Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

demiryurek38 Canim sağlıklı hayirli bi evlat olur insallah.ama insanlarin benzetmesine cok ta kulak asma.eger erkek olmus olsaydi veya genital de çıkıntı olmus olsaydi doktor bunu muhakkak görürdü.15 haftalik olmussunuz.youtube dan ultrasondaki cinsiyetleri gosteren videolar var.daha 11 haftalıkken bile testisleri belli oluyor.bizler sadece eglencesine tahmin yapiyoruz.hayırlısı olsun,belkide erkektir.ama bence kiz :) demiryurek38

Teşekkür ediyorum canım amin inşallah kızdır

Cinsiyeti göremedi doktor canım,göstermedi ufaklık:)

Canim naber nasil gidiyo?kasık agrin ve karin şişmesi varmi hafiften
Hamilelik kötü geçiyo canım ya
1.si sürekli baş ağrısı var geçmiyo
2.si mide bulantısı halsizlik var herşeyi yiyemiyorum
3.sü hiçbişeyden keyif almıyorum geçse de artık diye günleri sayıyorum resmen
4.sü bazen ben naz yapcagıma eşimin triplerini çekiyorum anlayış yok

Hayırlısı olsun kuzum bidaki kontrol ne zaman ? O gün belli olur belki
7 nisan canım çok var 16 haftalık olucaz kesin belli olur. Benim hamilelik de senin saydıkların gibi geçiyor. Zaten durumumuz belli bi de şu eşler daha anlayışlı olsa. Alınıyorum ben de çoğu zaman davranışlarına

Sabredelim geçecek inşallah bana da doktorum pazartesi gunu 10-15 gun daha sabret bitecek demişti. İnşallah öyle olur . Sabah açken ayaga kalktıgım an çok kötü oluyorum özellikle bazen kasıklarım da ağrıyor benim çok ağır değil ama ağrı oldugu oluyor . Sizin de oluyor mu?

Canım cok gecmiş olsun baş agrısı cok zor,ama simdi icinde bulundugun bu durum gecince hafifleyecektir diye düsünüyorum,beslenmende düzene girercek inşallah oda etkiler,az kaldı sabret iyi olacak hersey,eşinle ilgili olan durumda Allah kolaylık versin cok zor.

Sanırım aynı zamanlarda öğrencez cinsiyetini hadi hayırlısı olsun..
Sorma canım ya sanki ben değil eşim hamile..bazen kötü oluyorum ona da inanmıyo psikolojik diyo var mı böyle bişey?

Aynen belki kötü anlamda son haftalarımız ama yine de zor bende kasık agrısı olmuyo ama aniden bi iki kez agrı girmişti hemen geçmişti bida olmadı

Canımm cok sağoll
İnşallah bu kötü günler gececek eşim de keşke yardımcı olsa

Canim benim bu haftayi atlattiktan sonra bulanti falan kalmaz artik azalmaya baslar yavas yavas.11inci haftayi gecince kesilir büyük ihtimalle.ahh eşler keske biraz daha anlayışlı olsalar ama işte..bi konus istersen zaten zor durumdayim daha da zorlastirma herseyi lutfen de.zaten insan hamilelikte yeterince stres oluyor diymi

Aynen canım keşke eşler de yardımcı olsa, ben konusuyorum diyorum bak kötüyüm yanımda ol yalnız bırakma her an kötüleşebiliyorum vs bi iyi davranıyo bi kötü bilmiyorum nasıl gececek :/
İnşallah dediğin gibi olur geçer

Geçer canim geçer boşver kafaya takmamaya çalış.şu 1 2 haftayi da atlattiktan sonra Allahin izniyle hamileliginin tadini çıkarmaya baslarsin artik.keyfine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…