- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Bn de kullanıyorum aynı ilacın 50 mgCanım daha 1 hafta oldu içmeye başlayalı. Euthrox 25 mg kullanıyorum. 1 ay sonra baktırıcam. Sen ne kullanıyorsun. Benim 3.05 çıkmıştı
Bu ilaç sen de yan etki yaptı mı cnm, bulantı gibi? Bu ilaca başladığımdan beri daha çok bulanıyor midem. Önceden bu kadar yoğun değildi sankiBn de kullanıyorum aynı ilacın 50 mg
Martta tekrar kontrole cagırdı
Yok canım ben bayadır kullanıyorum hiç bulantı yapmamıştı daha önce...Bu ilaç sen de yan etki yaptı mı cnm, bulantı gibi? Bu ilaca başladığımdan beri daha çok bulanıyor midem. Önceden bu kadar yoğun değildi sanki
Aynen canım yaa. Benim bulantılar arttı 2 gündür.Ama tiroid ilacını sabah aç karnına içip bi yarım saat bi saat beklemek çok zor oluyo açken mide bulantısı oluyo
Canım benm de kontrole 2 hafta kaldı 12. Haftam olacak ben 2 li test yaptırıcam digeri cok pahalı riskli cıkarsa yaptırırım diye düsündüm inşallah hepimizin sonuclar iyi cıkarKızlar ben bugün kontrole gittim, bebek iyi çok şükür. Birdahaki kontrolüm 1 ay sonra 12. Haftada . Ozaman ikili tarama testi zamanı geliyormus, doktorum bir de fetal dna testi oldugunu soyledi, onda %99 dogrulukla sonuc alınıyormus, sadece anneden kan alınarak yapılıyormus fakat biraz pahalıymıs, hangisini istediginize siz karar verin dedi. Sağlık sigortası karşılamıyormus cunku. Aranızda yaptıran ya da bu durumu konusmus karar vermiş olan var mı?
İnşallah cnm beni de şimdi o endişe sardı, bir de su testleri atlatsak hayırlısıylaC
Canım benm de kontrole 2 hafta kaldı 12. Haftam olacak ben 2 li test yaptırıcam digeri cok pahalı riskli cıkarsa yaptırırım diye düsündüm inşallah hepimizin sonuclar iyi cıkar
Endişelenme canım iyi düsünelim iyi olsun,strese girmemek lazım:)İnşallah cnm beni de şimdi o endişe sardı, bir de su testleri atlatsak hayırlısıyla
Canım özele gidiyorum ben, uygun bir fiyatsa özelde yaptırırım. Doktorumla konuşmadım henüz. Cumartesi randevum var. Yaşadığım yerde devlet yapmayanilir de, çok küçük bir yer, sağlık ocağı gibi bi hastane. Başka ilçeye gidiyorum doktoraKızlar ikili testleri özeldemi devlettemi yaptıracaksınız
Ben de özele gidiyorum canımKızlar ikili testleri özeldemi devlettemi yaptıracaksınız
Ne kadarmıs ki özelde acaba??Ben de özele gidiyorum canım
İnternette araştırmıştım ikili testleri, bazıları özelde hiç para ödememiş, sadece muayene ücreti ödemiş. Kimisi az kimisi çok ödemiş. Sanırım hastaneye göre değişiyorİkili tarama testini soruyorsan 500 civarı, doktorun bana düşünebilirsin dediği fetal Dna testi 2500tl civarı .. özel sağlık sigortası da karşılamayabiliyor .
İstanbul medicalpark ta aynı mıdır fiyat?Selam kızlar, nasıl gidiyor. Benim bulantı kusma tam gaz devam. İkili testi cuma yaptırdım medicalpark kocaeli'de 72tl. Gördüğüm rakamlar çok uçuk 500 nedir yahu. Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?