- 14 Temmuz 2017
- 946
- 414
- 103
- 35
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
nekadar tuhaf ya cok buyuk bi hastane orasi nasil boyle hata yapabiliyolarYanii birde medical park Göztepe hastanesine gittim , devlet hast ultasonu yanlış olur eskidir vs diye . ama tamamiyle hayal kırıklığıydı herşeyden önce uslubuda yanlıştı doktorun.. 8-9 . haftada bile kalp atışı duyulabiliyor dememe rağmen "Ben 21 yıllık hekimim 1 -2 defa anca öyle olmuştur. Malesef negatif " dyip canımı daha da sıktı. Ve kaldı ki ben ısrarla 4 gün önce kalp atışını duyduğumu söylememe ve ultrason sonucumu göstermeme rağmen eline bakıp bakmadı bile
Doktor ego yapmış sanki, doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim. Mesela benim ilk gittiğim doktoru önermediler ki cihazları çok iyiydi, tavsiye üzerine başka doktora gittim doktorum ılımlı, iyi biri, ilgileniyor, ultrason cihazının biraz eski olduğunu söylediler ama yine de gördük kalp atışını. Doktorun tutumu önemliYanii birde medical park Göztepe hastanesine gittim , devlet hast ultasonu yanlış olur eskidir vs diye . ama tamamiyle hayal kırıklığıydı herşeyden önce uslubuda yanlıştı doktorun.. 8-9 . haftada bile kalp atışı duyulabiliyor dememe rağmen "Ben 21 yıllık hekimim 1 -2 defa anca öyle olmuştur. Malesef negatif " dyip canımı daha da sıktı. Ve kaldı ki ben ısrarla 4 gün önce kalp atışını duyduğumu söylememe ve ultrason sonucumu göstermeme rağmen eline bakıp bakmadı bile
Ben geçen hafta cuma günü duydum bide bu hafta çarş günü duydumEvet canım 4 gün var aramizda :) doktora gittiniz mi kalp atışlarını duydunuz mu ?
Doktor ego yapmış sanki, doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim. Mesela benim ilk gittiğim doktoru önermediler ki cihazları çok iyiydi, tavsiye üzerine başka doktora gittim doktorum ılımlı, iyi biri, ilgileniyor, ultrason cihazının biraz eski olduğunu söylediler ama yine de gördük kalp atışını. Doktorun tutumu önemli
Gebelikte sarı akıntı gayet normal telaş etmenize gerek yok
Benim çok sarı akıntım oluyor[/QUOTE
Cidden cok asirıysa bilemicem ama yürüyünce filan zaten daha fazla oluyor
Yinede icinizin rahat etmesi için Dr na basvurabilirsin
tesekkur ederim :)Gebelikte sarı akıntı gayet normal telaş etmenize gerek yok
Benim de sat 25 aralık 6 haftalik kese gözüktü 2 hafta sonra kalp atışı için gidecem kızlar bulantiniz oluyor mu ne yapiyonuz ben yiyemiyom bisi kraker iki uc arada
bugün nöbetçiydim okulda yoruldum baya, az önce de yemek yedim yemez olaydım başladı yine bulantı, bu aralar zorluyor canım, bi an önce kontrol günüm gelsin diye bekliyorum. senin nasıl gidiyor?
Aynı haftalardayiz benimde sat 25 aralık bulantim sabahları oluyor birde eskisi gibi iştahım yok canim çok şey istesede yiyemiyorum yedikten sonrada agzimin tadi bir tuhaf oluyor hic zevk almiyorum yedigimden
Bizimde kese gözüktü kalp atisi için iki hafta sonraya çağırdı doktor folikasit verdi ve bende kansizlik olduğu içinde ilac verdi ama onuda agzima demir tadi verdigi için kullanamiyorum daha cok midemi bulandırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?