- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Kız bence seninki bak görr :)))Doktor 16. Haftadan önce söyleyemediği için belli olmadı
Kız bence seninki bak görr :)))
Birde onceki mesajlarina baktim da erkek istiyorsun galiba sen.gönlünden gecen erkek mi?[/QUOT
Kız olursa büyük süpriz olur çünkü herkes erkeğe benzetiyorİnşallah sağlıklı bir bebek olur tek temennimiz şuan bu.İlk evladımız olacağı için kız erkek fark etmiyor
Teşekkür ediyorum canım amin inşallah kızdırdemiryurek38 Canim sağlıklı hayirli bi evlat olur insallah.ama insanlarin benzetmesine cok ta kulak asma.eger erkek olmus olsaydi veya genital de çıkıntı olmus olsaydi doktor bunu muhakkak görürdü.15 haftalik olmussunuz.youtube dan ultrasondaki cinsiyetleri gosteren videolar var.daha 11 haftalıkken bile testisleri belli oluyor.bizler sadece eglencesine tahmin yapiyoruz.hayırlısı olsun,belkide erkektir.ama bence kiz :) demiryurek38
Cinsiyeti göremedi doktor canım,göstermedi ufaklık:)Canım cok beyazimsi cikmis ultrason kağıdı.doktor birsey soyledi mi cinsiyet tahminiyle ilgili? Eğer erkekse 12 inci haftalarda belli olabiliyor ama kiz ise 15 16.haftalara kadar uzayabiliyor cinsiyeti.ama ben erkek gibi hissettim senin bebisi gorunce :)) belkide kizdir
Hamilelik kötü geçiyo canım yaCanim naber nasil gidiyo?kasık agrin ve karin şişmesi varmi hafiften
Hayırlısı olsun kuzumCinsiyeti göremedi doktor canım,göstermedi ufaklık:)
7 nisan canımHayırlısı olsun kuzumbidaki kontrol ne zaman ? O gün belli olur belki
Sabredelim geçecek inşallah bana da doktorum pazartesi gunu 10-15 gun daha sabret bitecek demişti. İnşallah öyle olur . Sabah açken ayaga kalktıgım an çok kötü oluyorum özellikleHamilelik kötü geçiyo canım ya
1.si sürekli baş ağrısı var geçmiyo
2.si mide bulantısı halsizlik var herşeyi yiyemiyorum
3.sü hiçbişeyden keyif almıyorum geçse de artık diye günleri sayıyorum resmen
4.sü bazen ben naz yapcagıma eşimin triplerini çekiyorum anlayış yok
Canım cok gecmiş olsun baş agrısı cok zor,ama simdi icinde bulundugun bu durum gecince hafifleyecektir diye düsünüyorum,beslenmende düzene girercek inşallah oda etkiler,az kaldı sabret iyi olacak hersey,eşinle ilgili olan durumda Allah kolaylık versin cok zor.Hamilelik kötü geçiyo canım ya
Canımm bana erkek gibi geldi ama sadece tahmin,Allah saglıkla gönlüne göre versinCinsiyet tahmin edebilen var mi canlar.
amin hepimize ins.Canımm bana erkek gibi geldi ama sadece tahmin,Allah saglıkla gönlüne göre versin
Sanırım aynı zamanlarda öğrencez cinsiyetini7 nisan canımçok var 16 haftalık olucaz kesin belli olur. Benim hamilelik de senin saydıkların gibi geçiyor. Zaten durumumuz belli bi de şu eşler daha anlayışlı olsa. Alınıyorum ben de çoğu zaman davranışlarına
Aynen belki kötü anlamda son haftalarımız ama yine de zorSabredelim geçecek inşallah bana da doktorum pazartesi gunu 10-15 gun daha sabret bitecek demişti. İnşallah öyle olur . Sabah açken ayaga kalktıgım an çok kötü oluyorum özelliklebazen kasıklarım da ağrıyor benim çok ağır değil ama ağrı oldugu oluyor . Sizin de oluyor mu?
Canımm cok sağollCanım cok gecmiş olsun baş agrısı cok zor,ama simdi icinde bulundugun bu durum gecince hafifleyecektir diye düsünüyorum,beslenmende düzene girercek inşallah oda etkiler,az kaldı sabret iyi olacak hersey,eşinle ilgili olan durumda Allah kolaylık versin cok zor.
Canim benim bu haftayi atlattiktan sonra bulanti falan kalmaz artik azalmaya baslar yavas yavas.11inci haftayi gecince kesilir büyük ihtimalle.ahh eşler keske biraz daha anlayışlı olsalar ama işte..bi konus istersen zaten zor durumdayim daha da zorlastirma herseyi lutfen de.zaten insan hamilelikte yeterince stres oluyor diymiHamilelik kötü geçiyo canım ya
Aynen canım keşke eşler de yardımcı olsa, ben konusuyorum diyorum bak kötüyüm yanımda ol yalnız bırakma her an kötüleşebiliyorum vs bi iyi davranıyo bi kötü bilmiyorum nasıl gececek :/Canim benim bu haftayi atlattiktan sonra bulanti falan kalmaz artik azalmaya baslar yavas yavas.11inci haftayi gecince kesilir büyük ihtimalle.ahh eşler keske biraz daha anlayışlı olsalar ama işte..bi konus istersen zaten zor durumdayim daha da zorlastirma herseyi lutfen de.zaten insan hamilelikte yeterince stres oluyor diymi
Geçer canim geçer boşver kafaya takmamaya çalış.şu 1 2 haftayi da atlattiktan sonra Allahin izniyle hamileliginin tadini çıkarmaya baslarsin artik.keyfine bakAynen canım keşke eşler de yardımcı olsa, ben konusuyorum diyorum bak kötüyüm yanımda ol yalnız bırakma her an kötüleşebiliyorum vs bi iyi davranıyo bi kötü bilmiyorum nasıl gececek :/
İnşallah dediğin gibi olur geçer
İnşallah canım benim:) çok sağollGeçer canim geçer boşver kafaya takmamaya çalış.şu 1 2 haftayi da atlattiktan sonra Allahin izniyle hamileliginin tadini çıkarmaya baslarsin artik.keyfine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?