iştahsızlık da oluyor malesef zorla yiyorum bazı seyleri.sosyalbilimci angelone estooree neler yapıyosunuz sizi sık göremiyorum buralarda ? Kalp atıslarını duydunuz çekildiniz kenara :)))
Canim kalp atışını duymaya gittigin günden sonra mi olmustu bu kanama,yoksa gitmeden once mi?He bu arada kızlar bende iki gün önce bi damla kan gelmişti ama ağrım sancım yok
Bekledim kontrol ettim bida hiç gelmedi
Doktoruma sormayı unuttum
Sizce bişey yoktur dimi? Gidiyim mi tekrar??
Selam canım bir iyi bir kötü. Geçen akşam oturdum ağladım baş ağrısı ve bulantıdan. Dün akşam iyiydim çok şükür. Okulda da derslerde oturmaya çalışıyorum ağrım oluyor. Senin nasıl geçiyor?angelone canm nasıl geçiyo?
Gittkten sonra oldu daha iki gün önceCanim kalp atışını duymaya gittigin günden sonra mi olmustu bu kanama,yoksa gitmeden once mi?
Ahh canım ya ben de aynıyımSelam canım bir iyi bir kötü. Geçen akşam oturdum ağladım baş ağrısı ve bulantıdan. Dün akşam iyiydim çok şükür. Okulda da derslerde oturmaya çalışıyorum ağrım oluyor. Senin nasıl geçiyor?
Canım tabikide soylemelisin doktora,bence sen tekrar bi doktora git.kanama her zaman icin tehlikeli bir durum.hadi gebelik baslangicinda olsa yerlesme kanamasi diycem ama neticede 7 haftalik küsür hamilesin.tedbir amacli progestan falan verecektir muhtemelen onu kullanirsin.ama kanama olduktan sonra tekrar bi kontrol ettirmekte fayda varGittkten sonra oldu daha iki gün önce
Geçmiş olsun canım ihmal etme söyle doktoruna. Benim de akıntım var sarımtırak renk. Gerçi hamile olmadan önce de olurdu bende. Umursamadım ama ben de tedirgin olmaya başladımHe bu arada kızlar bende iki gün önce bi damla kan gelmişti ama ağrım sancım yok
Bekledim kontrol ettim bida hiç gelmedi
Doktoruma sormayı unuttum
Sizce bişey yoktur dimi? Gidiyim mi tekrar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?