- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Eşim yemeğe götürdü yiyebildim mi hayıret tavuk az bişey yedim bıraktım bunlatıdan üfff
Daha agzıma sürmemAyy tavuk falan yemeyin yiyorsnızda organik tercih edin , çok tehlikeli ve mantarda kesinlikle yemeyin bana doktorum öylededi.
Tamam canım teşekkür ederimHazır gıdalar ve mevsiminde olmayan herşeyden uzak durulması gerekiyor
Valla benim 8 haftalık bulantılarm devam ediyo tiksinme varKızlar napıyorsunuz durumlar nasıl? Kaçıncı haftalardayız :) muayeneler ne zaman biraz konussak :))
Senin bulantı var ama kusmuyorsun değil mi? Benim de 7+3 gibi şuan:) benim de tiksinme oluyor cok, bulantı da bazen yokluyor hatta bi ayy kusucam mı oluyorum ama hiç çıkarmadım çok şükür.bazen benim de hiç iştahım olmuyor baskası yemek yapsa ozaman biraz yiyebiliyorum. Doktor balık ye dedi ama hiç yiyemiyorum, baklagillerden ye dedi ama onlardan da tiksinmeye basladım ozellikle nohuttan . Napıcam bilmiyorumValla benim 8 haftalık bulantılarm devam ediyo tiksinme varsaglıklı beslenemiyorum
Bidaki kontrolüm martta canım senin nasıl gidiyo?
Valla bi iyi bi kötü canım. 9+3 haftalık oldum. Kontrolüme daha var, martta. Midem rahatsız, baş ağrım çokKızlar napıyorsunuz durumlar nasıl? Kaçıncı haftalardayız :) muayeneler ne zaman biraz konussak :))
Sanırım mide sorunları peşimizi bırakmayacak doğuma kadarValla bi iyi bi kötü canım. 9+3 haftalık oldum. Kontrolüme daha var, martta. Midem rahatsız, baş ağrım çok
valla vicdanım hiç rahat değill saglıksız besleniyoruz napcaz bilmiyorumSenin bulantı var ama kusmuyorsun değil mi? Benim de 7+3 gibi şuan:) benim de tiksinme oluyor cok, bulantı da bazen yokluyor hatta bi ayy kusucam mı oluyorum ama hiç çıkarmadım çok şükür.bazen benim de hiç iştahım olmuyor baskası yemek yapsa ozaman biraz yiyebiliyorum. Doktor balık ye dedi ama hiç yiyemiyorum, baklagillerden ye dedi ama onlardan da tiksinmeye basladım ozellikle nohuttan . Napıcam bilmiyorum
O bende de var maalesef canım, annem de sakın yememezlik yapıp küstürme mideyi dyor, kusmaktan korkup yememezlik yapmamalıymışım, gerekirse kus rahatlarsın dedi ama kusamıyorum ki, gün bulantı, pişirdğmi yiyemiyorumBende kusma yok ama aşırı bulantı var yemek yapabilsem de yiyemiyorum
Dışarı cıkıyoruz yine yiyemiyorum
Maden suyu yararlı mı kızlar
kıyamam, üzülme canım bak sağlıklıymış, o doktorun ultrason cihazıyla alakalı olabilir, eskiyse görememiştir, o yüzden hep diyorlar bı sıkıntı olursa başka doktorlara da gösterin diyeBenim sat a göre 8+1 ama ultrasona göre 6+5 çktı kızlar. Geçen hafta cuma günü kalp atışını görmüştüm ancak salı günü Seyhan Özcan'a gittiğimde kalp atışını duyamadığını 2-3 gün sonra tekrar bakmak istediğini söyledi. Ancak çarşamba günü kendi çalıştığım hastanemde muane olduğumda kalp atışı vardı ve videoya bile çektim yaa nasıl oldu da göremedi anlamıyorum Seyhan Bey'i , bir günümüzü zehir etti boş yere üzüldüm ağladım
Merhabalar benim sat 25 aralık 7 +4 günlük 3. Bebegime hamileyim benide araniza alirmisiniz?
Evet canım 4 gün var aramizda :) doktora gittiniz mi kalp atışlarını duydunuz mu ?Aramızda 4 gün var benımde sat 21 aralık. kalp atışlarını duydunuz mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?