Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Valla benim 8 haftalık bulantılarm devam ediyo tiksinme var saglıklı beslenemiyorum
Bidaki kontrolüm martta canım senin nasıl gidiyo?
Senin bulantı var ama kusmuyorsun değil mi? Benim de 7+3 gibi şuan:) benim de tiksinme oluyor cok, bulantı da bazen yokluyor hatta bi ayy kusucam mı oluyorum ama hiç çıkarmadım çok şükür.bazen benim de hiç iştahım olmuyor baskası yemek yapsa ozaman biraz yiyebiliyorum. Doktor balık ye dedi ama hiç yiyemiyorum, baklagillerden ye dedi ama onlardan da tiksinmeye basladım ozellikle nohuttan . Napıcam bilmiyorum

valla vicdanım hiç rahat değill saglıksız besleniyoruz napcaz bilmiyorum

Bende kusma yok ama aşırı bulantı var yemek yapabilsem de yiyemiyorum
Dışarı cıkıyoruz yine yiyemiyorum
O bende de var maalesef canım, annem de sakın yememezlik yapıp küstürme mideyi dyor, kusmaktan korkup yememezlik yapmamalıymışım, gerekirse kus rahatlarsın dedi ama kusamıyorum ki, gün bulantı, pişirdğmi yiyemiyorum

Benim sat a göre 8+1 ama ultrasona göre 6+5 çktı kızlar. Geçen hafta cuma günü kalp atışını görmüştüm ancak salı günü Seyhan Özcan'a gittiğimde kalp atışını duyamadığını 2-3 gün sonra tekrar bakmak istediğini söyledi. Ancak çarşamba günü kendi çalıştığım hastanemde muane olduğumda kalp atışı vardı ve videoya bile çektim yaa nasıl oldu da göremedi anlamıyorum Seyhan Bey'i , bir günümüzü zehir etti boş yere üzüldüm ağladım

kıyamam, üzülme canım bak sağlıklıymış, o doktorun ultrason cihazıyla alakalı olabilir, eskiyse görememiştir, o yüzden hep diyorlar bı sıkıntı olursa başka doktorlara da gösterin diye

Yanii birde medical park Göztepe hastanesine gittim , devlet hast ultasonu yanlış olur eskidir vs diye . ama tamamiyle hayal kırıklığıydı herşeyden önce uslubuda yanlıştı doktorun.. 8-9 . haftada bile kalp atışı duyulabiliyor dememe rağmen "Ben 21 yıllık hekimim 1 -2 defa anca öyle olmuştur. Malesef negatif " dyip canımı daha da sıktı. Ve kaldı ki ben ısrarla 4 gün önce kalp atışını duyduğumu söylememe ve ultrason sonucumu göstermeme rağmen eline bakıp bakmadı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…