- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Sarimtrak akıntı normal canim o mutlaka olur bi tehlike yok.korkmana gerek yokGeçmiş olsun canım ihmal etme söyle doktoruna. Benim de akıntım var sarımtırak renk. Gerçi hamile olmadan önce de olurdu bende. Umursamadım ama ben de tedirgin olmaya başladım
Bende de oluyor sarımsı akıntı.. ben henuz 6.haftanın icindeyim. Eminmisiniz normal olduguna ?Sarimtrak akıntı normal canim o mutlaka olur bi tehlike yok.korkmana gerek yok
Tabikide normal.hamilelik dışında hayatinizda hic mi sarimtrak veya beyaz akıntı gibi akintilar yasamadiniz?kirmizi kan görmediğiniz surece normal tabiki.hatta akıntı bol miktarda olur hamilelikte.gun içinde hareket ederseniz veya yürüyüş yaparsaniz akıntı daha da çoğalır.bu gayet normal bir durum kanama yasamadiginiz sureceBende de oluyor sarımsı akıntı.. ben henuz 6.haftanın icindeyim. Eminmisiniz normal olduguna ?
Doktorumu aradım bida olursa gel dedi şuan bişey yok bakalımCanım tabikide soylemelisin doktora,bence sen tekrar bi doktora git.kanama her zaman icin tehlikeli bir durum.hadi gebelik baslangicinda olsa yerlesme kanamasi diycem ama neticede 7 haftalik küsür hamilesin.tedbir amacli progestan falan verecektir muhtemelen onu kullanirsin.ama kanama olduktan sonra tekrar bi kontrol ettirmekte fayda var
zaten evlenmeden önce de olan bişeydi bende hep vardı, o yüzden normal karşılıyorum. dediğin gibi kırmızı leke olmadığı sürece normal sanırımTabikide normal.hamilelik dışında hayatinizda hic mi sarimtrak veya beyaz akıntı gibi akintilar yasamadiniz?kirmizi kan görmediğiniz surece normal tabiki.hatta akıntı bol miktarda olur hamilelikte.gun içinde hareket ederseniz veya yürüyüş yaparsaniz akıntı daha da çoğalır.bu gayet normal bir durum kanama yasamadiginiz surece
Aaa hayvanlar bize zararlı mı canım? Nolcak peki aşı filan mı olcaksın?kızlar doktorumun istediği tahlilleri yaptırmıştım sağlık ocağında, eşim bugün almış sonuçları anti toxoplazmaIgG yüksek çıktı bende. aile hekimi önceden bi hayvan besleyip bakteri kapmış mı diye sormuş, hamileliğe bi zararı olmaz demiş. böyle bir şey yaşayan var mı?
haklısın canm bendede normalde beyaz akıntım ama dısardan geldiğimde sarı oluyor kokulu yada yeşil yada kırmızı olmadıgı surece gayet normalTabikide normal.hamilelik dışında hayatinizda hic mi sarimtrak veya beyaz akıntı gibi akintilar yasamadiniz?kirmizi kan görmediğiniz surece normal tabiki.hatta akıntı bol miktarda olur hamilelikte.gun içinde hareket ederseniz veya yürüyüş yaparsaniz akıntı daha da çoğalır.bu gayet normal bir durum kanama yasamadiginiz surece
canm yüksek cıkması daha önce o hastalıgı gecirdiğini ve o hastalıga karsı bagısıklıgın oldugunu gösteriyor korkma kötü değil hatta iyi birşey,ama sen yinede hayvalardan uzak dur,birde dısarda salata türü seyler yememeye calıskızlar doktorumun istediği tahlilleri yaptırmıştım sağlık ocağında, eşim bugün almış sonuçları anti toxoplazmaIgG yüksek çıktı bende. aile hekimi önceden bi hayvan besleyip bakteri kapmış mı diye sormuş, hamileliğe bi zararı olmaz demiş. böyle bir şey yaşayan var mı?
evet canım araştırdım, bağışıkmışım:) IgM düşük çıktı allaha şükür. IgM yüksek olursa zararlıymış hamileliktecanm yüksek cıkması daha önce o hastalıgı gecirdiğini ve o hastalıga karsı bagısıklıgın oldugunu gösteriyor korkma kötü değil hatta iyi birşey,ama sen yinede hayvalardan uzak dur,birde dısarda salata türü seyler yememeye calıs
aynen canım hadi gecmiş olsun,saglıkla kucagına alırsın inşallah :)evet canım araştırdım, bağışıkmışım:) IgM düşük çıktı allaha şükür. IgM yüksek olursa zararlıymış hamilelikte
Amin canım, hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza :) bi an önce mart gelsin de göreyim diye bekliyorumaynen canım hadi gecmiş olsun,saglıkla kucagına alırsın inşallah :)
AMin canım,ultrasonlar hic bitmesin dimi,zamn gecmiyo sanki benimde 14 subat randevum zaman gecmiyo sanki:)Amin canım, hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza :) bi an önce mart gelsin de göreyim diye bekliyorum
Ayy canm benm bulantılar basladı,bulantıdan cok tiksinme hic istahım yok napıcam bilemedim,bunca zaman olmadıysa olmaz diyodum ama oluyomus:/ sen nasılsın nasıl gidiyoMerhaba kızlar nasıl gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?