- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
İnşallah canım,oda farkına varır belki simdi cok anlamıyolar durumumuzdan,karnımız büyümeye baslayınca farkına varırlar belkiCanımm cok sağoll
İnşallah bu kötü günler gececek eşim de keşke yardımcı olsa
Tahmini birşey söleyebilir,olmadı resmini at nub teorisine göre tahminde bulunuruzKızlar ben bu haftaiçi doktoruma gidicem kontrol var..
11.haftada olucam sizce cinsiyet belli olur mu??
Tamam fotosunu atarımTahmini birşey söleyebilir,olmadı resmini at nub teorisine göre tahminde bulunuruz
İnşallah canımİnşallah canım,oda farkına varır belki simdi cok anlamıyolar durumumuzdan,karnımız büyümeye baslayınca farkına varırlar belki
Canm benim anlayışsızlıktan ziyade evde her iş bende,hep öyleydi zaten ama artık yetişememeye basladım bide şimdi bu hamilelik uyku bulantı olunca sinir bozucu oluyo,İnşallah canımsende de mi var yoksa sıkıntı?
Canm ben alıstım artk valla,eskiden hergün aynı saatte cıkardım tuvalete simdi bazen 3 günde bazen 4 günde bir cıkıyorum metobolizma bebeğe göre calıstıgı icin normalBenim de kabızlık başladı arkadaşlar , iki gundur tuvalete çıkamıyorum, karnım da çok şiş( sizde var mı boyle durumlar
Ya sana bişey diyim mi içimi rahatlattın çok endişelendim iki gundur çıkamıyorum diye . Karnımı gorseniz sanırsınız 4. Ayda falanım :) halbuki 9+5 teyim dahaCanm ben alıstım artk valla,eskiden hergün aynı saatte cıkardım tuvalete simdi bazen 3 günde bazen 4 günde bir cıkıyorum metobolizma bebeğe göre calıstıgı icin normal
Yok yok rahat ol canm benm karnımda aynı,cok normal ve sanrm doguma kadr böyle olucakYa sana bişey diyim mi içimi rahatlattın çok endişelendim iki gundur çıkamıyorum diye . Karnımı gorseniz sanırsınız 4. Ayda falanım :) halbuki 9+5 teyim daha
Çok canını sıkıyor insanınYok yok rahat ol canm benm karnımda aynı,cok normal ve sanrm doguma kadr böyle olucak
Aynen canm yaa,ama alısıyosun bir süre sonra:))Çok canını sıkıyor insanınpatlayacakmıs gibi devamlı ama tık yok :)))
Aaa olur mu öyle şey ver eline yapsın eşin de ..bunlara zorla yaptırcaksın yoksa kendiliğinden yapmıyorlarCanm benim anlayışsızlıktan ziyade evde her iş bende,hep öyleydi zaten ama artık yetişememeye basladım bide şimdi bu hamilelik uyku bulantı olunca sinir bozucu oluyo,
aynen canım aynı saatte cıkıp aynı saatte geliyoruz ama adamlar direk salon takımı,valla yoruluyorum artık yap diyince yapıyo ama bende onu sevmiyorum ben demeden yapsın istyorum ama yokBide işe gidip geliyoruz yani..kadın olmak gerçekten cok zor cok
Hem hem hem iş hem hamilelik hem eş bu döngü cok zorluyo beni
Benim de karnım şimdiden şişti , ben kabızlığa yordum ama onu. Yemek yapamıyorum.. bir kadın çağırıyoruz haftada uc kez geliyor yemek yapmak icin. Şimdilik oyle idare ediyoruZ. Senin gribal durum geçti mi? Bugün de baş ağrısı beni zorluyorKızlar sizin de karnınız büyüdü mü?
Bende kabızlık yok tuvalete cıkıyorum ama karnım daha şimdiden cıktı
Pantolonlar olmuyor
Bide yemek yiyebiliyo musunuz? Ben ne yapabiliyorum ne de yiyebiliyorum
Bulantılarınız geçti mi? Benim aynı
Aynı durumu yasıyoruz vallaaynen canım aynı saatte cıkıp aynı saatte geliyoruz ama adamlar direk salon takımı,valla yoruluyorum artık yap diyince yapıyo ama bende onu sevmiyorum ben demeden yapsın istyorum ama yok
Kabız olduysan bol bol lifli ye sıvı tüket geçer inşallahBenim de karnım şimdiden şişti , ben kabızlığa yordum ama onu. Yemek yapamıyorum.. bir kadın çağırıyoruz haftada uc kez geliyor yemek yapmak icin. Şimdilik oyle idare ediyoruZ. Senin gribal durum geçti mi? Bugün de baş ağrısı beni zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?