- 31 Ekim 2011
- 382
- 86
- 98
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
herkese hayırlı olsun bebisleri.Bizimde yarın ikili testimiz var inş güzel sonuçlarla döneriz bir de cinsiyet tahmini yaparsa ooo tadından yenmez sağlıkla kucağımıza alalım inş bebişleri
Ozaman ikili test riskli değilİkili tarama kan testiyle yapılıyor canım, bildiğim kadarıyla amniyosentez riskli diyorlar
Doktorun istedi mi? Ozaman ben de yaptırırım canımtarama testinde sıvı almıyorlar canım ense kalınlıgını ölçüp kan tahlili istiyorlar riskin yüksek cıkarsa amniyosentezden sıvı alıyorlar oda tamamen senin istegine baglı.ben yaptırıcam kan tahlili zaten
Geçmiş olsun canımIkıgun once dr a gıttm kan ıdrar verdm ıdrarda baktwrı dalan cıktı yapıskan akıntım oluyodu uc gunluk ılac verdı bebegı gordm kalbı atıyodu bıkac sanıyede dınledık cok guzeldı benımde sıskınlık gaz bulantı oluyo cnm ama ılac almadım daha okdr kotu degıl ıns olmaz da senın bebıs nasıl gordunmu
Bende olmuyo canımherkese hayırlı olsun bebisleri.
simdi taze anne adaylarına sorumuz su:adet tarihi yaklaşınca adet sancısı oluyormu aynımı yani gebilik belirtileriyle
canım suan için sormuyorum.ilk gebe olduğununzu öğrenmeden önceki belirtiler nasıldı.Bende olmuyo canım
Yok canım riskli değil :)Ozaman ikili test riskli değil
benm 13 martta randevum canm o gun ikili testte yapılacak,valla ben dr uma güveniyorum neyi yapmak isterse hazırım cunku etrafta konusan cok ınsan var yok onu yapma yok buna dikkat et sonucta bu insanlar dr güvendgiginde biriyse bırak kendini ona kafa rahat devam et derim :)Doktorun istedi mi? Ozaman ben de yaptırırım canım
Guzel cnm benıde ıkı hafta sonra cgardı ayda bır cagarır sanmıstım ama ıkı hafta sonra gel dedıGeçmiş olsun canım
Ben de geçen hafta gördm bebişimi iyiydi şükür ..bida kontrolüm martın ilk haftası
Benimki tamamen aynıydı her an bekliyordum aynı sancılar şişkinlik ama tek belirgin olan göğüslerim inanılmaz hassas ve sertleşmişti ağırlaşmıştı elim değmiyordu çok acıyordu bır tuhaflık var dedim meğerse günüm 3 gün geçmiş test yaptım kıpkırmızı ben burdayım dedi her adet günüm yaklaştığında kasık kramplarım oluyor doktor normal dediherkese hayırlı olsun bebisleri.
simdi taze anne adaylarına sorumuz su:adet tarihi yaklaşınca adet sancısı oluyormu aynımı yani gebilik belirtileriyle
İlk aylar gerçekten çok önemli canım bende 2-3 gün üst üste çarşı pazar işleri yüzünden yorulmuştum 1 hafta kahverengi leke geldi çok korktum progestron verdi aynı 200 mg günde 2 defa 10 gün kullandım geçti doktor kullanma artık sıkıntı yok boş yere hormon alma bebeğe zararı var dedi bir daha olmadı çok şükür inş seninde geçer yorgunluk stres hamişlere yaramıyorKızlar hepinize merhaba. Bugün dr kontrolune gittim ense kalınlığı ölçüldü, ikili tarama testi için de kan verdim. Sonuçlar 1hafta içinde çıkacakmış. 11+4 günlük hamileyim dün balkon yıkadım biraz yoruldum. Akşam sağ kasığım ağrıdı bugün onu söyledim küçük bir kanama alanı gözüktü. Kesenin yanında değil, rahim ağzına çok yakın yerde de değil,dikkat et yorma kendini bebek gayet sağlıklı dedi. Ama kafamda deli sorular progestanı 4.haftadan itibaren 200mg olarak sabah akşam kullanıyorum. 1haftadır kan sulandırıcı iğneye başladım acaba ondan olmuş olabilir mi? Başına böyle bir durum gelen var mı?
Aaa evet canım adet agrısı gibi agrım vardı hepcanım suan için sormuyorum.ilk gebe olduğununzu öğrenmeden önceki belirtiler nasıldı.
Cevapladığınız için çooooook teşekkür ederim. Benim kanamam yada lekenmem yok ultrosonda çok küçük bir kanama alanı gördü. Rahim ağzına yakın yerde değil kendi kendine geçer dedi. İnş öyle olur. Tarihlerimizde yakın, sizede hayırlı olsun.İlk aylar gerçekten çok önemli canım bende 2-3 gün üst üste çarşı pazar işleri yüzünden yorulmuştum 1 hafta kahverengi leke geldi çok korktum progestron verdi aynı 200 mg günde 2 defa 10 gün kullandım geçti doktor kullanma artık sıkıntı yok boş yere hormon alma bebeğe zararı var dedi bir daha olmadı çok şükür inş seninde geçer yorgunluk stres hamişlere yaramıyor
Doğduğunda 32 yaşında olacağım, ilk gebeliğim. Doğum günümde cinsiyetini öğreneceğim allahın izniyle:)Kızlar yaşlarınız ve kaçıncı bebeğiniz yazarmısınız ben 34 yaşındayım bu ikinci bebeğim bir tane 7 yaşında oğlum var allah bagışlarsa
Günaydın bende 34 yaşındayım 10yaşında oğlum var. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu sene kız patlaması var belki bizimde kızımız olur.Kızlar yaşlarınız ve kaçıncı bebeğiniz yazarmısınız ben 34 yaşındayım bu ikinci bebeğim bir tane 7 yaşında oğlum var allah bagışlarsa
Valla belirtiler erkek gibi duruyor şuan tabi bilememGünaydın bende 34 yaşındayım 10yaşında oğlum var. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu sene kız patlaması var belki bizimde kızımız olur.
Hadi inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinDoğduğunda 32 yaşında olacağım, ilk gebeliğim. Doğum günümde cinsiyetini öğreneceğim allahın izniyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?