- 9 Kasım 2014
- 229
- 40
- 48
- 36
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Aynen benim eşim aynı şeyleri yaşıyorum bendeAynı durumu yasıyoruz vallaben de isterim söylemeden yapsın düşünsün ama yok üstelikte o benden istiyo kahvaltı yemek vs..
Sadece ben mi böyleyim bilmiyorum sizde de oluyor mu halsizlik yorgunluk?? Yemek zaten yapamıyorum kahvaltıyı da zor hazırlıyorum temizlik desen haftada bi anca yapabiliyorum cabuk yoruluyorum
Son adet tarihimiz synı, benim de 13 aralıkSelam kızlar benimde sat 13 aralıkBebişleriniz sizler nasılsınızz ilk zamanlar mide bulantım olmuştu ama geçmeye başladı bu hafta cok daha iyiyim iştahımda iyi kızımdayken 16.haftaya kadar bulantıyla kalmayıp çok kusmuştum ama bunda mide bulanısı ile atlattım kızım oldugu için oglum olsun istiyorum inşallah hayırlısıyla ultrason resmime bir bakın sizce cinsiyeti ne bacakları acık sanki arada ki göbek bagımı
Senin ilk çocuğunmu canımSon adet tarihimiz synı, benim de 13 aralıkHayırlısı olsun
Sorma canm bende aynıyım,eskiden cok aktiftim gece yarılarına kadar yemeği ütüsü temizliği herseyi yapardm simdi masayı zor topluyorum hep yatıyorum su son birkaç gündür daha iyyim sanrm o haftalar bitiyoAynı durumu yasıyoruz vallaben de isterim söylemeden yapsın düşünsün ama yok üstelikte o benden istiyo kahvaltı yemek vs..
Sadece ben mi böyleyim bilmiyorum sizde de oluyor mu halsizlik yorgunluk?? Yemek zaten yapamıyorum kahvaltıyı da zor hazırlıyorum temizlik desen haftada bi anca yapabiliyorum cabuk yoruluyorum
Evet canım ilk gebelik :)Senin ilk çocuğunmu canım
Allah gönlüne göre versin canımmEvet canım ilk gebelik :)
Kuru kayısı mı cnm ?Kızlar kabızlık için bi kaç kayısı yiyin hergün ben de başta öyleydim şimdi kayısı hurma yiyorum hergün üstelik bir tane de muz yememe rağmen kabızlığı atlattım.
Özel hastanede yaptırdım cnm, tok karnına. Aç gitmene gerek yok. 10 gün sonra çıkacak dendi sonuçSlm kızlar ikili tarama testini yaptiran oldumu aranızda ayın 8 inde randevumuz var bizimde size sorum test sonucu hemen çıkıyor mu birde aç karnına mi yapılıyor bu test benim randevum öğleden sonra da o saate kadar aç kalmam imkansız çünkü.
Ben çoktan hamile pantolonu ve taytı giymeye basladım cnm ztn gazdan dolayı çok şişkinim eski kotlarım asla olmuyorBide benim pantolonlarım olmuyor artık..acaba çok mu kilo aldım diyorum
Yeni kıyafetler almam lazım
Sizde de öyle mi??
Selamm iyi olmaya çalışıyoruz. İlk gebeliğimde doktorum 3.aydan sonra boyatabilirsin demişti. Aradan 10sene geçti aynı doktorum 5.aydan sonra boyatabilirsin dedi. Ayrıca 5kilo vermeme rağmen karnımda inanılmaz bir şişlik var. Pantolonlarım oluyor ama karnımı sıkıyor. Kabız olduğum için çok gergin karnım.Selam kızlar nasılsınız? Bişey sorcam aranızda saç boyatan oluyor mu? Gebeliğe zararlı diyorlar ama beyazlarım çıktı en azından bitkisel boya olur mu??
Tsk ediyorum arkadaşım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizdeÖzel hastanede yaptırdım cnm, tok karnına. Aç gitmene gerek yok. 10 gün sonra çıkacak dendi sonuç
Ben hamile pantolonları değil de lastikli rahat pantolon aldım ama eski pantolonlarım hiçbiri olmuyoBen çoktan hamile pantolonu ve taytı giymeye basladım cnm ztn gazdan dolayı çok şişkinim eski kotlarım asla olmuyor
Doktorun çelişkili konuşmuş sanki :/Selamm iyi olmaya çalışıyoruz. İlk gebeliğimde doktorum 3.aydan sonra boyatabilirsin demişti. Aradan 10sene geçti aynı doktorum 5.aydan sonra boyatabilirsin dedi. Ayrıca 5kilo vermeme rağmen karnımda inanılmaz bir şişlik var. Pantolonlarım oluyor ama karnımı sıkıyor. Kabız olduğum için çok gergin karnım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?