Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Ama tiroid ilacını sabah aç karnına içip bi yarım saat bi saat beklemek çok zor oluyo açken mide bulantısı oluyo

Kızlar ben bugün kontrole gittim, bebek iyi çok şükür. Birdahaki kontrolüm 1 ay sonra 12. Haftada . Ozaman ikili tarama testi zamanı geliyormus, doktorum bir de fetal dna testi oldugunu soyledi, onda %99 dogrulukla sonuc alınıyormus, sadece anneden kan alınarak yapılıyormus fakat biraz pahalıymıs, hangisini istediginize siz karar verin dedi. Sağlık sigortası karşılamıyormus cunku. Aranızda yaptıran ya da bu durumu konusmus karar vermiş olan var mı?

C
Canım benm de kontrole 2 hafta kaldı 12. Haftam olacak ben 2 li test yaptırıcam digeri cok pahalı riskli cıkarsa yaptırırım diye düsündüm inşallah hepimizin sonuclar iyi cıkar

C

Canım benm de kontrole 2 hafta kaldı 12. Haftam olacak ben 2 li test yaptırıcam digeri cok pahalı riskli cıkarsa yaptırırım diye düsündüm inşallah hepimizin sonuclar iyi cıkar
İnşallah cnm beni de şimdi o endişe sardı, bir de su testleri atlatsak hayırlısıyla

Kızlar ikili testleri özeldemi devlettemi yaptıracaksınız
Canım özele gidiyorum ben, uygun bir fiyatsa özelde yaptırırım. Doktorumla konuşmadım henüz. Cumartesi randevum var. Yaşadığım yerde devlet yapmayanilir de, çok küçük bir yer, sağlık ocağı gibi bi hastane. Başka ilçeye gidiyorum doktora

İkili tarama testini soruyorsan 500 civarı, doktorun bana düşünebilirsin dediği fetal Dna testi 2500tl civarı .. özel sağlık sigortası da karşılamayabiliyor .

İkili tarama testini soruyorsan 500 civarı, doktorun bana düşünebilirsin dediği fetal Dna testi 2500tl civarı .. özel sağlık sigortası da karşılamayabiliyor .
İnternette araştırmıştım ikili testleri, bazıları özelde hiç para ödememiş, sadece muayene ücreti ödemiş. Kimisi az kimisi çok ödemiş. Sanırım hastaneye göre değişiyor

Ben de pahalı diye devlette randevu aldım aynı test normalde ben de özele gidiyorum evimin yanında kadın doğum hastanesi var testi burda yaptırım

Selam kızlar, nasıl gidiyor. Benim bulantı kusma tam gaz devam. İkili testi cuma yaptırdım medicalpark kocaeli'de 72tl. Gördüğüm rakamlar çok uçuk 500 nedir yahu. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…