Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Benimki de inşallah doğduğunda 32 yasında olacağım :) ilk gebeliğim ama haziranda bir düşüğüm var , bu da şuan 8+4 gunluk . Allah’ım tamamına erdirsin inşallah

Kızlar merhaba
Biz eşimle hala ilişki yaşamıyoruz doktoruma da tekrar sormadım..sizde durum nedir? Sakıncalı mı bebişe

Kızlar merhaba
Biz eşimle hala ilişki yaşamıyoruz doktoruma da tekrar sormadım..sizde durum nedir? Sakıncalı mı bebişe
Selam canım, ilk gittiğim doktor ilk 3 ay yasak demişti, doktor değiştirdim ama yeni doktorum da bununla ilgili bir şey demedi. Kontrole gittiğimde soracağım

Tamam kızlar doktora sorarsanız beni de haberdar edin , gerçi doktor ilişki serbest dese de eşim yanaşmaz çocuga bişey olursa diye :)

Peki kızlar bulantılar nasıl gidiyo?? ben bıktım bu bulantılardan ya herşeyi yiyemiyorum tiksiniyorum sağlıklı beslenemiyorum
Sizde durum ne??

Peki kızlar bulantılar nasıl gidiyo?? ben bıktım bu bulantılardan ya herşeyi yiyemiyorum tiksiniyorum sağlıklı beslenemiyorum
Sizde durum ne??
Canım valla kötü gidiyor gün boyunca bulantı fena, kusamıyorum da. Tiroid ilacı alıyorum sabahları aç karnına acaba o mu bulantıyı tetikliyor diye düşünmeye başladım. Çok keyifsizim, hamilemiyim hastamıyım belli değil

off çok zor canımm
Senin geçmedi mi 12.haftadasın..yiyememek çok kötü serum filan takılıyo mu
Malesef geçmedi. Şimdi demir ilacı dahada coşturuyor. Uyanık olduğum sürece sürekli bir mide bulantısı. Serum takılmadı. Bende arkadaşın dediği gibi hamile miyim hasta mıyım belli değil. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum.

Kızlar ben normal yiyebiliyorum , midem sabahları aç karnına bulanıyor bir de kahvaltı ederken bir anda bulanabiliyor ama derin nefesler alıp verip rahatlatıyorum kendimi. Kendim yemek yapmadıgım surece yiyebiliyorum. Demir ilacı beni de çok kötü yapıyor o nedenle hergun kullanmıyorum iki gunde bir bazen uc gunde bir alıyorum. Efa-mom içiyorum hergün .

Benim beni zorlayan bulantim hic olmadı Kizlar emin olun bulantı olmaması da insani tedirgin ediyor bebek iyi mi diye

Benim kansızlığım olmasına rağmen doktorum herşeyi içeren vitamin verdi içerisinde a vitamini folik asit b vitamini d vitamini demir ne ararsan var. Sadece demir ilacı hamile olmasanızda (hapı da ampülüde) inanılmaz bulantı yapıyor. Hani bir sürü hap yerine tek bir hap verin deseniz ? Benim 10.haftamda geçti bulantılarım. Çok şükür hiç kalmadı. çok zor bir durum çok geçmiş olsun hepinize..

Benim sadece bulantı değil kızlar, 1 haftadır burun tıkanıklığm vardı, her şeyi denedim geçmedi. Şimdi boğazlarıma kadar indi. Çok acıyor boğazım. O kadar keyifsizim ki. Üst üste geldi hep

Bu sabah az önce kustum arkadaşlar ilk kez hemde bulantı hafif oluyordu ama hiç kusmamıştım. 9. Haftanın sonundayım normal mi acaba ?

bende troid ilaci kullaniyorum kac mg kullaniyosunuz kan tahlilinde dusmusmu baktinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…