Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

kızlar bende kontrolden geldim şimdi bizimki 4 gün geriden geliyormus ama bikaç haftaya toparlar dedi doktor hersey yolunda çok şükür ama 1 ay sonraya randevu verdi zaman nasıl gececek bilmiyorum

kızlar bende kontrolden geldim şimdi bizimki 4 gün geriden geliyormus ama bikaç haftaya toparlar dedi doktor hersey yolunda çok şükür ama 1 ay sonraya randevu verdi zaman nasıl gececek bilmiyorum
Kaç haftalık yani canım ? 4 günden ne olucak benim bir hafta belki biraz daha fazla geriden geliyor geç döllenmeden dolayı :) sonradan toparlıyorlar dert etme

Ahh shh sorma cnm, zaman geçmek bilmiyor, beni de 1 ay sonraya çağırdı, 2 hafta önce gitmişim takvime baktım sanki aylar geçmiş gibi, daha da bekliycem geriden gelmeyi sıkıntı yapma çok fark yok o zamanla yetişiyor sata :) sağlıkla büyüsün

Kaç haftalık yani canım ? 4 günden ne olucak benim bir hafta belki biraz daha fazla geriden geliyor geç döllenmeden dolayı :) sonradan toparlıyorlar dert etme
canm aslında ben yum agrısı yasadgm icin günden eminim ilk gittiğimden günüyle uyumluydu sonraki haftalarda tekrar düzelecegni düsünüyorum bende :/ 7+3 görünüyor

inşallah canm hepimizin bebekleri sağlıkla gelsinler,zaman nasıl gececek diyorum ama yeni dogum yapan arkadaslarım cok cabuk gectigini söylüyorlar

Merhaba kizlar.dun ruyamda agactan yesil erik koparim yedim.ilk hamileligimdede ayni ruyayi gormustum 6 haftalikken kurtaj oldum.sonra kizima hamile kaldim ondada ayni ruyayi gordum.sanirim buda kiz olcak.

Kızlar selam nasılsınız nasıl gidiyor bakalım :) Benimde bulantılarım başladı, sabahları çok zor oluyor. Allah kolaylık versin cümlemize. Bende 1 ay sonra gideceğim doktora kontrole herşey yolunda maşallah. Darısı olmayanlarımızın başına inşallah.

Canım benimde Sat 06 Aralık Çok yakınız. İlk başlarda bende korkuyordum çok diledik oldu çok şükür ama kafana böyle olumsuz şeyleri takma.Herşey Allah'tan sabırla sıkıntılı ayları geçirmeye bakalım.Korkma o en güvenli yerde.Dünyada rızkı var ise hiçbişey olmaz ama düşün çürüyen bir meyve bile dalında durmuyor.Herşeyin yaratıcısı ALLAH o yüzden korkma.Ben hiç korkmuyorum, ALLAH'a güveniyorum, ona sığınıyorum.Allahın izni ile bebişlerimize bir şey olmaz.

Selam kızlar nasıl gidiyor? Mide bulantısı halsizlikle başa çıkabiliyo musunuz?
Ben herseyden tiksinmeye başladım meyve ve sakız iyi geliyo
Bide canım cips çekiyo garip garip şeyler istiyor siz aşeriyo musunuz?? :)

ALEYKUM SELAM canım. Ben birtek çaydan tiksindim çay tiryakisiydim.Çay görünce midem bulanıyor :) Bu duruma en çok eşim sevindi :):)

Benim canım da hep abur cubur seyler istiyor akşamları ne yiyecegimi şaşırıyorum cunku kendim de yapamıyorum tiksiniyorum. Bide çok içim kıyılıyor bir anda halsizleşiyorum

Benim canım da hep abur cubur seyler istiyor akşamları ne yiyecegimi şaşırıyorum cunku kendim de yapamıyorum tiksiniyorum. Bide çok içim kıyılıyor bir anda halsizleşiyorum
Valla ben arada yiyorum pasta çikolata tarzı şeyler alıyorm
Anneme çörek börek yaptırıyorum yemek canım hiç istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…