- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Bence aynıdır. Tabiki devlet hastanesinde ücretsiz tercih sizin.İstanbul medicalpark ta aynı mıdır fiyat?
BennnBel ya da kalça ağrısı olan var mı arkadaşlar ?
Masallah cok uzun zamandir seni goruyirdum kk da ve hep hamile kalmmak istiyirdun Allahim saglikla kucagina almayi. Nasip etsin canim cok sevindim:)Merhaba kızlar
Benim sat 19 aralık
5 haftalık hamileyim peki sizler kaç haftalık?? Keseyi kalp atısını gördünüz mü??
Cnm bol su tüket. Sıcak suya bal limon yaptım. Pekmez yedim öksürük için. Burun tıkanıklığı için de okyanus suyu çektimSelam kızlar nasıl gidiyo? Ben bu sefer de grip oldum ilac alamam dimi?angelone sen nasıl atlattın
Aaa beta hcg demekki haftalar geçtikçe baya düşüyor öyle mi ?Selam kızlar,bugün ikili test sonucum çıktı şükürler olsun yeşil bölgede çıktı. İnşallah sizlerde olumlu sonuçlar alırsınız. Tarama testinde beta hcg 104 çıktı. Belki biliyorsunuzdur beta 50'den yukarıda çıkarsa kız olma ihtimali yüksekmiş var mı bir yorumunuz.
Valla bilmiyorum ki bende sanırım öyleAaa beta hcg demekki haftalar geçtikçe baya düşüyor öyle mi ?
Sağol canım teşekkür ederim evet hep istiyordumMasallah cok uzun zamandir seni goruyirdum kk da ve hep hamile kalmmak istiyirdun Allahim saglikla kucagina almayi. Nasip etsin canim cok sevindim:)
Suyu çok içemiyorum ki bulantıdan :/ ama bal limonu yapcam akşamaCnm bol su tüket. Sıcak suya bal limon yaptım. Pekmez yedim öksürük için. Burun tıkanıklığı için de okyanus suyu çektim
Amin insallah canimSağol canım teşekkür ederim evet hep istiyordumRabbim çok şükür nasip etti darısı isteyen herkese
Suyu biraz zorla içmeye çalış, az su içmek baş ağrısı da yapıyor. Tuzlu su da deneyebilirsin burnunaSuyu çok içemiyorum ki bulantıdan :/ ama bal limonu yapcam akşama
Burun tıkanıklıgı için başka önerin var mı?
Bir gün demir şrubu bir gün decavit içiyorum ben.Arkadaşlar birşey daha sorucam. Hergün demir hapı alıyor musunuz?
Hoşgeldinizzz hayırlı olsun. Amin hepimizinkini inşallah. Nasıl gidiyor hamilelik.Bende aralik ayinda hamile kalanlardanim :) araniza hosgeldim. Tup bebekle hamile kaldim cok sukur. Suan 13+3 olduk. Rabbim tamamina erdirsin cumlemize
Grip olma disinda iyi gidiyor canim . Ama hic birsey hissetmiyorum. Sanki hamile degilmisim gibi . Senin nasil gidiyor pekiHoşgeldinizzz hayırlı olsun. Amin hepimizinkini inşallah. Nasıl gidiyor hamilelik.
Tamam canım su içmeye calıscam :/Suyu biraz zorla içmeye çalış, az su içmek baş ağrısı da yapıyor. Tuzlu su da deneyebilirsin burnuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?