- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Bana doktorum folik asit dışında bişey vermedi :/Bir gün demir şrubu bir gün decavit içiyorum ben.
Hosgeldin canım tebrik ederim darısı isteyen herkese inşallah:) senin maşallah baya büyümüşBende aralik ayinda hamile kalanlardanim :) araniza hosgeldim. Tup bebekle hamile kaldim cok sukur. Suan 13+3 olduk. Rabbim tamamina erdirsin cumlemize
Bana hergün demir hapı ve Efa mom diye icinde omega, folik asit, iyot .. vs bircok vitaminin birleşimi bir hap verdi. Fakat ben demir haplarını hergun kullanamıyorum cünkü kabızlığa yol açıyor , o yuzden size sordum hergun içiyomusunuz diye.. hem de mide yanması oluyorBana doktorum folik asit dışında bişey vermedi :/
Cok sukur canim. Aminn aminn insaAllah Rabbim isteyen herkese tattirirHosgeldin canım tebrik ederim darısı isteyen herkese inşallah:) senin maşallah baya büyümüş
Benim çok fena. Bu zamana kadar sürekli bulantı,kusma,halsizlik mevcut. Bu benim 2.gebeliğim. 10 yaşında oğlum var. Ona hamileyken sadece sabah bulantım olurdu ama bu çok farklı. 34 yaşındayım Kocaelinde oturuyorum siz?Grip olma disinda iyi gidiyor canim . Ama hic birsey hissetmiyorum. Sanki hamile degilmisim gibi . Senin nasil gidiyor peki
Benim bu 6.gebeligim 5 dusugum var canim daha sonra tup bebek yapmaya karar verdik cok sukur tuttu cok iyi gidiyor hamileligim. 25 yasindayim istanbuldayim bende.Benim çok fena. Bu zamana kadar sürekli bulantı,kusma,halsizlik mevcut. Bu benim 2.gebeliğim. 10 yaşında oğlum var. Ona hamileyken sadece sabah bulantım olurdu ama bu çok farklı. 34 yaşındayım Kocaelinde oturuyorum siz?
Benimde 2düşüğüm var. Rahmimde problem vardı. Perde vardı ameliyat oldum alındı öyle hamile kaldım. Çok sevindim tutmasına. Allahım tüm isteyenlere yaşatsın inşallah bu duyguyu.Benim bu 6.gebeligim 5 dusugum var canim daha sonra tup bebek yapmaya karar verdik cok sukur tuttu cok iyi gidiyor hamileligim. 25 yasindayim istanbuldayim bende.
Amin canim benim . Benimde rahmim y seklindeydi ameliyatla duzeltildi tekrar hamile kaldim malesef yine dusunce tup bebek yaptirmak zorunda kaldik. Ama iyiki yaptirmisim. Cok sagliksiz gebeliklerdi 3 haftada kaybediyordum hepBenimde 2düşüğüm var. Rahmimde problem vardı. Perde vardı ameliyat oldum alındı öyle hamile kaldım. Çok sevindim tutmasına. Allahım tüm isteyenlere yaşatsın inşallah bu duyguyu.
Canımm ben önümüzdeki haftaiçi gidicem inşallah:)sosyalbilimci cnm sen kontrole gittin mi bu aralardı senin sanki ? Yoksa yazdın da ben mi kaçırdım ?
Canim naber nasil gidiyo?kasık agrin ve karin şişmesi varmi hafiftenCanımm ben önümüzdeki haftaiçi gidicem inşallah:)
BEBEĞİMİN CİNSİYETİNİ TAHMİN EDER MİSİNİZ LÜTFEN LÜTFEN LÜTFENMerhaba kızlar
Benim sat 19 aralık
5 haftalık hamileyim peki sizler kaç haftalık?? Keseyi kalp atısını gördünüz mü??
Kac haftalik canim 12 miBEBEĞİMİN CİNSİYETİNİ TAHMİN EDER MİSİNİZ LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN
En son fotosu 15 haftalık sırtı dönük olanKac haftalik canim 12 mi
O zaman kesin kız :))))) bence tabi.çünkü erkek bebeklerde 12 inci haftada bile belli oluyormuş testislerinden.15 inci haftalara kadar daha gorunemediyse kızdır o zmaan:))En son fotosu 15 haftalık sırtı dönük olan)
Canım cok beyazimsi cikmis ultrason kağıdı.doktor birsey soyledi mi cinsiyet tahminiyle ilgili? Eğer erkekse 12 inci haftalarda belli olabiliyor ama kiz ise 15 16.haftalara kadar uzayabiliyor cinsiyeti.ama ben erkek gibi hissettim senin bebisi gorunce :)) belkide kizdirDoktordan çıktık biz 11+4 olduk. Cinsiyet tahminlerini alabilir miyim :)
Doktor 16. Haftadan önce söyleyemediği için belli olmadıO zaman kesin kız :))))) bence tabi.çünkü erkek bebeklerde 12 inci haftada bile belli oluyormuş testislerinden.15 inci haftalara kadar daha gorunemediyse kızdır o zmaan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?