Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Selam kızlar nasıl gidiyo? Ben işe gidicem birazdan, işe gidişimi görseniz pikniğe gider gibi bi ton yiyecek götürüyorum :)

cinsiyet ile ilgili bişey söyledimi doktorunuz bi arkadaşımın doktoru 11 haftalıkken söyledi cinsiyetini
Kız mı erkek mi Cinsiyeti?bazı doktorlar anatomik yapısından hemen söyleyebiliyorlar tabi bebeğin duruşuda önemli.. erkekler daha çabuk görülüyor sanırım

Selam kızlar. Ben 3 gün rapor aldım evdeyim dinleniyorum. Dünden beri genital bölgemle bacak arasındaki yerden başlayarak diz kapağıma kadar felaket bi ağrı girdi. Sabah doktora gittim kramp önleyici ilaç verdi ama kullanmayı düşünüyorum. Bebişe de baktı ultrasonda bir sıkıntı yokmuş çok şükür. Önümüzdeki haftasonu da kendi doktoruma gideceğim zaten :)

Kızlar merhaba, bir konuda acil bilgilerinize ihtiyacım var.Ben hamile olduğumu işyerine söylemiştim, müdürüm güya bana çok iyi bir zam yapacaktı ancak sırf ben hamile kaldım diye bana hakettiğim zammı vermediler.Bende doğum iznim bittikten sonra bu işyerine dönmek istemiyorum bunu işyerimede söyledim. Benim öğrenmek istediğim şu farklı bir işyerine gittiğimde süt izinlerimi kullanabiliyor muyum ? Lütfen cevaplarınızı rica ediyorum.

Slm kızlar
bugün doktora gittim bende bebeğimi gördüm fasulye tanesi gibi küçücük kalp atışlarını dinledim benim 3. Çocuğum olacak ama sanki ilk gibi çok duygulandım Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın (amin)
Banada doktor 11. Ve 14. Haftalar arasinda ikili tarama testi yaptirmam gerektiğini söyledi onun içinde iki hafta sonraya gün aldım. Benim hastane tercihim üniversite hastanesi hem kontrollerimi yaptirabilecegim hem dogumumu yaptirabilecegim hemde yeni doğan bebek ünitesi de olan bir hastane. hastaneler öyle kalabalık ki iki hafta öncesinden sira bulmak neredeyse imkansız gibi o yüzden size tavsiyem randevularinizi erkenden almanız.
Herkese sağlıklı hamilelik diliyorum .

Kızlar daha erken mi bilmigorum ama göbek çatlamaması için krem ya da yağ kullanan var mı? Ben daha şimdiden çok şiş hissdiyorum kendimi

Kızlar daha erken mi bilmigorum ama göbek çatlamaması için krem ya da yağ kullanan var mı? Ben daha şimdiden çok şiş hissdiyorum kendimi
Erken degıl baslanması lazm cunku sosmeye baslamadan gobek nemı alması lazm bnde yenı alıcam bebek yagı kullanıcam atkadaslardan onerıso olan varsa onuda alırım

Kızlar bu tarama testlerini yaptırmayın diyolar çevremden duydum bebeğe zarar veriyormuş göbekten sıvı alınarak yapılıyomus o da bebeğe zararlıymıs siz yaptırdınız mı ya da yaptırcak mısınız??

İkili tarama kan testiyle yapılıyor canım, bildiğim kadarıyla amniyosentez riskli diyorlar

tarama testinde sıvı almıyorlar canım ense kalınlıgını ölçüp kan tahlili istiyorlar riskin yüksek cıkarsa amniyosentezden sıvı alıyorlar oda tamamen senin istegine baglı.ben yaptırıcam kan tahlili zaten

Bi iyi bi kötü idare ediyorum canım senin nasıl gidiyo? Benim şu baş agrıları olmasa iyiyim aslında...bulantı için ilaç içiyorum
Ikıgun once dr a gıttm kan ıdrar verdm ıdrarda baktwrı dalan cıktı yapıskan akıntım oluyodu uc gunluk ılac verdı bebegı gordm kalbı atıyodu bıkac sanıyede dınledık cok guzeldı benımde sıskınlık gaz bulantı oluyo cnm ama ılac almadım daha okdr kotu degıl ıns olmaz da senın bebıs nasıl gordunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…