- 12 Ekim 2017
- 2.155
- 1.258
- 48
- 38
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Kaç haftalık yani canım ? 4 günden ne olucak benim bir hafta belki biraz daha fazla geriden geliyor geç döllenmeden dolayı :) sonradan toparlıyorlar dert etmekızlar bende kontrolden geldim şimdi bizimki 4 gün geriden geliyormus ama bikaç haftaya toparlar dedi doktor hersey yolunda çok şükür ama 1 ay sonraya randevu verdi zaman nasıl gececek bilmiyorum
Gecmis olsun canim geriden gelmesinin sebebi neymis?kızlar bende kontrolden geldim şimdi bizimki 4 gün geriden geliyormus ama bikaç haftaya toparlar dedi doktor hersey yolunda çok şükür ama 1 ay sonraya randevu verdi zaman nasıl gececek bilmiyorum
Ahh shh sorma cnm, zaman geçmek bilmiyor, beni de 1 ay sonraya çağırdı, 2 hafta önce gitmişim takvime baktım sanki aylar geçmiş gibi, daha da bekliycemkızlar bende kontrolden geldim şimdi bizimki 4 gün geriden geliyormus ama bikaç haftaya toparlar dedi doktor hersey yolunda çok şükür ama 1 ay sonraya randevu verdi zaman nasıl gececek bilmiyorum
canm aslında ben yum agrısı yasadgm icin günden eminim ilk gittiğimden günüyle uyumluydu sonraki haftalarda tekrar düzelecegni düsünüyorum bende :/ 7+3 görünüyorKaç haftalık yani canım ? 4 günden ne olucak benim bir hafta belki biraz daha fazla geriden geliyor geç döllenmeden dolayı :) sonradan toparlıyorlar dert etme
bir sebebi yok canm geç döllenme olabilir dedi ama yum tarihinden eminim ve ilk kontrolde günüyle uyumluydu sorun olmadıgını bir iki hafta icinde düzene gireceğini söyledi.Gecmis olsun canim geriden gelmesinin sebebi neymis?
inşallah canm hepimizin bebekleri sağlıkla gelsinler,zaman nasıl gececek diyorum ama yeni dogum yapan arkadaslarım cok cabuk gectigini söylüyorlarAhh shh sorma cnm, zaman geçmek bilmiyor, beni de 1 ay sonraya çağırdı, 2 hafta önce gitmişim takvime baktım sanki aylar geçmiş gibi, daha da bekliycemgeriden gelmeyi sıkıntı yapma çok fark yok o zamanla yetişiyor sata :) sağlıkla büyüsün
Merhaba arkadaşlar!! Bende aralıkta hamile kaldım üstelik tüp bebek için gidecektik ama süpriz bir şekilde hamile kaldığımı öğrendim!! SAT 8 aralık.. bendeşöyle bir durum var sürekli bebeğime birşey olacak korkusu yaşıyorum.. çok şükür bulantı kusma vs. Çok olmadı.. bu endişe sizde de varmı ne olur yardımcı olun nasıl atlatcam bunu bilmiyorum
Selam kızlarnasıl gidiyor? Mide bulantısı halsizlikle başa çıkabiliyo musunuz?
Ben herseyden tiksinmeye başladım meyve ve sakız iyi geliyo
Bide canım cips çekiyo garip garip şeyler istiyor siz aşeriyo musunuz?? :)
Benim canım da hep abur cubur seyler istiyorSelam kızlarnasıl gidiyor? Mide bulantısı halsizlikle başa çıkabiliyo musunuz?
Ben herseyden tiksinmeye başladım meyve ve sakız iyi geliyo
Bide canım cips çekiyo garip garip şeyler istiyor siz aşeriyo musunuz?? :)
Evet çaydan vazgecmen iyi olmuş canımALEYKUM SELAM canım. Ben birtek çaydan tiksindim çay tiryakisiydim.Çay görünce midem bulanıyor :) Bu duruma en çok eşim sevindi :):)
Valla ben arada yiyorum pasta çikolata tarzı şeyler alıyormBenim canım da hep abur cubur seyler istiyorakşamları ne yiyecegimi şaşırıyorum cunku kendim de yapamıyorum tiksiniyorum. Bide çok içim kıyılıyor bir anda halsizleşiyorum
Halszlik bende de var birden bi yorgunluk çöküyoBen de acayip bir halsizlik ve bel ağrısı var hicbir şey y apmasam hepp yatsam her işi erteliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?