- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Benim bi kaybim var canim.maalesef kalp atisi duyulamamisti ve kurtaj olmustum.1 seneyi gecti.birdaha hamile kalirsam coraspin kullancam.bende merak ediyorum sizin kadar seviniyorum inan.suan icin beklemedeyizBenim 8+6 canim ben iki hafta sonra gittim baya büyümüştü :) sen kaç haftaliksin
Benim de ayni canim . kese büyümüyordu bos gebelik şüphesi oldu sonra ultrason uzmanı baktı bebeği gördü ama kalp atışı yoktu sonra beklemedeyken kanama başladı ve kürtaj oldum . benim de üstünden 5ay geçtikten sonra oldu. Rabbim sana da ttezz zamanda hayirli evlatlar nasip etsin inşallahBenim bi kaybim var canim.maalesef kalp atisi duyulamamisti ve kurtaj olmustum.1 seneyi gecti.birdaha hamile kalirsam coraspin kullancam.bende merak ediyorum sizin kadar seviniyorum inan.suan icin beklemedeyiz
Amiiinn canim benim cok sagol.doktor sana tedbir amacli coraspin baslatmadi mi pekiBenim de ayni canim . kese büyümüyordu bos gebelik şüphesi oldu sonra ultrason uzmanı baktı bebeği gördü ama kalp atışı yoktu sonra beklemedeyken kanama başladı ve kürtaj oldum . benim de üstünden 5ay geçtikten sonra oldu. Rabbim sana da ttezz zamanda hayirli evlatlar nasip etsin inşallah
Yok canim başlamadıAmiiinn canim benim cok sagol.doktor sana tedbir amacli coraspin baslatmadi mi peki
Insallah sende sag salim kucagina alirsin canim benim.bide ultrason fotosu aatsaniz ne iyi olurdu:))Yok canim
Yok canim başlamadı
Aynısını ben de yaşadım cnm bundan 7 ay önce .. suan 6 haftalık hamileyim gecen hafta kalp atısını duyduk. Bana da başlatmadı herhangi bir ilaç. Folik asit omega 3 falan içeren Efa-mom diye bir vitamin var onu kullanıyorum sadece onu verdi. Bir de tiroid icin sabahları eutrox kullanıyorum ben . Yarın kontrolüm var dua edin bana da .. bir önceki durumdan ötürü bu seferkinde 3 aya kadar her hafta kontrole gidicekmişim.Amiiinn canim benim cok sagol.doktor sana tedbir amacli coraspin baslatmadi mi peki
Insallah kazasiz belasiz saglikli bi sekilde kucagina alirsin canim benim tabikide dua ederim.senin de bir dusugun vardi diymi?kac haftalik oldun suanAynısını ben de yaşadım cnm bundan 7 ay önce .. suan 6 haftalık hamileyim gecen hafta kalp atısını duyduk. Bana da başlatmadı herhangi bir ilaç. Folik asit omega 3 falan içeren Efa-mom diye bir vitamin var onu kullanıyorum sadece onu verdi. Bir de tiroid icin sabahları eutrox kullanıyorum ben . Yarın kontrolüm var dua edin bana da .. bir önceki durumdan ötürü bu seferkinde 3 aya kadar her hafta kontrole gidicekmişim.
Aynen canım . 6 hafta doldu bugün .Insallah kazasiz belasiz saglikli bi sekilde kucagina alirsin canim benim tabikide dua ederim.senin de bir dusugun vardi diymi?kac haftalik oldun suan
Hadi hayirlisi.beslenme durumlariniz nasil? Insanin cani hicbisey istemiyo dimi hamileykenAynen canım . 6 hafta doldu bugün .
Evet ama özellikle kendin yapmak istemiyosunHadi hayirlisi.beslenme durumlariniz nasil? Insanin cani hicbisey istemiyo dimi hamileyken
Benim annem en kucuk kardesime hamileyken ilk 4 ay agzina lokma koymadi bulantidan.sadece aksamlari meyve yerdi.portakalla bitirdi butun hamileligini.gunde 1 ogun yemek yerdi.kurban oldugum rabbim yavrularimizin nasibi varsa bisey yesende gelir yemesende.abur cubur yesende saglikli olur yemesende.o yuzden cok kasmayin kendinizi.beslenmenize dikkat edin ama,aman ben cocugumu besleyemedim diye stres yapmayin.ha bide salam sucuk gibi cig et zaten yenmemesi lazim biliyorsunuz.onun haricinde istediginizi yiyebilirsiniz.ben gecen hamileligimde sabahlari kahvaltidan tiksinip her sabah elmaya vururdum kendimi.yenmiyor cunku o yuzden anliyorum siziEvet ama özellikle kendin yapmak istemiyosunyaparken kokudan tiksinebiliyosun ve bazen canın sadece abur cubur şeyler çekiyor :) mesela kek pasta börek hiç de yararlı değil ama hep onları yiyesim geliyor :)
Doğru söylüyosun canım insanın nasibinde ne varsa o .. Allah’ım korusun bu ufacık bebişleri. Sen ne zaman düşünüyorsun bir dahakini? Ben de en az 1 sene beklerim diyordum ama bir anda süpriz yaptı :))Benim annem en kucuk kardesime hamileyken ilk 4 ay agzina lokma koymadi bulantidan.sadece aksamlari meyve yerdi.portakalla bitirdi butun hamileligini.gunde 1 ogun yemek yerdi.kurban oldugum rabbim yavrularimizin nasibi varsa bisey yesende gelir yemesende.abur cubur yesende saglikli olur yemesende.o yuzden cok kasmayin kendinizi.beslenmenize dikkat edin ama,aman ben cocugumu besleyemedim diye stres yapmayin.ha bide salam sucuk gibi cig et zaten yenmemesi lazim biliyorsunuz.onun haricinde istediginizi yiyebilirsiniz.ben gecen hamileligimde sabahlari kahvaltidan tiksinip her sabah elmaya vururdum kendimi.yenmiyor cunku o yuzden anliyorum sizi
Nasip kismet canim korunmuyoruz bekleme asamasindayiz.hayirlisi ne ise o olsun.demekki sizler icin hayirli zaman bu zamanlarmis ki bebisleriniz surpriz yapmis ne guzel :)))Doğru söylüyosun canım insanın nasibinde ne varsa o .. Allah’ım korusun bu ufacık bebişleri. Sen ne zaman düşünüyorsun bir dahakini? Ben de en az 1 sene beklerim diyordum ama bir anda süpriz yaptı :))
Darısı başına bir an evvel inşallahNasip kismet canim korunmuyoruz bekleme asamasindayiz.hayirlisi ne ise o olsun.demekki sizler icin hayirli zaman bu zamanlarmis ki bebisleriniz surpriz yapmis ne guzel :)))
Canım bizimki 7 haftası dolmuş 8.haftaya girmiş doktorum dediNasip kismet canim korunmuyoruz bekleme asamasindayiz.hayirlisi ne ise o olsun.demekki sizler icin hayirli zaman bu zamanlarmis ki bebisleriniz surpriz yapmis ne guzel :)))
Darısı başına bir an evvel inşallahzaten çok kasmamak lazım olsun diye.. rahat bıraktığın an geliyor sanki :)
cok sagolun kizlar Allah razi olsun cansiniz valla :) ❤❤Canım bizimki 7 haftası dolmuş 8.haftaya girmiş doktorum dedi
Darısı sana tüm isteyenlere inşallah:)
Moralini yüksek tut kendini bebeğe odaklama yeterli
Aynı bende öyleyim hep abur cubur yemek istiyorum hiç sağlıklı beslenemiuorum ki ben Hamile kalmadan önce asla yararsız yiyecekler yemezdim hep sağlıklı beslenirdim şimdi tam tersi oldumEvet ama özellikle kendin yapmak istemiyosunyaparken kokudan tiksinebiliyosun ve bazen canın sadece abur cubur şeyler çekiyor :) mesela kek pasta börek hiç de yararlı değil ama hep onları yiyesim geliyor :)
Ben börek falan çok severdm daha önce de ama şimdi yararlı olan seyleri cnm istemiyor iyiceAynı bende öyleyim hep abur cubur yemek istiyorum hiç sağlıklı beslenemiuorum ki ben Hamile kalmadan önce asla yararsız yiyecekler yemezdim hep sağlıklı beslenirdim şimdi tam tersi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?