Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Bana doktorum folik asit dışında bişey vermedi :/
Bana hergün demir hapı ve Efa mom diye icinde omega, folik asit, iyot .. vs bircok vitaminin birleşimi bir hap verdi. Fakat ben demir haplarını hergun kullanamıyorum cünkü kabızlığa yol açıyor , o yuzden size sordum hergun içiyomusunuz diye.. hem de mide yanması oluyor

Kızlar dediğim gibi bir gün demir şurubu bir gün decavit hergün folik asit sabah akşam vaninal yoldan 200mg progestan ve her gün 0.4mgr oksapar kan sulandırıcı iğne yapıyorum. Şimdiden bunaldım ilaçlardan. Ayrıca sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı? Ordanda decavit veriliyo

Grip olma disinda iyi gidiyor canim . Ama hic birsey hissetmiyorum. Sanki hamile degilmisim gibi . Senin nasil gidiyor peki
Benim çok fena. Bu zamana kadar sürekli bulantı,kusma,halsizlik mevcut. Bu benim 2.gebeliğim. 10 yaşında oğlum var. Ona hamileyken sadece sabah bulantım olurdu ama bu çok farklı. 34 yaşındayım Kocaelinde oturuyorum siz?

Benim bu 6.gebeligim 5 dusugum var canim daha sonra tup bebek yapmaya karar verdik cok sukur tuttu cok iyi gidiyor hamileligim. 25 yasindayim istanbuldayim bende.

Benim bu 6.gebeligim 5 dusugum var canim daha sonra tup bebek yapmaya karar verdik cok sukur tuttu cok iyi gidiyor hamileligim. 25 yasindayim istanbuldayim bende.
Benimde 2düşüğüm var. Rahmimde problem vardı. Perde vardı ameliyat oldum alındı öyle hamile kaldım. Çok sevindim tutmasına. Allahım tüm isteyenlere yaşatsın inşallah bu duyguyu.

Benimde 2düşüğüm var. Rahmimde problem vardı. Perde vardı ameliyat oldum alındı öyle hamile kaldım. Çok sevindim tutmasına. Allahım tüm isteyenlere yaşatsın inşallah bu duyguyu.
Amin canim benim . Benimde rahmim y seklindeydi ameliyatla duzeltildi tekrar hamile kaldim malesef yine dusunce tup bebek yaptirmak zorunda kaldik. Ama iyiki yaptirmisim. Cok sagliksiz gebeliklerdi 3 haftada kaybediyordum hep

Aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz, allah herkesin bebeğini bağışlasın, sağlıkla doğsunlar:) ben de sadece folik asit alıyorum. Gerçi içinde b12, iyot,çinko da var. Bazı günler almıyorum hatta. Aile hekimi gerek yok vitamine başlayabilirsin dedi. Çünkü değerlerim baya yüksek çıktı özellikle demir

Merhaba kızlar
Benim sat 19 aralık
5 haftalık hamileyim peki sizler kaç haftalık?? Keseyi kalp atısını gördünüz mü??
BEBEĞİMİN CİNSİYETİNİ TAHMİN EDER MİSİNİZ LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN

Eklentiler

• IMG_0107.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_0243.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_0371.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_0422.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 43
Doktordan çıktık biz 11+4 olduk. Cinsiyet tahminlerini alabilir miyim :)
Canım cok beyazimsi cikmis ultrason kağıdı.doktor birsey soyledi mi cinsiyet tahminiyle ilgili? Eğer erkekse 12 inci haftalarda belli olabiliyor ama kiz ise 15 16.haftalara kadar uzayabiliyor cinsiyeti.ama ben erkek gibi hissettim senin bebisi gorunce :)) belkide kizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…