Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Kizlaar hamilelikte alisveris torbasi tasiyan var mi?mesela portakal elma poseti falan.dusuge neden olur mubunlar?

Ufak tefek neler olabilir mesela?1 kiloluk portakali tasimak riskli midir
Yani tabi o senin hamilelik riskinlede alakalı canm normal ve saglklı bir gebelikse ve ters bir hareket yapmazsan sorun olmaz ben neler tasıdım neler.
Agır kaldırmak sıkıntı mesela yerden alıp tasımak gbi onlara dikkat et,ama eger riskliyse hic tasıma

Kızlar çok şükür kontrolüm iyi geçti :) karından olduk sonunda muayene ve büyümüş minik. 0.96 cm çıktı . Yani 7 haftalık görünüyormus . Bir daha 2 hafta sonra 26 şubat ta gidicem kontrole .

Kızlar çok şükür kontrolüm iyi geçti :) karından olduk sonunda muayene ve büyümüş minik. 0.96 cm çıktı . Yani 7 haftalık görünüyormus . Bir daha 2 hafta sonra 26 şubat ta gidicem kontrole .
Hayırlı olsun canm cok sevindim:) darısı yarın benimde basıma inşallah:)

Kızlar herkese mrb ben 9+1 haftalık hamileyim bugün Dr kontrolü vardı rahimde 9mm açılma var kesin istirahat dedi sizler böyle birşey yasadiniz mi

Nasılsınız tatlı anneler benın bugun mıde bulantılarım arttı her sanıye az da olsa bulantım tıksınmem var bısey yemek ıstemıyorum ya nabıcaz bılmıyorum

Merhaba arkadaşlar!! Bende aralıkta hamile kaldım üstelik tüp bebek için gidecektik ama süpriz bir şekilde hamile kaldığımı öğrendim!! SAT 8 aralık.. bendeşöyle bir durum var sürekli bebeğime birşey olacak korkusu yaşıyorum.. çok şükür bulantı kusma vs. Çok olmadı.. bu endişe sizde de varmı ne olur yardımcı olun nasıl atlatcam bunu bilmiyorum

Son düzenleme:
Merak etme herkeste böyle endişeler olabiliyor Rabbim inşallah sag salim kucağımıza almayı nasip eder

Allahın izniyle bişey olmaz canım inşallah

o korku bende de var sürekli, kendime zehir ettiğimi düşünüyorum artık, rahat olmak lazım, internette çok dolaşıp kafa kurcalamamak lazım, herkesin her şeye söyleyeceği bir lafı oluyor, olumsuz yorumlar kafa karıştırıyor. uzak durup doktor kontrollerini aksatmayıp sabırla beklemek en güzeli olacak canım :)

Ben de hiç yemek yapamıyorum kızlar ya .. midem kalkıyor resmen. Siz ne yiyorsunuz yapabiliyormusunuz yemek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…