- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Bence de sıkıntı yoktur canım . İğne ucu kadar diyosun o bişey değil. İçini ferah tut , yarın haber bekliyoruz ben de salı gidicem tekrar.. benim her hafta biliyosun kontrolEvet dün de toplu iğne ucu kadar gelmiş..
doktorum haftasonu yok oyüzden yarına kaldı :/
Benim de öyle canim ilk kontrolde kalp atışı duydum doktor beni 11.haftada gel ikili test yapalım dedi ben de başka doktora randevu aldım yarin için bir göreyim istiyorum :) çok dua et canimEvet canım marta çagırdı kalbini de geçen pazartesi duyduk
Ama ben tekrar gidicem bi damla kan geldi
Öyle düşünme ben de kendimi 7 haftalık sanırken meğer 5 haftalıkmısım , şimdi 6. Haftayı doldurdum . Geç döllenme olmuştur , onemli olan geriden gelmesi değil , herşeyin yolunda gitmesi cnm . Başlangıcta bu tarz karısıklıklar olabiliyor.Doktordan geldim cok moralim bozuk.6+1 olmasi gerekirken kese 5+3 çikti.kan verdim ogleden sonra alicam.kese beden kuçük ciktiki sanirim bir sorun var
Aynen kuzum bu sabah gittik bişey yokmuş bizim yaramaz hem daha da büyümüş hem kalbini tekrar duyduk nasıl da büyümüş bir haftada ya şaştım kaldımBence de sıkıntı yoktur canım . İğne ucu kadar diyosun o bişey değil. İçini ferah tut , yarın haber bekliyoruz ben de salı gidicem tekrar.. benim her hafta biliyosun kontrol
Canım bozma moraliniDoktordan geldim cok moralim bozuk.6+1 olmasi gerekirken kese 5+3 çikti.kan verdim ogleden sonra alicam.kese beden kuçük ciktiki sanirim bir sorun var
Canımm naptın :)Benim de öyle canim ilk kontrolde kalp atışı duydum doktor beni 11.haftada gel ikili test yapalım dedi ben de başka doktora randevu aldım yarin için bir göreyim istiyorum :) çok dua et canim
Çok sevindim canımm :) demekki bunlar normal şeylerAynen kuzum bu sabah gittik bişey yokmuş bizim yaramaz hem daha da büyümüş hem kalbini tekrar duyduk nasıl da büyümüş bir haftada ya şaştım kaldımdüşük tehlikem yokmuş yani kızlar çok şükür
Masallah diyelim nazar degmesin hakikaten 1 haftada buyumus mu fasulye den armuta mi donusmus yoksa canim :))Aynen kuzum bu sabah gittik bişey yokmuş bizim yaramaz hem daha da büyümüş hem kalbini tekrar duyduk nasıl da büyümüş bir haftada ya şaştım kaldımdüşük tehlikem yokmuş yani kızlar çok şükür
Masallah diyelim nazar degmesin hakikaten 1 haftada buyumus mu fasulye den armuta mi donusmus yoksa canim :))Aynen kuzum bu sabah gittik bişey yokmuş bizim yaramaz hem daha da büyümüş hem kalbini tekrar duyduk nasıl da büyümüş bir haftada ya şaştım kaldımdüşük tehlikem yokmuş yani kızlar çok şükür
Evett şekillenmiş şekil almış baya biMasallah diyelim nazar degmesin hakikaten 1 haftada buyumus mu fasulye den armuta mi donusmus yoksa canim :))
Masallah ya cok tatliiiiii :))) kac haftalik oldun suanEvett şekillenmiş şekil almış baya bi
Ay fotoğraf ini atsanizda baksakEvett şekillenmiş şekil almış baya bi
hadi gözünaydın canım, demek ki senin bu dönemde olan normal kabul edilen kanama. düşükle bi ilgisi yok çok şükür. bazen bu haftalarda kanama görülebiliyomuş hafif şekilde okumuştum bi yerde. insan nasıl tedirgin oluyor, 2 kişilk yaşıyoruz :)Aynen kuzum bu sabah gittik bişey yokmuş bizim yaramaz hem daha da büyümüş hem kalbini tekrar duyduk nasıl da büyümüş bir haftada ya şaştım kaldımdüşük tehlikem yokmuş yani kızlar çok şükür
Her şey yolunda canim :) gördüm bebek seklini almıştı haftasiyla uyumlu çıktı çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin.Canımm naptın :)
Kac haftaliksin canim?baya buyuyor mu 1 hafta icinde? Boyutu ne kadar oluyo tahminenHer şey yolunda canim :) gördüm bebek seklini almıştı haftasiyla uyumlu çıktı çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Benim 8+6 canim ben iki hafta sonra gittim baya büyümüştü :) sen kaç haftaliksinKac haftaliksin canim?baya buyuyor mu 1 hafta icinde? Boyutu ne kadar oluyo tahminen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?