- 2 Ağustos 2009
- 1.527
- 46
- 158
- 41
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Cinsiyet için çok erken benim ilk bebeğim de beş aylıktı öğrendim buda öyle olur mu bilmiyorumcinsiyet ile ilgili bişey söyledimi doktorunuz bi arkadaşımın doktoru 11 haftalıkken söyledi cinsiyetini
Kız mı erkek mi Cinsiyeti?bazı doktorlar anatomik yapısından hemen söyleyebiliyorlar tabi bebeğin duruşuda önemli.. erkekler daha çabuk görülüyor sanırımcinsiyet ile ilgili bişey söyledimi doktorunuz bi arkadaşımın doktoru 11 haftalıkken söyledi cinsiyetini
12-14 diye biliyorum ama 11 de öğrenen de olmuş daha geç öğrenendeKızlar cinsiyet 12-13.haftalarda mı belli oluyo??
Canim cips yedin mi hicSelam kızlarnasıl gidiyor? Mide bulantısı halsizlikle başa çıkabiliyo musunuz?
Ben herseyden tiksinmeye başladım meyve ve sakız iyi geliyo
Bide canım cips çekiyo garip garip şeyler istiyor siz aşeriyo musunuz?? :)
Cnm nasılsın nasıl gıdıyorBen de aynı durumdayım canım
Bende baş agrısı şiddetlenince bulantı da oluyo ikisini kaldıramıyorum fenalaşıyorum haftasonum hastanede serum yemekle geçtibulantı için de hap verdi doktor
Erken degıl baslanması lazm cunku sosmeye baslamadan gobek nemı alması lazm bnde yenı alıcam bebek yagı kullanıcam atkadaslardan onerıso olan varsa onuda alırımKızlar daha erken mi bilmigorum ama göbek çatlamaması için krem ya da yağ kullanan var mı? Ben daha şimdiden çok şiş hissdiyorum kendimi
Yedim valla canım çok çektiCanim cips yedin mi hic
Canım ben gelecek ay başlıcam eczaneye sordum iki marka önerdi sen de başla yavaştan bide badem yagıyla hindistan cevizi yagı diyolarKızlar daha erken mi bilmigorum ama göbek çatlamaması için krem ya da yağ kullanan var mı? Ben daha şimdiden çok şiş hissdiyorum kendimi
Bi iyi bi kötü idare ediyorum canım senin nasıl gidiyo? Benim şu baş agrıları olmasa iyiyim aslında...bulantı için ilaç içiyorumCnm nasılsın nasıl gıdıyor
İkili tarama kan testiyle yapılıyor canım, bildiğim kadarıyla amniyosentez riskli diyorlarKızlar bu tarama testlerini yaptırmayın diyolar çevremden duydum bebeğe zarar veriyormuş göbekten sıvı alınarak yapılıyomus o da bebeğe zararlıymıs siz yaptırdınız mı ya da yaptırcak mısınız??
tarama testinde sıvı almıyorlar canım ense kalınlıgını ölçüp kan tahlili istiyorlar riskin yüksek cıkarsa amniyosentezden sıvı alıyorlar oda tamamen senin istegine baglı.ben yaptırıcam kan tahlili zatenKızlar bu tarama testlerini yaptırmayın diyolar çevremden duydum bebeğe zarar veriyormuş göbekten sıvı alınarak yapılıyomus o da bebeğe zararlıymıs siz yaptırdınız mı ya da yaptırcak mısınız??
Ikıgun once dr a gıttm kan ıdrar verdm ıdrarda baktwrı dalan cıktı yapıskan akıntım oluyodu uc gunluk ılac verdı bebegı gordm kalbı atıyodu bıkac sanıyede dınledık cok guzeldı benımde sıskınlık gaz bulantı oluyo cnm ama ılac almadım daha okdr kotu degıl ıns olmaz da senın bebıs nasıl gordunmuBi iyi bi kötü idare ediyorum canım senin nasıl gidiyo? Benim şu baş agrıları olmasa iyiyim aslında...bulantı için ilaç içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?