Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Herkese selamlar Bebişleriniz hayırlı olsun benimde sat 6 aralık ama bir hafta geriden geliyoruz geç döllenmeden dolayi

kızlar nasılsınız?biz bugun 8+0 olduk cok sukur,yarın kontrol var.bu ara bir cinsiyet merakım basladı tabi en önceliğim saglıklı olması.sizin kontroller nasıl gecti ?

kızlar nasılsınız?biz bugun 8+0 olduk cok sukur,yarın kontrol var.bu ara bir cinsiyet merakım basladı tabi en önceliğim saglıklı olması.sizin kontroller nasıl gecti ?
Benim kontrolüm akşam canım , ben de merakla bekliyorum 7.haftaya yeni girdik sanırım. Her kontrole gidişimde korkuyorum . Senin nasıl belirtiler halin falan ?

Benim kontrolüm akşam canım , ben de merakla bekliyorum 7.haftaya yeni girdik sanırım. Her kontrole gidişimde korkuyorum . Senin nasıl belirtiler halin falan ?
bende telaş halindeym canm biran önce yarın olsun istiyorum,valla canm ben bikaç gün önceye kadar cok iyiydim ama bikaç gündür mide ekşimelerim tiksinme bulantılar falan basladı bide sürekli uyku halindeyim,senin nasıl belirtiler,kalp atısını duydunmu?

Gecen hafta duyduk cnm ama beni alttan muayene ediyor hala .. bir de daha once dusuk geçirdiğim icin her hafta kontrole çağırıyor.
Benim de midem ekşiyor , bazı yiyeceklerden tiksiniyorum, halsizlik oluyor bazen de tansiyonum düşüyor mide bulantısı nadiren oluyor ama kusmadım şimdilik

cok sukur bende kusmadım daha ama kendme nazar degdrdm herkese cok iyiym diye diye,Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin canm iyi olsunda alttan bakmanın bi zararı yok,benmde elimde olsa bende her hafta gidecem görmek icin merakla bekliyorum her kontrolü.

Amin cnm hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah onların bebeklerini de görelim hatta :)) her hafta görmek iyi ama giderken stres oluyorum Allahım inşallah iyidir diye diye gidiyorum .

Amin cnm hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah onların bebeklerini de görelim hatta :)) her hafta görmek iyi ama giderken stres oluyorum Allahım inşallah iyidir diye diye gidiyorum .
inşallah canım,sen içini ferah tut stres yapma hiç Allah büyük saglıkla kucaklarımıza alırız inşallah :)

slm cnm 8+6 yım ben de :) benim kontrole daha çok var 3 mart, sabırsızlıkla bekliyorum :) bulantılar rahat vermiyor

slm cnm 8+6 yım ben de :) benim kontrole daha çok var 3 mart, sabırsızlıkla bekliyorum :) bulantılar rahat vermiyor
bu zamanlar nası gecicek acaba :) ben daha yarınkine gitmeden bir sonrakini nasıl bekleyecegmi düşünüyorum :)
bulantılar cok fena ya ilk zamanlar günde 3 litre su iciyordum simdi bulantıdan su bile içemiyorum ya

bu zamanlar nası gecicek acaba :) ben daha yarınkine gitmeden bir sonrakini nasıl bekleyecegmi düşünüyorum :)
bulantılar cok fena ya ilk zamanlar günde 3 litre su iciyordum simdi bulantıdan su bile içemiyorum ya
aynen öyle ben de su içemiyorum, korkuyorum az mı içiyorum diye su gibi geçsin zaman

Kizlar doktorlar bu kontrol gunlerini nasil belirliyorlar?mesela 6 haftalikken kalp atisini duymaya gittiginizde,birdaha kacinci hafta cagiriyorlar kontrole?

Kizlar doktorlar bu kontrol gunlerini nasil belirliyorlar?mesela 6 haftalikken kalp atisini duymaya gittiginizde,birdaha kacinci hafta cagiriyorlar kontrole?
canım benim son adet tarihi 13 aralıktı 15 ocakta hamile olduğumu öğrendim, 17sinde doktora gittim kese gözükmemişti 1 hafta sonra gittiğimde kese göründü ama embriyo gözükmemişti, 4 gün sonra gittim doktora ultrasona girdim hem bebeğimi hem kalp atışını gördüm, 6+3 tü ve 1 ay sonraya verdi randevu. 3 martta gideceğim. ilk gebelikse ve daha önce düşük olmamışsa, sıkıntılı değilse kalp atışını gördükten sonra 1 ay sonrasına veriyorlar randevu sanırım

Hmmm tamam o zmaan canim sagol bilgilendirdigin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…