Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

angelone estooree Kızlar selam, ben de iyi sayılırım sabahları kötü oluyorum hiç halim olmuyor bayılacak gibi oluyorum. Bişeyler yiyince düzeliyor . Biraz hafif hafif kasık ağrılarım devam ediyor . Bel ağrısı hafif azaldı. Benim her hafta kontrolüm var 3 aya kadar. Bir öncekinde düşük geçirdiğim icin doktor tedbiri elden bırakmayalım dedi. Bu arada kanama eger azsa sorun yok diye biliyorum o yuzden istersen sadece bilgi amaçlı doktoruna whats app dan yaz sosyalbilimci

Geçmiş olsun canım ihmal etme söyle doktoruna. Benim de akıntım var sarımtırak renk. Gerçi hamile olmadan önce de olurdu bende. Umursamadım ama ben de tedirgin olmaya başladım
Sarimtrak akıntı normal canim o mutlaka olur bi tehlike yok.korkmana gerek yok

Bende de oluyor sarımsı akıntı.. ben henuz 6.haftanın icindeyim. Eminmisiniz normal olduguna ?
Tabikide normal.hamilelik dışında hayatinizda hic mi sarimtrak veya beyaz akıntı gibi akintilar yasamadiniz?kirmizi kan görmediğiniz surece normal tabiki.hatta akıntı bol miktarda olur hamilelikte.gun içinde hareket ederseniz veya yürüyüş yaparsaniz akıntı daha da çoğalır.bu gayet normal bir durum kanama yasamadiginiz surece

Doktorumu aradım bida olursa gel dedi şuan bişey yok bakalım

Nasılsınız kızlar bu progestan benı mafettı işte resmen kafayo koyup uyumak zorunda kaldım ya

zaten evlenmeden önce de olan bişeydi bende hep vardı, o yüzden normal karşılıyorum. dediğin gibi kırmızı leke olmadığı sürece normal sanırım

kızlar doktorumun istediği tahlilleri yaptırmıştım sağlık ocağında, eşim bugün almış sonuçları anti toxoplazmaIgG yüksek çıktı bende. aile hekimi önceden bi hayvan besleyip bakteri kapmış mı diye sormuş, hamileliğe bi zararı olmaz demiş. böyle bir şey yaşayan var mı?

Aaa hayvanlar bize zararlı mı canım? Nolcak peki aşı filan mı olcaksın?

haklısın canm bendede normalde beyaz akıntım ama dısardan geldiğimde sarı oluyor kokulu yada yeşil yada kırmızı olmadıgı surece gayet normal

canm yüksek cıkması daha önce o hastalıgı gecirdiğini ve o hastalıga karsı bagısıklıgın oldugunu gösteriyor korkma kötü değil hatta iyi birşey,ama sen yinede hayvalardan uzak dur,birde dısarda salata türü seyler yememeye calıs

evet canım araştırdım, bağışıkmışım:) IgM düşük çıktı allaha şükür. IgM yüksek olursa zararlıymış hamilelikte

Amin canım, hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza :) bi an önce mart gelsin de göreyim diye bekliyorum
AMin canım,ultrasonlar hic bitmesin dimi,zamn gecmiyo sanki benimde 14 subat randevum zaman gecmiyo sanki:)

valla bi iyi bi kötü kızlar ya, mutfağa giresim yok, girsemde yaptığım yemekleri yiyesim yok tuhaf, bir de eylül anneleri forumundaki olumsuzlukları görünce moralim bozuldu, kontrole gidipte bebeğinin kalbinin durduğunu öğrenenler olmuş, üzüldüm,etkilendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…