- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Amin canm saglıkla inşallah.aynen öyle ben de su içemiyorum, korkuyorum az mı içiyorum diyesu gibi geçsin zaman
Cok agır tasımamaya gayret et canm dikkat etmekte fayda var ama ufak tefek tasıyabilirsn tabiKizlaar hamilelikte alisveris torbasi tasiyan var mi?mesela portakal elma poseti falan.dusuge neden olur mubunlar?
Ufak tefek neler olabilir mesela?1 kiloluk portakali tasimak riskli midirCok agır tasımamaya gayret et canm dikkat etmekte fayda var ama ufak tefek tasıyabilirsn tabi
Yani tabi o senin hamilelik riskinlede alakalı canm normal ve saglklı bir gebelikse ve ters bir hareket yapmazsan sorun olmaz ben neler tasıdım neler.Ufak tefek neler olabilir mesela?1 kiloluk portakali tasimak riskli midir
Hayırlı olsun canm cok sevindim:) darısı yarın benimde basıma inşallah:)Kızlar çok şükür kontrolüm iyi geçti :) karından olduk sonunda muayene ve büyümüş minik. 0.96 cm çıktı . Yani 7 haftalık görünüyormus . Bir daha 2 hafta sonra 26 şubat ta gidicem kontrole .
İnşallah canımmm :) haber ver sen deHayırlı olsun canm cok sevindim:) darısı yarın benimde basıma inşallah:)
mam canım:)İnşallah canımmm :) haber ver sen de
Hadi gözün aydın canımKızlar çok şükür kontrolüm iyi geçti :) karından olduk sonunda muayene ve büyümüş minik. 0.96 cm çıktı . Yani 7 haftalık görünüyormus . Bir daha 2 hafta sonra 26 şubat ta gidicem kontrole .
Amin inşallah.. bu arada günlerimiz çok yakınmışMerak etme herkeste böyle endişeler olabiliyor Rabbim inşallah sag salim kucağımıza almayı nasip eder
Aynen ben bir hafta geriden geliyorum gec döllenmeden dolayıAmin inşallah.. bu arada günlerimiz çok yakınmış
Allahın izniyle bişey olmaz canım inşallahMerhaba arkadaşlar!! Bende aralıkta hamile kaldım üstelik tüp bebek için gidecektik ama süpriz bir şekilde hamile kaldığımı öğrendim!! SAT 8 aralık.. bendeşöyle bir durum var sürekli bebeğime birşey olacak korkusu yaşıyorum.. çok şükür bulantı kusma vs. Çok olmadı.. bu endişe sizde de varmı ne olur yardımcı olun nasıl atlatcam bunu bilmiyorum
o korku bende de var sürekli, kendime zehir ettiğimi düşünüyorum artık, rahat olmak lazım, internette çok dolaşıp kafa kurcalamamak lazım, herkesin her şeye söyleyeceği bir lafı oluyor, olumsuz yorumlar kafa karıştırıyor. uzak durup doktor kontrollerini aksatmayıp sabırla beklemek en güzeli olacak canım :)Merhaba arkadaşlar!! Bende aralıkta hamile kaldım üstelik tüp bebek için gidecektik ama süpriz bir şekilde hamile kaldığımı öğrendim!! SAT 8 aralık.. bendeşöyle bir durum var sürekli bebeğime birşey olacak korkusu yaşıyorum.. çok şükür bulantı kusma vs. Çok olmadı.. bu endişe sizde de varmı ne olur yardımcı olun nasıl atlatcam bunu bilmiyorum
Çok şükür bulantım yok ilk çocugumdada olmamıştı rahat bir hamilelik geçiriyorum şimdilikBen de hiç yemek yapamıyorum kızlar ya .. midem kalkıyor resmen. Siz ne yiyorsunuz yapabiliyormusunuz yemek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?