- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Ben de aynı durumdayım canımbugün nöbetçiydim okulda yoruldum baya, az önce de yemek yedim yemez olaydım başladı yine bulantı, bu aralar zorluyor canım, bi an önce kontrol günüm gelsin diye bekliyorum. senin nasıl gidiyor?
Kızlar çok geçmiş olsunn.. benim de kasıklarımda hafif sancılar oluyor , ozaman en guzeli yatıp uzanmak , birtek o iyi geliyor cunku. Bulantım cok sukur yok hiç kusmadım da .. herkesin şiddet derecesi farklı oluyor demekki ne değişik birşey . Canım sizin kontrolller ne zaman ?Ben de aynı durumdayım canım
Bende baş agrısı şiddetlenince bulantı da oluyo ikisini kaldıramıyorum fenalaşıyorum haftasonum hastanede serum yemekle geçtibulantı için de hap verdi doktor
Sağol canım teşekkür ederim , benim kontrol martın ilk haftası..Kızlar çok geçmiş olsunn.. benim de kasıklarımda hafif sancılar oluyor , ozaman en guzeli yatıp uzanmak , birtek o iyi geliyor cunku. Bulantım cok sukur yok hiç kusmadım da .. herkesin şiddet derecesi farklı oluyor demekki ne değişik birşey . Canım sizin kontrolller ne zaman ?
Ben de aynı senin gibi düşünüyorum , ağrı sızı olunca bazen korkuyor insan ama yeter ki o iyi olsun diyorum . Benim mide boş kalınca kötü oluyorum ben , inşallah çok kilo almayız diyorum o yuzden :)Sağol canım teşekkür ederim , benim kontrol martın ilk haftası..
Ama haftasonu acile gittiğimde kadın doğuma girdim ultrasondan bebeğin durumuna baktı bebeğim çok iyiydi çok şükür, ben kötü olsam da önemi yok o iyi olsun,.ne şanslısın bulantın yoksa
Çok geçmiş olsun canım, ikinizde iyi olun, az kaldı geçecek inş. Ben de hastayım grip oldum, bitkin yorgunum, dikkat etmek lazımBen de aynı durumdayım canım
Bende baş agrısı şiddetlenince bulantı da oluyo ikisini kaldıramıyorum fenalaşıyorum haftasonum hastanede serum yemekle geçtibulantı için de hap verdi doktor
Haftasonu bulantım olmadı ama grip oldum o daha kötü etti canımKızlar çok geçmiş olsunn.. benim de kasıklarımda hafif sancılar oluyor , ozaman en guzeli yatıp uzanmak , birtek o iyi geliyor cunku. Bulantım cok sukur yok hiç kusmadım da .. herkesin şiddet derecesi farklı oluyor demekki ne değişik birşey . Canım sizin kontrolller ne zaman ?
Şu kontrol günleri hem biran önce gelsin istiyorum hem de biran önce hayırlısıyla geçsin :) önümüzde tarama testleri olucak daha ne zor süreçlermiş ama ne de heyecanlıHaftasonu bulantım olmadı ama grip oldum o daha kötü etti canımdün geceden beri sol tarafım pıt pıt atıyor gibi sancı da değil anlamadım. Benim kontrol 3 Mart’ta daha
Çok geçmiş olsun grip icin de ilaç alamıyoruz en kötüsü o , ıhlamur yasak değil ama limonlu onu iç bari cnm bir bardak fln gunluk zararı yok diye biliyorum , doktora da sormustum içebilirsin demişti banaHaftasonu bulantım olmadı ama grip oldum o daha kötü etti canımdün geceden beri sol tarafım pıt pıt atıyor gibi sancı da değil anlamadım. Benim kontrol 3 Mart’ta daha
Saol canım bir bardak içtim günde ballı limonlu, bol bol su da içtim biraz daha iyim ama burun tıkanıklığı fena. Bugün devlet hastanesine gidip ultrasona girsem mi diye düşünüyorumÇok geçmiş olsun grip icin de ilaç alamıyoruz en kötüsü o , ıhlamur yasak değil ama limonlu onu iç bari cnm bir bardak fln gunluk zararı yok diye biliyorum , doktora da sormustum içebilirsin demişti bana
Neden cnm??Saol canım bir bardak içtim günde ballı limonlu, bol bol su da içtim biraz daha iyim ama burun tıkanıklığı fena. Bugün devlet hastanesine gidip ultrasona girsem mi diye düşünüyorum
3 hafta oldu görmeyeli, çok merak ediyorum gelişimi nasıl, iyi mi. En son kalp atışını görüp dinledik :) sonra diyorum ne gerek var önümüzdeki haftasonu var kontrolünNeden cnm??
Bir hafta daha sabret bence :) çok aşırı sıkıntın da yoksa tabiki3 hafta oldu görmeyeli, çok merak ediyorum gelişimi nasıl, iyi mi. En son kalp atışını görüp dinledik :) sonra diyorum ne gerek var önümüzdeki haftasonu var kontrolün
aynen canım sabredicem :) çok şükür bulantı dışında bi sıkıntım olmadı, hepimizin bebişleri allaha emanet :)Bir hafta daha sabret bence :) çok aşırı sıkıntın da yoksa tabiki
masallah canim,büyümüş mu baya bebegin :)Bugün muane oldum 7 hafta 6 günlük olmuş bebişim , CRL 15 mm olmuş
masallah canim,büyümüş mu baya bebegin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?