Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Herkese mrb.
Heh aynı ben ne yiyeceğimi bilemiyorum yemey yapasım yok. Bir de şu vesveve .. Allaha emanet minnaklar. Düşünmemeye çalışıyorum elimden geldiğince . 14 şubata randevum

Herkese mrb.

Heh aynı ben ne yiyeceğimi bilemiyorum yemey yapasım yok. Bir de şu vesveve .. Allaha emanet minnaklar. Düşünmemeye çalışıyorum elimden geldiğince . 14 şubata randevum
Senin kaç haftalık .. ben de her kontrolden sonra inanılmaz endişeleniyorum bir dahaki kontrol yolunda olacakmı herşey diye bir de her hafta benim kontrolüm. Daha 6 haftalık.

Senin kaç haftalık .. ben de her kontrolden sonra inanılmaz endişeleniyorum bir dahaki kontrol yolunda olacakmı herşey diye bir de her hafta benim kontrolüm. Daha 6 haftalık.
7+4 haftadayız ama olumsuzlukları okumak,, düşünmek .. Çok yakın arkadaşımın 9 aylıkken bebeğini kaybetmesine şahit oldum Rabbim korusun. Yaşayacaksa minicikte olsa yaşatan O .

Ayy canm benm bulantılar basladı,bulantıdan cok tiksinme hic istahım yok napıcam bilemedim,bunca zaman olmadıysa olmaz diyodum ama oluyomus:/ sen nasılsın nasıl gidiyo
Al benden de o kadar yaptıgım yemekleri cogu zaman yiyemiyorum boşa gidiyo eşim yiyo anca o değil de sürekli bastırsın diye ekmek yemeye başladım hem sağlıksız besleniyorum hem de kilo alcam sen de mı öylesin kuzum?

Okuma öyle şeyleri canım bebeğin de hisseder :/ ben de yaptıgım yemekleri yiyemiyorum bide ceviz hiç agzıma süremiyorum onu yemesem bişey olur mu acaba ? Sütü de içemiyorum ama onu hadi yogurtla peynirle kapatıyorum

Herkese mrb.

Canım senle aynıyızz sat 19aralık mıydı senin de ?? Doktorun mu söyledi 7 haftalık oldugunu?

Kızlar cok su içemiyorum bulandırıyo
Ceviz agzıma süremiyorum bulandırıyo ilk zamanlarımda her gün yiyebiliyodum
Süt içemiyorum bulandırıyo onun yerine yogurt kefir vs tüketebiliyorum
Balık tavuk agzıma süremiyorum
Bazı pişirdiğim yemekleri yiyemiyorum
Onun dışında her türlü meyve yiyorum hamur işi yiyebiliyorum tuzlu şeyler
Siz neler yiyosunız anlatın bakalım??

Merhaba bende yemek yiyemiyorum.sürekli su içiyorum icim yaniyo.midemi bastirsin diye tursu ekmek yoyorum hep.yada zeytin ekmek.tuzlu seyler iyi geliyo

Sütü balığı düşünmek bile kötü hissettiriyor beni. Suyu çok içemezdim hala öyleyim günlük 1,1.5 max. Gebeliği öğrendiğimden beri kaygı endişe ama sanırım doğana kadar geçmiyormuş bu düşünceler

Peynir ekmeğe sardım bend ekuzum cok yemmeye calısıyorum ama özellikle aksamları hic yiyemiyorum meyve falan yiyebiliyorum işte,yani suan kandan besleniyorlar ama insan yinede korkuyo..

Kızlar ya birşey sorcam size yardımcı olun nolur,bugun yine kahveye yakın akıntım oldu ve 3 haftadır pazar günü olup geciyo gectgmiz pazartesi doktor baktı kanma alanı falan yok bide progestan basladı ama bugun yine oldu ve hep pazara denk geliyo anlamadım ya

Aynen kuzum onları aklıma bile getirmemeye calısıorum tiksiniyorum süt ve balıktan ama vicdanım da rahat değil her yediğimi yemediğimi düşünmeye başladım dedğin gibi doğurana kadar böyle galiba..

Kuzum sen bol bol dinlen içini ferah tut progestanı kullan aklına kötü bişey getirme doktora da görünmüşsün sonuçta

Kızlar Peki ilişki durumunuz nasıl? Biz öğrendiğimizden beri ilişki yaşamadık..hala yasak..
Bide doğumu nasıl istiyorsunuz?? Ben sezeryan

Biz de doktor ilişkinin sıkıntı oluşturmayacağını söyledi hatta bi tanıdığım ilişki olmazsa akıntı artıyor demişti. Onun dışında mide bulantım şimdilik yok çok şükür. Ama iştahım da yok sırf hamileliğimi bildiğim için faydalı şeyler yemeğe çalışıyorum süt yoğurt ceviz meyve. Ben normal doğum istiyorum ama tabi Allah hayırlısıyla nasip etsin. Bir de bu dönem okulda 30saat ders var çok yoruluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…