Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Meslektaşız :) kuzum kendini fazla yormamaya çalış ayakta kalmamaya çalış ben genelde oturuyorum sınıfta,.
Keşke ben de senin yediklerini yiyebilsem kalbini duydunuz mu?

Meslektaşız :) kuzum kendini fazla yormamaya çalış ayakta kalmamaya çalış ben genelde oturuyorum sınıfta,.
Canim sen kalp atışını duyduktan sonra mi martta çağırdı yoksa yakinlarda tekrar kontrole gittin mi ?

İnşallah sen de yavaş yavaş yersin her şey nasip bebekten bebeğe anneden anneye değişiyor. Sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimize. Kalbini duyduk çok şükür bu hafta bi kez daha gideceğiz sonra ayda bir geleceksiniz dedi doktor.

Kızlar Peki ilişki durumunuz nasıl? Biz öğrendiğimizden beri ilişki yaşamadık..hala yasak..
Bide doğumu nasıl istiyorsunuz?? Ben sezeryan
Bizde aynıyızz. Peki doktor mu yasakladı size canım? Günlerdir ben hep halsiz hep midemle uğraştığım için istesemde yanaşamadım. Eşim de korkusundan minik mucizem oo benim. Olmuyor dediğimiz anda gelince tedirgin oluyoruz herşeyden ama eşimi de özlemedim desem yalan olur o günleri görürsek ben normal istiyorum amaa kendime hiç güvenmiyorum da

Ben henüz döneme bile başlayamayanlardanım bakalım yarın nasıl geçecek. Allah kısmet ederse doğum zamanı bizler için ideal bir dönem. Peki okuduğunuz bir kitap var mı çocuk bakımı vs için? Kafa dağıtmk için iyi geliyor. Ben şermin yaşarın başlarım şimdi anneliğe kitabını okudum keyifliydi

Ya kızlar benim su +1 li falan hesaplarda kafam karısıyor , misal 6+1 demek 6.haftayı doldurmussun 7. Haftanın içinde misin demek ?

Ya kızlar benim su +1 li falan hesaplarda kafam karısıyor , misal 6+1 demek 6.haftayı doldurmussun 7. Haftanın içinde misin demek ?
Evet 6 hafta 1 gun demek :) yani. 6inci haftayi doldurmussun yedinci haftaya gun sayiyosun demek.

Galiba ben de tam anlamadim sosyalbilimci ogretmen o gelince cevaplar en dogrusunu

Son düzenleme:
İnşallah kuzum aminn
Sanırım artk beni de aylık çagırcak marta gel dediğine göre
Ama ben yarına gidicem bi damla kan geldi

Evet canım bize ilişkiyi doktor yasakladı ama eşim de korkudan yanaşmaz zaten
Ben de eşimi çok özlüyorum ya rahatça yaşadıgımız günler aklıma geliyo :) ama herşey bebeklerimiz için napalım..
Benim akşamları mide bulantım artıyo akşamları yemek yiyemiyorum tost ya da peynir ekmek..sen de mi aynı durumdasın,?

Ben henüz kitaba başlamadım bir iki ay geçsin de bakarm dedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…