Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

nekadar tuhaf ya cok buyuk bi hastane orasi nasil boyle hata yapabiliyolar

Doktor ego yapmış sanki, doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim. Mesela benim ilk gittiğim doktoru önermediler ki cihazları çok iyiydi, tavsiye üzerine başka doktora gittim doktorum ılımlı, iyi biri, ilgileniyor, ultrason cihazının biraz eski olduğunu söylediler ama yine de gördük kalp atışını. Doktorun tutumu önemli

Ben çalıştığım hastanede 10 tane kadın doğum doktoru olmasına rağmen 5 dakikada bir hasta baktkları için ilgilenmedikleri için özele gitmeye karar vermiştim. ama ne varsa devlet hastanesinde var sanırım çünkü daha çok vaka geldiği için daha tecrübeli oluyorlar

Ego ki ne ego , karşısında bilgili soru soran hasta istemiyorlar bence..

kizlar merhaba size bir soru sorucam ben bugun ultrasonla bebegimi gordum tekrar kalp atisinida cok az dinletti eve geldigimde koyi sari akintim oldu biraz normal mi sizce ?

Benim de sat 25 aralık 6 haftalik kese gözüktü 2 hafta sonra kalp atışı için gidecem kızlar bulantiniz oluyor mu ne yapiyonuz ben yiyemiyom bisi kraker iki uc arada

Benim de sat 25 aralık 6 haftalik kese gözüktü 2 hafta sonra kalp atışı için gidecem kızlar bulantiniz oluyor mu ne yapiyonuz ben yiyemiyom bisi kraker iki uc arada

Aynı haftalardayiz benimde sat 25 aralık bulantim sabahları oluyor birde eskisi gibi iştahım yok canim çok şey istesede yiyemiyorum yedikten sonrada agzimin tadi bir tuhaf oluyor hic zevk almiyorum yedigimden
Bizimde kese gözüktü kalp atisi için iki hafta sonraya çağırdı doktor folikasit verdi ve bende kansizlik olduğu içinde ilac verdi ama onuda agzima demir tadi verdigi için kullanamiyorum daha cok midemi bulandırıyor.

Selam kızlar ben devlet hastanesine gidiyorum mecburiyetten çünkü Ysşadığım yerde özel hastane Yok burada doktorum sadece folik asit verdi kansızlık olduğu halde mide bulantısı yaratır diye vermedi size doktorlarınız neler verdi öğrenebilir miyim

Benim sat 21 Aralık olmasina ragmen gecen hafta cuma gunu duydum yani sizinde duyulur bence . 2 hafta beklemek cok zor bende 30 ocakta gittigimde kese görünmüstu o zaman 3 haftalik demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…