Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Benim 8+6 canim ben iki hafta sonra gittim baya büyümüştü :) sen kaç haftaliksin
Benim bi kaybim var canim.maalesef kalp atisi duyulamamisti ve kurtaj olmustum.1 seneyi gecti.birdaha hamile kalirsam coraspin kullancam.bende merak ediyorum sizin kadar seviniyorum inan.suan icin beklemedeyiz

Benim bi kaybim var canim.maalesef kalp atisi duyulamamisti ve kurtaj olmustum.1 seneyi gecti.birdaha hamile kalirsam coraspin kullancam.bende merak ediyorum sizin kadar seviniyorum inan.suan icin beklemedeyiz
Benim de ayni canim . kese büyümüyordu bos gebelik şüphesi oldu sonra ultrason uzmanı baktı bebeği gördü ama kalp atışı yoktu sonra beklemedeyken kanama başladı ve kürtaj oldum . benim de üstünden 5ay geçtikten sonra oldu. Rabbim sana da ttezz zamanda hayirli evlatlar nasip etsin inşallah

Amiiinn canim benim cok sagol.doktor sana tedbir amacli coraspin baslatmadi mi peki

Amiiinn canim benim cok sagol.doktor sana tedbir amacli coraspin baslatmadi mi peki
Aynısını ben de yaşadım cnm bundan 7 ay önce .. suan 6 haftalık hamileyim gecen hafta kalp atısını duyduk. Bana da başlatmadı herhangi bir ilaç. Folik asit omega 3 falan içeren Efa-mom diye bir vitamin var onu kullanıyorum sadece onu verdi. Bir de tiroid icin sabahları eutrox kullanıyorum ben . Yarın kontrolüm var dua edin bana da .. bir önceki durumdan ötürü bu seferkinde 3 aya kadar her hafta kontrole gidicekmişim.

Insallah kazasiz belasiz saglikli bi sekilde kucagina alirsin canim benim tabikide dua ederim.senin de bir dusugun vardi diymi?kac haftalik oldun suan

Hadi hayirlisi.beslenme durumlariniz nasil? Insanin cani hicbisey istemiyo dimi hamileyken
Evet ama özellikle kendin yapmak istemiyosun yaparken kokudan tiksinebiliyosun ve bazen canın sadece abur cubur şeyler çekiyor :) mesela kek pasta börek hiç de yararlı değil ama hep onları yiyesim geliyor :)

Evet ama özellikle kendin yapmak istemiyosun yaparken kokudan tiksinebiliyosun ve bazen canın sadece abur cubur şeyler çekiyor :) mesela kek pasta börek hiç de yararlı değil ama hep onları yiyesim geliyor :)
Benim annem en kucuk kardesime hamileyken ilk 4 ay agzina lokma koymadi bulantidan.sadece aksamlari meyve yerdi.portakalla bitirdi butun hamileligini.gunde 1 ogun yemek yerdi.kurban oldugum rabbim yavrularimizin nasibi varsa bisey yesende gelir yemesende.abur cubur yesende saglikli olur yemesende.o yuzden cok kasmayin kendinizi.beslenmenize dikkat edin ama,aman ben cocugumu besleyemedim diye stres yapmayin.ha bide salam sucuk gibi cig et zaten yenmemesi lazim biliyorsunuz.onun haricinde istediginizi yiyebilirsiniz.ben gecen hamileligimde sabahlari kahvaltidan tiksinip her sabah elmaya vururdum kendimi.yenmiyor cunku o yuzden anliyorum sizi

Doğru söylüyosun canım insanın nasibinde ne varsa o .. Allah’ım korusun bu ufacık bebişleri. Sen ne zaman düşünüyorsun bir dahakini? Ben de en az 1 sene beklerim diyordum ama bir anda süpriz yaptı :))

Doğru söylüyosun canım insanın nasibinde ne varsa o .. Allah’ım korusun bu ufacık bebişleri. Sen ne zaman düşünüyorsun bir dahakini? Ben de en az 1 sene beklerim diyordum ama bir anda süpriz yaptı :))
Nasip kismet canim korunmuyoruz bekleme asamasindayiz.hayirlisi ne ise o olsun.demekki sizler icin hayirli zaman bu zamanlarmis ki bebisleriniz surpriz yapmis ne guzel :)))

Nasip kismet canim korunmuyoruz bekleme asamasindayiz.hayirlisi ne ise o olsun.demekki sizler icin hayirli zaman bu zamanlarmis ki bebisleriniz surpriz yapmis ne guzel :)))
Darısı başına bir an evvel inşallah zaten çok kasmamak lazım olsun diye.. rahat bıraktığın an geliyor sanki :)

Canım bizimki 7 haftası dolmuş 8.haftaya girmiş doktorum dedi
Darısı sana tüm isteyenlere inşallah:)
Moralini yüksek tut kendini bebeğe odaklama yeterli

Bak ben klomen içtim bir ay, olmadı
Aşılama yaptırdım , olmadı
Her ay sık ilişki yaşayıp bekliyodum yatıyodm kalkmıyodum vs
Ama aralıkta aşılama tutmadı diye bebek fikrini kafamdan attm artı az ilişki oldu
Rabbimin işi işte kısmeti bu zamanıymış:)

Darısı başına bir an evvel inşallah zaten çok kasmamak lazım olsun diye.. rahat bıraktığın an geliyor sanki :)

Canım bizimki 7 haftası dolmuş 8.haftaya girmiş doktorum dedi
Darısı sana tüm isteyenlere inşallah:)
Moralini yüksek tut kendini bebeğe odaklama yeterli
cok sagolun kizlar Allah razi olsun cansiniz valla :) ❤❤

Aynı bende öyleyim hep abur cubur yemek istiyorum hiç sağlıklı beslenemiuorum ki ben Hamile kalmadan önce asla yararsız yiyecekler yemezdim hep sağlıklı beslenirdim şimdi tam tersi oldum

Aynı bende öyleyim hep abur cubur yemek istiyorum hiç sağlıklı beslenemiuorum ki ben Hamile kalmadan önce asla yararsız yiyecekler yemezdim hep sağlıklı beslenirdim şimdi tam tersi oldum
Ben börek falan çok severdm daha önce de ama şimdi yararlı olan seyleri cnm istemiyor iyice bir de bu ara cok halsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…