Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Evet canım marta çagırdı kalbini de geçen pazartesi duyduk
Ama ben tekrar gidicem bi damla kan geldi
Benim de öyle canim ilk kontrolde kalp atışı duydum doktor beni 11.haftada gel ikili test yapalım dedi ben de başka doktora randevu aldım yarin için bir göreyim istiyorum :) çok dua et canim

Doktordan geldim cok moralim bozuk.6+1 olmasi gerekirken kese 5+3 çikti.kan verdim ogleden sonra alicam.kese beden kuçük ciktiki sanirim bir sorun var

Doktordan geldim cok moralim bozuk.6+1 olmasi gerekirken kese 5+3 çikti.kan verdim ogleden sonra alicam.kese beden kuçük ciktiki sanirim bir sorun var
Öyle düşünme ben de kendimi 7 haftalık sanırken meğer 5 haftalıkmısım , şimdi 6. Haftayı doldurdum . Geç döllenme olmuştur , onemli olan geriden gelmesi değil , herşeyin yolunda gitmesi cnm . Başlangıcta bu tarz karısıklıklar olabiliyor.

Bence de sıkıntı yoktur canım . İğne ucu kadar diyosun o bişey değil. İçini ferah tut , yarın haber bekliyoruz ben de salı gidicem tekrar.. benim her hafta biliyosun kontrol
Aynen kuzum bu sabah gittik bişey yokmuş bizim yaramaz hem daha da büyümüş hem kalbini tekrar duyduk nasıl da büyümüş bir haftada ya şaştım kaldım düşük tehlikem yokmuş yani kızlar çok şükür

Çok sevindim canımm :) demekki bunlar normal şeyler benim de kontrol yarın . Bugün çok fenayım ya ayakta duramıyorum resmen okadar halsizim ki tansiyonum dusuyor , midemden ağzıma su geliyor falan ..

Masallah diyelim nazar degmesin hakikaten 1 haftada buyumus mu fasulye den armuta mi donusmus yoksa canim :))

Masallah diyelim nazar degmesin hakikaten 1 haftada buyumus mu fasulye den armuta mi donusmus yoksa canim :))

hadi gözünaydın canım, demek ki senin bu dönemde olan normal kabul edilen kanama. düşükle bi ilgisi yok çok şükür. bazen bu haftalarda kanama görülebiliyomuş hafif şekilde okumuştum bi yerde. insan nasıl tedirgin oluyor, 2 kişilk yaşıyoruz :)

Merhaba sevgili anne adayları sizlere birşey danışmak istiyorum, bende bebek istiyorum Allâh ın izniyle bu ay yumurtalamam 2 şubatta ve lekelenme oldu eşimle değerlendirdik bu günleri 7 şubatta ise sabah akıntı ile birlikte iki damla kadar kan geldi öğleden sonra kahverengi oldu akşam da sadece bir çay kaşığı kadar kan geldi bu yerleşme olabilir mi yoksa benim ovulasyon hala devam mı ediyordu sizce nedir bu durum yardımcı olursanız sevinitüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…