- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Meslektaşız :) kuzum kendini fazla yormamaya çalış ayakta kalmamaya çalış ben genelde oturuyorum sınıfta,.Biz de doktor ilişkinin sıkıntı oluşturmayacağını söyledi hatta bi tanıdığım ilişki olmazsa akıntı artıyor demişti. Onun dışında mide bulantım şimdilik yok çok şükür. Ama iştahım da yok sırf hamileliğimi bildiğim için faydalı şeyler yemeğe çalışıyorum süt yoğurt ceviz meyve. Ben normal doğum istiyorum ama tabi Allah hayırlısıyla nasip etsin. Bir de bu dönem okulda 30saat ders var çok yoruluyorum.
Canim sen kalp atışını duyduktan sonra mi martta çağırdı yoksa yakinlarda tekrar kontrole gittin mi ?Meslektaşız :) kuzum kendini fazla yormamaya çalış ayakta kalmamaya çalış ben genelde oturuyorum sınıfta,.
Keşke ben de senin yediklerini yiyebilsemkalbini duydunuz mu?
İnşallah sen de yavaş yavaş yersin her şey nasip bebekten bebeğe anneden anneye değişiyor. Sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimize. Kalbini duyduk çok şükür bu hafta bi kez daha gideceğiz sonra ayda bir geleceksiniz dedi doktor.Meslektaşız :) kuzum kendini fazla yormamaya çalış ayakta kalmamaya çalış ben genelde oturuyorum sınıfta,.
Bizde aynıyızz. Peki doktor mu yasakladı size canım? Günlerdir ben hep halsiz hep midemle uğraştığım için istesemde yanaşamadım. Eşim de korkusundanKızlar Peki ilişki durumunuz nasıl? Biz öğrendiğimizden beri ilişki yaşamadık..hala yasak..
Bide doğumu nasıl istiyorsunuz?? Ben sezeryan
Ben henüz döneme bile başlayamayanlardanım bakalım yarın nasıl geçecek. Allah kısmet ederse doğum zamanı bizler için ideal bir dönem. Peki okuduğunuz bir kitap var mı çocuk bakımı vs için? Kafa dağıtmk için iyi geliyor. Ben şermin yaşarın başlarım şimdi anneliğe kitabını okudum keyifliydiMeslektaşız :) kuzum kendini fazla yormamaya çalış ayakta kalmamaya çalış ben genelde oturuyorum sınıfta,.
Evet 6 hafta 1 gun demek :) yani. 6inci haftayi doldurmussun yedinci haftaya gun sayiyosun demek.Ya kızlar benim su +1 li falan hesaplarda kafam karısıyor , misal 6+1 demek 6.haftayı doldurmussun 7. Haftanın içinde misin demek ?
Amin kzuum inşallah,bize ilişki yasak degl ama ben korkuyorum dahaKuzum sen bol bol dinlen içini ferah tut progestanı kullan aklına kötü bişey getirme doktora da görünmüşsün sonuçta
Evet canım marta çagırdı kalbini de geçen pazartesi duydukCanim sen kalp atışını duyduktan sonra mi martta çağırdı yoksa yakinlarda tekrar kontrole gittin mi ?
İnşallah kuzum aminnİnşallah sen de yavaş yavaş yersin her şey nasip bebekten bebeğe anneden anneye değişiyor. Sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimize. Kalbini duyduk çok şükür bu hafta bi kez daha gideceğiz sonra ayda bir geleceksiniz dedi doktor.
Tekrar mi kanaman oldu o gunun haricinde canimİnşallah kuzum aminn
Sanırım artk beni de aylık çagırcak marta gel dediğine göre
Ama ben yarına gidicem bi damla kan geldi
Evet canım bize ilişkiyi doktor yasakladı ama eşim de korkudan yanaşmaz zatenBizde aynıyızz. Peki doktor mu yasakladı size canım? Günlerdir ben hep halsiz hep midemle uğraştığım için istesemde yanaşamadım. Eşim de korkusundanminik mucizem oo benim. Olmuyor dediğimiz anda gelince tedirgin oluyoruz herşeyden ama eşimi de özlemedim desem yalan olur o günleri görürsek ben normal istiyorum amaa kendime hiç güvenmiyorum da
Evet dün de toplu iğne ucu kadar gelmiş..Tekrar mi kanaman oldu o gunun haricinde canim
Peki belirtilerinde bi eksiklik oldu mu?hala bulantin var mi yada gogus hassasiyeti.birde karin agrisiEvet dün de toplu iğne ucu kadar gelmiş..
doktorum haftasonu yok oyüzden yarına kaldı :/
Ben henüz kitaba başlamadım bir iki ay geçsin de bakarm dedmBen henüz döneme bile başlayamayanlardanım bakalım yarın nasıl geçecek. Allah kısmet ederse doğum zamanı bizler için ideal bir dönem. Peki okuduğunuz bir kitap var mı çocuk bakımı vs için? Kafa dağıtmk için iyi geliyor. Ben şermin yaşarın başlarım şimdi anneliğe kitabını okudum keyifliydi
Bulantım akşamları var canım tiksinme de var yemeklerden..Peki belirtilerinde bi eksiklik oldu mu?hala bulantin var mi yada gogus hassasiyeti.birde karin agrisi
Tamam o zaman.Allahin izniyle birsey olmamistir progestan verecektir endiselenme ama mutlaka doktora gitBulantım akşamları var canım tiksinme de var yemeklerden..
Karın agrım yok
Göğüs hassasiyeti de var
Teşekkür ederim canımTamam o zaman.Allahin izniyle birsey olmamistir progestan verecektir endiselenme ama mutlaka doktora git
Haberdar et bizi emi rica ederim canimTeşekkür ederim canıminşallah dediğin gibi bişey yoktur
Yarın sabahtan gidicez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?