- 24 Temmuz 2013
- 1.369
- 1.820
- 333
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Amin inşallah, sağlıkla doğsun bebişlerimiz:)Hadi inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Selam canım, ilk gittiğim doktor ilk 3 ay yasak demişti, doktor değiştirdim ama yeni doktorum da bununla ilgili bir şey demedi. Kontrole gittiğimde soracağımKızlar merhaba
Biz eşimle hala ilişki yaşamıyoruz doktoruma da tekrar sormadım..sizde durum nedir? Sakıncalı mı bebişe
Merhaba,bizede yasak zaten benim ilişkiden sonra kanamam oluyor. Bir sonraki doktor kontrolümde sormayı düşünüyorum.Kızlar merhaba
Biz eşimle hala ilişki yaşamıyoruz doktoruma da tekrar sormadım..sizde durum nedir? Sakıncalı mı bebişe
Bulantı çok kötü gidiyor. Canım hiç bir şey istemiyor. Yediklerimde durmuyor 5kilo verdim. Çok çok zorlanıyorumPeki kızlar bulantılar nasıl gidiyo??ben bıktım bu bulantılardan ya herşeyi yiyemiyorum tiksiniyorum sağlıklı beslenemiyorum
Sizde durum ne??
Bulantı çok kötü gidiyor. Canım hiç bir şey istemiyor. Yediklerimde durmuyor 5kilo verdim. Çok çok zorlanıyorum
Canım valla kötü gidiyor gün boyunca bulantı fena, kusamıyorum da. Tiroid ilacı alıyorum sabahları aç karnına acaba o mu bulantıyı tetikliyor diye düşünmeye başladım. Çok keyifsizim, hamilemiyim hastamıyım belli değilPeki kızlar bulantılar nasıl gidiyo??ben bıktım bu bulantılardan ya herşeyi yiyemiyorum tiksiniyorum sağlıklı beslenemiyorum
Sizde durum ne??
Malesef geçmedi. Şimdi demir ilacı dahada coşturuyor. Uyanık olduğum sürece sürekli bir mide bulantısı. Serum takılmadı. Bende arkadaşın dediği gibi hamile miyim hasta mıyım belli değil. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum.off çok zor canımm
Senin geçmedi mi 12.haftadasın..yiyememek çok kötüserum filan takılıyo mu
Benim kansızlığım olmasına rağmen doktorum herşeyi içeren vitamin verdi içerisinde a vitamini folik asit b vitamini d vitamini demir ne ararsan var. Sadece demir ilacı hamile olmasanızda (hapı da ampülüde) inanılmaz bulantı yapıyor. Hani bir sürü hap yerine tek bir hap verin deseniz ? Benim 10.haftamda geçti bulantılarım. Çok şükür hiç kalmadı. çok zor bir durum çok geçmiş olsun hepinize..Kızlar ben normal yiyebiliyorum , midem sabahları aç karnına bulanıyor bir de kahvaltı ederken bir anda bulanabiliyor ama derin nefesler alıp verip rahatlatıyorum kendimi. Kendim yemek yapmadıgım surece yiyebiliyorum. Demir ilacı beni de çok kötü yapıyor o nedenle hergun kullanmıyorum iki gunde bir bazen uc gunde bir alıyorum. Efa-mom içiyorum hergün .
bende troid ilaci kullaniyorum kac mg kullaniyosunuz kan tahlilinde dusmusmu baktinizmiCanım valla kötü gidiyor gün boyunca bulantı fena, kusamıyorum da. Tiroid ilacı alıyorum sabahları aç karnına acaba o mu bulantıyı tetikliyor diye düşünmeye başladım. Çok keyifsizim, hamilemiyim hastamıyım belli değil
Canım daha 1 hafta oldu içmeye başlayalı. Euthrox 25 mg kullanıyorum. 1 ay sonra baktırıcam. Sen ne kullanıyorsun. Benim 3.05 çıkmıştıbende troid ilaci kullaniyorum kac mg kullaniyosunuz kan tahlilinde dusmusmu baktinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?