- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Yani sen baktiginda bebisinde oluşum baslamis mi büyümüş mu :)Geçen çarşamba 6+4 çıkmıştı ve CRL 7.1 mm di .Gerçi ultrasondan ultrason ölçümler farkedebiliyor sat'a göre de 8 hafta 4 günlük
Yani sen baktiginda bebisinde oluşum baslamis mi büyümüş mu :)
Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine ve bebişe lütfen..Saol canım bir bardak içtim günde ballı limonlu, bol bol su da içtim biraz daha iyim ama burun tıkanıklığı fena. Bugün devlet hastanesine gidip ultrasona girsem mi diye düşünüyorum
Merhaba hayırlı olsun benimde bu hamileliğim çok zor geçiyor oğlumda sadece sabah kusardım ama bunda sürekli bulantı,kusma var. Tek temennim 12.haftadan sonra geçmesi.Merhaba kızlar bende 11 haftalik hamileyim ilk kızımda nerdeyse hamile olduğumu anlamamistim ama bu çok farklı sabahtan aksama kadar bulantı,kusma şiddetli baş ağrısı çekiyorum inşallah 3.ayı doldurdugumuzda hepsi geçer...Allah yardımcımız olsun
gozun aydin canim kac haftalik oldun suanKızlar merhaba doktordan geldim bebegim 3.4 cm olmuş ellerini ayaklarını oynatıyor çok duygulandım 2 hafta sonra ikili test yapılacak
Çok teşekkür ederim bugün 10 +1 günlükmüş miniğimgozun aydin canim kac haftalik oldun suan
Masallah canim.bu ikili test nasil yapiliyo biliyo musun niye yapiliyoÇok teşekkür ederim bugün 10 +1 günlükmüş miniğim
Valla kanda bakılıyor sonra detaylı ultrason da ense kalınlığı ölçülüyor down sendromu varmı yokmu diyeMasallah canim.bu ikili test nasil yapiliyo biliyo musun niye yapiliyo
Merhaba benim de Sat 21 Aralık sat'a göre 8 + 4 ama ultrasona göre 7+6 çıktıkmerhaba ben de sat 27 aralık 7 haftalığım kalp atışını duyduk çok şükür
Kızlar merhaba doktordan geldim bebegim 3.4 cm olmuş ellerini ayaklarını oynatıyor çok duygulandım 2 hafta sonra ikili test yapılacak
SAT 6 Aralık canımMerhaba benim de Sat 21 Aralık sat'a göre 8 + 4 ama ultrasona göre 7+6 çıktık
Son adet tarihiniz ne zamandı sizin
benim 27 aralıkMerhaba benim de Sat 21 Aralık sat'a göre 8 + 4 ama ultrasona göre 7+6 çıktık
Son adet tarihiniz ne zamandı sizin
SAT 6 Aralık canım
cinsiyet ile ilgili bişey söyledimi doktorunuz bi arkadaşımın doktoru 11 haftalıkken söyledi cinsiyetiniSAT 6 Aralık canım
Amin inşallah hepimizinkiniAyy ne güzel büyümüşte o zmaan , Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?