Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Kızlar ben bu haftaiçi doktoruma gidicem kontrol var..
11.haftada olucam sizce cinsiyet belli olur mu??

Canımm cok sağoll
İnşallah bu kötü günler gececek eşim de keşke yardımcı olsa
İnşallah canım,oda farkına varır belki simdi cok anlamıyolar durumumuzdan,karnımız büyümeye baslayınca farkına varırlar belki

İnşallah canım sende de mi var yoksa sıkıntı?
Canm benim anlayışsızlıktan ziyade evde her iş bende,hep öyleydi zaten ama artık yetişememeye basladım bide şimdi bu hamilelik uyku bulantı olunca sinir bozucu oluyo,

Benim de kabızlık başladı arkadaşlar , iki gundur tuvalete çıkamıyorum, karnım da çok şiş ( sizde var mı boyle durumlar

Benim de kabızlık başladı arkadaşlar , iki gundur tuvalete çıkamıyorum, karnım da çok şiş ( sizde var mı boyle durumlar
Canm ben alıstım artk valla,eskiden hergün aynı saatte cıkardım tuvalete simdi bazen 3 günde bazen 4 günde bir cıkıyorum metobolizma bebeğe göre calıstıgı icin normal

Canm ben alıstım artk valla,eskiden hergün aynı saatte cıkardım tuvalete simdi bazen 3 günde bazen 4 günde bir cıkıyorum metobolizma bebeğe göre calıstıgı icin normal
Ya sana bişey diyim mi içimi rahatlattın çok endişelendim iki gundur çıkamıyorum diye . Karnımı gorseniz sanırsınız 4. Ayda falanım :) halbuki 9+5 teyim daha

Ya sana bişey diyim mi içimi rahatlattın çok endişelendim iki gundur çıkamıyorum diye . Karnımı gorseniz sanırsınız 4. Ayda falanım :) halbuki 9+5 teyim daha
Yok yok rahat ol canm benm karnımda aynı,cok normal ve sanrm doguma kadr böyle olucak

Canm benim anlayışsızlıktan ziyade evde her iş bende,hep öyleydi zaten ama artık yetişememeye basladım bide şimdi bu hamilelik uyku bulantı olunca sinir bozucu oluyo,
Aaa olur mu öyle şey ver eline yapsın eşin de ..bunlara zorla yaptırcaksın yoksa kendiliğinden yapmıyorlar
Biz bu halimizle yemek mi yapalım ki ben bulantıdan yapamıyorum artık, temizliğe mi bakalım kendimize mi bakalım
Ben de şu bulantıdan tiksinmeden sıkıldım artık geçse bi an önce

Bide işe gidip geliyoruz yani..kadın olmak gerçekten cok zor cok
Hem hem hem iş hem hamilelik hem eş bu döngü cok zorluyo beni

Kızlar sizin de karnınız büyüdü mü?
Bende kabızlık yok tuvalete cıkıyorum ama karnım daha şimdiden cıktı
Pantolonlar olmuyor
Bide yemek yiyebiliyo musunuz? Ben ne yapabiliyorum ne de yiyebiliyorum
Bulantılarınız geçti mi? Benim aynı

Bide işe gidip geliyoruz yani..kadın olmak gerçekten cok zor cok
Hem hem hem iş hem hamilelik hem eş bu döngü cok zorluyo beni
aynen canım aynı saatte cıkıp aynı saatte geliyoruz ama adamlar direk salon takımı,valla yoruluyorum artık yap diyince yapıyo ama bende onu sevmiyorum ben demeden yapsın istyorum ama yok

Benim de karnım şimdiden şişti , ben kabızlığa yordum ama onu. Yemek yapamıyorum.. bir kadın çağırıyoruz haftada uc kez geliyor yemek yapmak icin. Şimdilik oyle idare ediyoruZ. Senin gribal durum geçti mi? Bugün de baş ağrısı beni zorluyor

aynen canım aynı saatte cıkıp aynı saatte geliyoruz ama adamlar direk salon takımı,valla yoruluyorum artık yap diyince yapıyo ama bende onu sevmiyorum ben demeden yapsın istyorum ama yok
Aynı durumu yasıyoruz valla ben de isterim söylemeden yapsın düşünsün ama yok üstelikte o benden istiyo kahvaltı yemek vs..
Sadece ben mi böyleyim bilmiyorum sizde de oluyor mu halsizlik yorgunluk?? Yemek zaten yapamıyorum kahvaltıyı da zor hazırlıyorum temizlik desen haftada bi anca yapabiliyorum cabuk yoruluyorum

Kabız olduysan bol bol lifli ye sıvı tüket geçer inşallah
Benim grip geçti ama canım baş ağrım nerdeyse hergün var o da beni mahvediyo bulantıyla beraber

Ahh kızlar ahh aynı sorunları yaşıyoruz. Temizliğin hepsini ben yapmıyorum eşim süpürüp viledalıyor ben toz alıyorum banyo lavoba galan. Yapıyor ama söylene söylene zorla hadi yaptık bari temiz tut demi anında batıyor ev. Malesef dağınık ve titiz olmayan bi eşim var. Evime girmek istemiyorum artık, o halde görünce evi moralim bozuluyor.kimseye minnet etmeden evimde dip köşe temizlik yaptığım günleri arıyorum. Mutfağa girip yemek yapmak ise tam bir işkence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…